Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Gdje ofarbati kožne cipele - HITNO :)

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno Gdje ofarbati kožne cipele - HITNO :)

Curke,

Hitno mi treba informacija gdje sutra odnjeti da mi bijele cipele od meke kože ofarbaju u crno.
    Ja sam jednom takve iste ofarbala ali više ne mogu naći farbu za njih, ap ako netko zna gdje da ih odnesem bila bi mu jako zahvalna.

Trebale bi mi do četvrtka, znači sutra da ih odma odnesem, pa mi hitno treba info.

Hvala Vam unaprije!

lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam svoje svadbene davno bojala u postolarskoj radnji Zvonimir, u Ilici blizu Britanca.
    I žao mi je zbog toga.
    Cipele su bile prekrasne, kupljene kod njih i stari majstor, gospon Zvonimir me odgovarao od toga jer da nikada bojana koža ne ispadne dobro. Nisam ga poslušala i požalila sam. Oni su se stvarno potrudili ali cipele imaju flekove i baš izgledaju ružno.
    Tako obojane ih nisam nikada nosila, a bijele bi bar imala za uspomenu.

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam ih nekoliko obojala, ali kod mog postolara u Splitu i ispale su dobro.
    E sad...nisu bile bijele...jel to loše tvoje zato što je podloga bijela ili čisto zato što je bojano?

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

meni je postolar rekao da crna na bijelu nikad ne ispadne bas dobro, uvijek ostane onako sivo-modro crna bez sjaja.
    pa sam odustala.

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kada ides od Trga Ilicom prema Britancu na desnoj strani u dvoristu (malo je problem jer ne znam broj) ima postolar koji farba cipele. On je prije bio u Staroj Vlaskoj.
    Ja sam htjela ofarbati jedne ripsane cipele ali mi je covjek rekao da se rips nikada ne farba jer ce uvijek farbati noge.
    Ako imas vremena za setnju po ovoj kisi, proseci sigurno ces ga naci.

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Hvala cure puno.

Otići ću pa ću pitati...te cipele ionako nisam obukla nego jednom zadnjih par godina, pa kako ispadnu da ispadnu, ni ovako ih ne nosim.

Pretpostavljam da Mia i lara01 govore o istoj radnji ili imaju 2 na tako malom prostoru?

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne ja ne govorim o Zvonimiru.
    Ja sam bas bila kod postolara koji samo popravlja i farba cipele, a Zvonimir ih i radi. Ali ako se ne varam Zvonimir vise nije u Ilici. Tamo mu je samo izlog, a on je ja mislim u Dalmatinskoj?!

lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lu prvotno napisa
    meni je postolar rekao da crna na bijelu nikad ne ispadne bas dobro, uvijek ostane onako sivo-modro crna bez sjaja.
    pa sam odustala.
    Točno ovo su i meni rekli, samo nisam poslušala.

Zvonimir je prije bio haustor prije Konzuma na Britancu. Nemam pojma da su se preselili :/

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ima u Brislavićevoj na sjevernoj strani, blizu Preradovićeve kemijska čistionica i bojaonica kože.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •