Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Urtikarija+povraćanje+38C

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno Urtikarija+povraćanje+38C

Neki čudni simptomi su je napali - prvo je curio nos i imala malo upaljene oči (dobili Tobrex i Operil), onda je stigla urtikarija (dobili Aerius), pa drugi dan temperatura i povraćanje svega što bi stiglo u usta (i čaja). Stolica normalna.
    Sad je temperatura neka sitna, ali ta se urtikarija svako malo pojavi po trbuhu, licu i nogicama, pa nestane. Ne jede gotovo ništa, čaj, Rehidrimox i malo dvopeka.
    Ima li netko slično iskustvo?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Moja je jedno poslije podne prošli tjedan dobila urtikariju uz curenje nosića i kašljanje, povukla se urtikarija sama od sebe i ja joj nisam ništa dala.
    To nam je prvi put da se tako nešto dogodilo, mislim urtikarija i doc je rekla ako se povuče da ne dajemo lijek, ona mi ga je prepisala za svaki slučaj ako se pogorša ili ponovo javi tako da nemam pojma što joj je to bilo? Možda reakcija na neku uobičajenu hranu pod oslabljenim imunitetom?

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kod mog N isto kada je ima urtikariju nije dobio nikoji lijek već je dr na hitnoj rekla da promatramo i u slučaju pogoršanja fenistil kapi.
    Pripaziti na prehranu.

Isto mu je curio nos i imao dan prije temp...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~! Da što prije prođe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •