-
Izostanak s nastave
Dakle, evo ga... i to nas je stiglo. Ovo je prvi put da Gabrek zbog bolesti ne ide u skolu, najvjerojatnije ce doma biti cijeli tjedan, a mozda i duze...to cemo jos vidjeti.
E sad, mene zanima...kako sad to ide s prepisivanjem gradiva? Da li da to radimo svakodnevno ili da pricekam vikend....a buduci da je on u boravku i sve zadace inace napravi u boravku, kaj s tim??
Skroz sam blesava sto se toga tice....i kak posuditi biljeznice od djeteta a isti predmet ima opet sutra? A nitko nam ni ne zivi bas blizu....
-
moja je bila bolesna prije dva tjedna i mi smo to riješavali mailom. mama od jedne curice bi mi poslala svaki dan detaljni izvještaj što su radili i ujutro i na boravku. s tim da ne znam koliko će ti moje iskustvo koristiti ako još ne znaš nikoga.
-
Osoblje foruma
idi kod učiteljice i vidi što će ti savjetovati.
u O. razredu roditelji/bake dolaze svaki dan i informiraju se za gradivo koje je obrađeno, uzeli su torbe doma i s djecom sami rade.
-
Osoblje foruma
mi smo morali svaki dan prepisivati jer toga ima toliko puno da da bi mu se onda nagomilalo. naravno, ako dijete bas kuri 40 onda ga neces tjerati jos i zadacu pisati, ali, zapravo, treba biti u tijeku, B odmah uciteljica gurne sve kontrolne koje su u medjuvremenu pisali.
-
Bolje vam je svaki dan po malo, jer toga ima previše, pa ćete za vikend izluditi. Cure su već nabrojale razne varijante snalaženja, a ja ću samo dodati da bi nama učiteljica iz boravka redovito zapisala sve sve što su klinci radili, po potrebi kopirala listiće koje su dobivali, kao i bilježnice od nekog djeteta (ako je bilo nezgodno za posuditi), tako da je to ispalo uvijek skroz OK...
-
Osoblje foruma
ako ti je problem dogovoriti s djecom, najbolje je s uciteljicom, dogovori da se cujete svaki dan i da vam zada sto trebate preci
ionako trebas u skolu po knjige koje su tamo, pretpostavljam?
svaki dan po malo, inace se skupi toga....
iako postoji vjerojatnost i da su razredi poluprazni pa se ni ne juri po gradivu
-
Mi se ne dogovaramo s djecom jer su moji sinovi u boravku, pa se knjige ne nose doma - bile bi dostupne tek za vikend a tada je kasno. Nije nam to (za sada) bila opcija.
Moj stariji je kampirao doma tjedan i pol (3. razred).
Svaki (ili barem svaki drugi) dan je netko od nas otišao u školu po zadaće i gradivo. Učiteljica u boravku uvijek je imala spreman papir od jutra (gradivo) + zadaću.
Nekako smo zaboravili / propustili njemački, pa je učiteljica iz boravka zaostatak novog gradiva mom sinu vlastoručno prepisala u njegovu bilježnicu, dok je on pisao zadaće iz drugih predmeta. Klanjam se do zemlje! Mora da je moje dijete miljenik...
--------------
Drugi način:
Moj mlađi je tjedan dana za svog bolesnog prijatelja svaki dan donosio papirić s novim gradivom i zadaću doma, a ja poslala e-mailom. Isto je funkcioniralo.
-
-
Mi smo radili ovak: ujutro kad nije imao temperaturu pisali smo matematiku ( ono kaj sam mislila da su radili prethodni dan), poslije škole zvala klinca susjeda da mi kaže kaj su još pisali. Svaki 2 dan posuđivali bilježnice, listiće sam prepisivala, a on samo dopisivao kaj trteba. Sve vježbe prvo prepisala na papirić, s kojeg je on prepisival u bilježnicu i rješavao. Taj papir smo poslije dali susjedi jer je i ona bila bolesna.
-
Mi smo učiteljicu nazvali pa nam je ona rekla kaj će se taj tjedan obrađivati po predmetima pa smo malo to doma proradili.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma