Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Ski škola za 5-god

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Ski škola za 5-god

Evo, planiramo skijanje sa mališom od 4,8 god. E sad, pitam se da li se može takvog mališa, ako voli skijanje i samostalan je ostaviti u Hrvatskoj školi skijanja na par sati? Da li je tko to učinio? Jer, kad već idemo da se mogu malo i ja spustiti dok on uči skijati ! Što mislite?

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

uopće ne vidim razloga zašto to ne bi napravila?
    vidiš li ti?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ovisi prvenstveno o djetetu.

Moje kumce je sa 3 i pol godine islo samo 5 dana u skolu skijanja.

Moja cura, sa skoro 5, nema sanse...

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Lovre je na prošlom skijanju imao malo manje od 4 godine (tada još nije išao u vrtić). Nije želio sam ostati u školi skijanja.

I slažem se sa Deaedi: ovisi o djetetu. I mislim da nećete moći unaprijed znati kako će sve to skupa izgledati (ako je ovo prva takva situacija).

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

petra je počela skijati s 3ipol, s 4 ipo je već bila jako dobra, a lani s 5ipol skoro pa bolja od mene.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa da, najlogičnije je da nećemo znati dok ne dođemo i ne provamo ... ali mislim da neće biti problema jer moj malac je takav da ga vučem kući iz vrtića na jedvite jade jer je zaigran... voli djecu i prilično je samostalan, ali...vidjet ćemo!
    JA sam se više mislila sa aspekta sigurnosti i pouzdanja takvih škola

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sestrin dečko je instruktor skijanja i baš je radio uvijek sa malim klincima i on kaže da da je najbolje krenuti sa školom oko 3,4 god jer su već dovoljno veliki da i slušaju a uče jako brzo. ja sam isto proskijala sa 4,5 godina i uvijek mi je bilo super u tim školama a roditelji su imali malo mira za sebe

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nama nije bila problem škola skijanja nego žičara koju su sa školom koristili. Radilo se o vrlo staroj četverosedečnici i iako su djecu uvijek stavljali na sjedalo s odraslima (nepoznatim), mi ju se nismo usudili pustiti i uvijek je na žičaru s njom išao ili MM ili ja.

Ali to je zato jer je takva bila žičara. prije dvije gosine malca smo bez problema puštali sa školom skijanja, a nije bila niti na hrvatskom.

Znači, dosta ovisi i o samom skijalištu

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mi petru nismo stavljali u školu, imala je privatnu učiteljicu sve tri godine za redom - po dva sata dnevno.
    Čak ni ne ispadne puno skuplje od škole (plaćaš u paketu opermu i učitelja) a rezultati su daleko bolji, a moja je petra uživala jer joj je ova bila apsolutno posvećena.

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

An je 1. put odradila ski skolu - grupu s 3g 10 mj i to s uciteljicom koja je govorila samo talijanski. Bez problema je isla svaki dan 2h. Ali to moze samo pod uvjetom da djete s tim nema problem, inace jke opca frka i plakanje i nitko ne skija ni grupa ni roditelji.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moja je sa 3 i pol sama bježala za klincima iz škole skijanja tako da smo je na kraju i upisali na dva dana iako nismo namjeravali...sve su to bili austrijanci i ništa nije razumjela, ali bilo joj je super. Frendovi su pak svoju curu od 4 i pol morali ispisati jer je stalno plakala, pa ti znaj?najbolje vidjeti jedan dan i odlučiti...sve ovisi o djetetu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •