moja curica ima 13 mj. i sad početkom 12 mj. kreće u jaslice... svi smo u strahu kako će to izgledati jer ja iz sobe ne mogu otići na wc ( ona ostaje s tatom) a da ona ne vršti u najmanju ruku kao da ju je netko odalamio šakom.. vrtić u koji ju uspisujem ima mogučnost adaptacije i po pravilu svi vrtići bi to trebali imtai ( ja sam po struci odgojitelj), a oni koji to ne dozvoljavaju najčešće nešto kriju. u principu roditeljima mora biti dozvoljeno da slobodno ulaze u sobu i ako žele i koliko žele provoditi vrijeme sa svojim djetetom...ali daleko smo mi od idile
..da se vratim na temu...meni je već sad teško pomiriti teoriju i praksu..znam da će joj biti grozno i kao roditelj mi se srce slama, a opet kao odgojitelj znam da je to nešto što mara proći..na teži ili lakši način..držim fige svim..i sama sebi da sve bude ok :D

. vrtić u koji ju uspisujem ima mogučnost adaptacije i po pravilu svi vrtići bi to trebali imtai ( ja sam po struci odgojitelj), a oni koji to ne dozvoljavaju najčešće nešto kriju. u principu roditeljima mora biti dozvoljeno da slobodno ulaze u sobu i ako žele i koliko žele provoditi vrijeme sa svojim djetetom...ali daleko smo mi od idile
..da se vratim na temu...meni je već sad teško pomiriti teoriju i praksu..znam da će joj biti grozno i kao roditelj mi se srce slama, a opet kao odgojitelj znam da je to nešto što mara proći..na teži ili lakši način..držim fige svim..i sama sebi da sve bude ok :D
Odgovori s citatom