Ne znam kako da formuliram naslov...
Uglavnom..Jana uopće ne zanimaju neke "fun" stvari kao većinu ostale djece!
Primjerice - kazalište, nema šanse. Pokušali opet (nakon godinu dana) ići u Malu scenu na Priču o oblaku - nije ni htio ući unutra. Ne plače ni ništa, jednostavno ne želi ući. Kaže da se boji. A prije samog odlaska smo pričali puno o predstavi, kako će biti, o čemu se radi, bla, bla...
Onda..recimo... luna park! Probali ići par puta. No way. Em mu je preglasno, na one vlakiće i autiće ne želi...ok, idemo doma...
Zatim...igraonice! Recimo oni dvorci za skakanje. Ma kakvi. Jednom je samo skakutao jer smo bili na jednom ročkasu ali to je bilo prije godinu dana. Kasnije, ni jedanput nije htio.
Bliži se Božić i sve one zabavne stvari u Zagrebu, poput vlakića na Trgu, Djeda Mraza, Božićnih koncerata, predstava...
...i mislim da na ništa nećemo ići.
Za vlakićima je lud, ali ovaj vikend kada je prošao pored nas i kada sam ga pitala hoćemo li se voziti, rekao je da neće. Prošetali smo malo do Trga i čim je čuo da je tamo neka gungula i da netko priča (mislim da je bila gužva oko Baltazara) odmah je htio da se vratimo i da idemo doma...
E sad, mislila sam da će se njegov strah od gužve i svega gore navedenog smanjiti, ipak će on za desetak dana 4 godine, ali nisam očito bila u pravu. Ok, nekih strahova se riješio..recim ušao je u more ove godine

)
Ono što me muči je to da li da ga i dalje vodim na takva događaja pa pod cijenu da odemo čim dođemo ili da jednostavno pričekam neka bolja vremena.
Možda mu jednostavno takve stvari nisu zanimljive (dok mami itekako jesu)
Jer, realno, on bi najradije bio cijeli dan doma, vozio autiće i igrao u hodniku nogomet!