Da li je za klince bolje jedno ili drugo, radi praktičnosti, odlazaka u wc (to je za muškiće ipak lakše) itd...
Da li je za klince bolje jedno ili drugo, radi praktičnosti, odlazaka u wc (to je za muškiće ipak lakše) itd...
Lovre je, dakle - dečko, prethodne dvije godine imao kombinezon. Činilo mi se da će mu tako biti toplije, da ima manje šanse da mu "unutra" uđe snijeg (računajući na to da će se veliki dio vremena ipak valjati po snijegu).
I ja za svoje cure preferiram kombinezon i mislim da će tako još biti neko vrijeme...Nema im gdje ući snijeg a i čini mi se da je jednostavnije(ne moram gledati da li smo možda negdje zaboravili i jaknu)
Meni je uvijek bilo jednostavnije jakna-hlače. Ne ulazi snijeg jer su to ipak hlače s tregerima. Zgodnije kad uđeš negdje popit kavu, čaj, skineš samo jaknu. Pišanje s kombinezonom mi izgleda ko SF.
Ja volim za E (a i za sebe) one hlace koje se dizu iznad struka...
Eh, kad to ne znam opisati - ovakve: http://www.justgear.com/winter/produ...POPduo_new.jpg
Skidanje nije komplicarano radi patenta, stite ledja, snijeg ne ulazi nigdje, a kad negdje udjemo skinemo samo jaknu.
Cine mi se jednostavnije.
Pa za dečke je potrebno samo otkopčati patent....gita75 prvotno napisa
![]()
A dio sa skidanjem... Skidali smo samo mu gornji dio kombinezona i zavezali ga oko struka.
Ma da, otkopčaš patent, pa povučeš štrample i gaće da bi pronašo pimpića koji se skvrčio jer je zima... Ak je cura u pitanju još gora verzija...Maruška prvotno napisa
Ma ja sam komplicirana, valjda je to u pitanju.
Meni oba imaju jaknu + hlace. Prakticnije se skinuti na rucku a i jaknu mijenjamo topliju/ hladniju ovisno od vremena.
Kombinezon sam ukinila kad su imali 3 godine odnosno kad su poceli skijati i manje se valjati u snijegu. A kad se valjaju ne pomaze nista - uvijek mokri ko misevi- ali to su zimske radosti.
jakna i hlače.
meni su problem i hlače s tregerima.
dok skija ne ulazi mu nigdje snijeg, a kad se valja...povalja se i za pol sata smo na presvlačenju, pa nema problema.
jakna i hlače, oduvijek...
puno je praktičnije...
meni je bilo bolje za male klince ispod tri g. kombinezon a aza veće u dva dijela.
Mi smo na kombinezonima. Fioni je ovo prva godina da ima odijelo, ali ima i kombinezon, jer je puno vani, pa je jedno od toga stalno na pranju ili sušenju.
Osobno ne vidim velike razlike u praktičnosti, osim što sam kod kombinezona sigurna da joj leđa neće biti gola i mokra.
I kod nas ovako. Meni puno jednostavnije.gita75 prvotno napisa
ovo svakako.inijica prvotno napisa
dok je imao pelene imao je kombinezon.
i m isto ovako.gita75 prvotno napisa
Uostalom, nikad nisam ni vidjela skafander za veće dijete.
I kako bi curice išle u wc :? za dječake mi se čini jednostavnije, ali ženske??? nemoguća misija
Isto i kod nas.traktorka prvotno napisa
Uz to, pretežno nosi samo jaknu (po gradu), a donji dio samo za odlaske na snijeg.