-
Odjednom temperatura...
Stavila sam spavati N. jučer poslijepodne i kad se probudila imala je temp 38,5, nisam ništa davala dok nije prešla 39, a onda smo se cijelu noć borili, svaka 3 sata ibuprofen-paracetamol..Jutros opet sve ok i sad opet raste...nikakvih drugih promijena nema, nos ok, nema kašlja, raspoložana je, sve ok.jedino što sam primjetila da nakon što piški neda da ju brišem, dolje se ništa ne crveni, sve izgleda normalno, pa sad ne znam..jel moguće da ima neku upalu )nije nikad imala pa ne znam kakvi su simptomi..)
-
trebala bi pauza između doza lijeka biti najmanje 4-6 sati, u međuvremenu od lijeka tuširanje.
-
moguće da je nešto urinarno. čini mi se da baš kod tih infekcija skače tako naglo visoka temperatura. provjeri kod doktora urin.. :/
-
postoji nešto što se zove trodnevna viroza - jako visoka temp tri dana i onda blagi osim koji vrlo brzo prođe.
nama je pedica rekla da pričekamo s odlaskom doktoru ako je djetetu lupocet snižava temperaturu i ako je dijete dobre volje
mislim da ne smiješ nego svaka 4 sata kao što kažu cure
-
Ako kombinira ibuprofen i paracetamol, onda smije. Ibuprofen se može dati već i sat nakon paracetamola (ako ovaj nije spustio temperaturu)
-
-
imala je trodnevnu kao beba , a što se sirupa tiče paracetamol je uvijek prvi ako dajem sirup, kad je temp iznad 38,5, ako on ne snižava ili se temp vraća već nakon sat, dva kao sinoć onda nakon 3-4 sata ibuprofen, pa ako on ne drži 6 sati kao sinoć, nakon 4 sata temp opet ide preko 39,3 onda opet paracetamol i tako u krug...to smo već apsolvirali s dr.
zanimalo me samo iskustvo s infekcijama, kako se manifestiraju jer je to jedina promjen na njoj koju mogu uočiti.Svakako ćemo do dr u jutro ako bude i večeras imala temp )trenutno je 38,5-nismo još ništa davali za sad, kupamo se...
-
Kod mokraćne infekcije je opće stanje obično lošije, djeca su razdražljivija, češće mokre, ponekad plaču kod mokrenja, urin može imati neugodan miris,...
-
onda nemam pojma,ona nije loše raspoložena, ne plače kad mokri, jedino neda da ju brišem nego traži da ju operem, voda joj godi...dolje se ništa ne crveni al neda ni da pipnem ništa, očito ima nešto što joj smeta dolje :/
-
Treba ipak sutra napraviti urin!
-
svakako idemo u jutro kd ped.samo me zanima jel mogu uhvatiti urin tj. pretresti iz lonke ili mora piškiti direktno u sterilnu čašicu?nismo to radili od kad smo skinuli pelene, pa ne znam koji je najlakši način :/
-
mi smo uvijek pišali u kahlicu, jer nije htjela u čašu, ali sam uvijek si mislila kaj ak nije to dovoljno čisto, na sreću nije bilo ništ.
Možeš ga stavili u kadu i probati u čašu!
-
hvala na savjetu.Ipak ćemo u lonku da ne riskiram jer ako nam ode prva jutarnja neće do podne piškiti...javit ću se sutra nakon nalaza.
-
Ne u tutu, nikako ne može biti sterilno, nalaz bi vam mogao pokazati (mislim da su to nazivali) zagađeni uzorak, ne sječam se više
.
Nas su više puta vračali radi tog, nego u čašu.
Ima u svakoj apoteci za kupiti sterilna, mi smo uzimali onu veću za stolicu.
Ako neće piškiti, smjesti je u kadu, golu naravno i pusti vodu da teče, mora se popiškiti,
nama upalilo svaki put :D
a naša gospođica inaće ide na wc tri- maximum 4x dnevno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma