spena

Danas sam razgovarala s psihologicom -

Kad sam spomenula da nam je od dojenja ostala još samo cica za spavanje onda je uslijedio onaj grozan pogled i pitanja "Pa kome to treba - njoj ili vama?! Kome to sad koristi?!".. I pokušavam joj objasniti da primjećujem da dijete sve manje traži cicu i da je očito da će s vremenom prestati, ali to ne želim na naglo napraviti da ne uzrokujem još jedan dodatni stres, opet onaj teški optužujući pogled :? . Osjećala sam se ko najveći kreten koji svojem djetetu radi zlo zato jer još daje cicu...

da nisam pročitala da si iz Varaždina bila bih uvjerena da je riječ o našoj vrtičkoj psihologici. Ovako mogu samo zaključiti da to valjda nauče na faksu . Ma meni je fascinantno kak si svatko uzima za pravo reći da je ispravno vrijeme dojenja onoliko koliko je ta osoba dojila ( tako mi je neurologica rekla da se dijete doji do godinu dana i da je ona toliko dojila, druga mi je rekla da se doji do 6 mj. , psihologica je kolutala očima i trljezgala gluposti bez da je rekla i jednu pametnu zašto da ne dojim itd. )