Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 351 to 400 of 441

Thread: Zatvori prozore prosjaci na cesti

icyoh's Avatar

I već vidim da ćemo nadrobiti (opet) pet strana prije nego netko napokon pročita što je tko napisao - a to je da svi osuđujemo gađanje kamenjem.

Osoblje foruma krumpiric's Avatar

Quote Originally Posted by elin
    diskriminacija neke vrste na poslu uvijek postoji: nekome se ne sviđa način na koji govoriš (kod ljudi koji nisu iz Zg.), nekome kako se oblačiš, šminkaš ili ne šminkaš itd. Ja do dana današnjeg na razgovorima za posao nisam doživjela pitanje da li ste vi homoseksualka. Ako netko je, neka, molim napiše.
    Po mom iskustvu postoji diskirminacija vezano za nacionalnost i vjeru, čak i regiju i boju kože (ovo dvoje zadnje rjeđe, ali postoji). Za to neka ide kampanja jer je potrebna. Ovo ostalo, o čemu oni to točno pričaju (posebno ono sa invalidima i djecom).
    nekog može zanimati na razgovoru za posao moje obrazovanje, iskustvo, radne navike, kenjkenj, sve iznad toga, sve intimnije, je temelj za diskriminaciju.
    a to sviđa li se poslodavcu moja šminka, odjeća ili pederizam nije bitno-ako nije jedan od uvjeta zapošljavanja.

Osoblje foruma krumpiric's Avatar

Quote Originally Posted by icyoh
    I već vidim da ćemo nadrobiti (opet) pet strana prije nego netko napokon pročita što je tko napisao - a to je da svi osuđujemo gađanje kamenjem.
    kampanja uključuje i razmišljanja. Ne samo gađanje kamenjem.

RozaGroza's Avatar

Ovo je pitanje ljudskih prava i ljudskih sloboda. Meni je isto "bedasto" stavljat ikakve oznake igdje, ali ljudi imaju na to pravo, sve dok te oznake direktno ne pozivaju na nasilje i zločin. Te cure rade isto ono što je ona crnkinja uradila u busu, sjela i nije se htjela dignut bijelcu! A naravno da bi joj bilo pametnije da nije ni pomislila na to, ali eto nije se dala i vjerovala je da ima pravo sjest i imala je potpuno pravo.

Ako Pero Posro ima pravo okitit vrt božičnim lampicama, onda i Lezba Lezbić ima pravo stavit rainbow flag na prozor! Bedasto to nekom bilo ili ne.

RozaGroza's Avatar

Quote Originally Posted by pomikaki
    naprijed Roza :huraaaa:

Quote Originally Posted by RozaGroza
    Eto ti Pomikaki kad ti vrag ne da mira
    nisam ja, elin je
    Tctctctctc a dan je tekao mirno lijepo, igrala farmu na fejsu, kuhala u cafe wrold Eh! To je onaj "koko koko koko da" u svima nama!

icyoh's Avatar

Da pročitaš post vjerujem da bi skužila da sam napisala da svatko ima pravo objesiti što želi.

Tako da mi ovo dokazivanje apsolutno nema smisla osim onoga "pišem da bih pisao".

Ja nekad ne mogu doć k sebi od nekih komentara ovdje. Ne znam gdje sam ja to napisala da opravdavam skinhedse.
    Ako živiš u žlj kvartu u Hr, svaki dan u parkiću vidiš pripadnike neke problematične subkulture i objesiš dugu na prozor, vjerojatnost da ne privućeš lošu reakciju tih skinhedsa je ravna nuli. A jesu li one izazivale ili ne, to samo one znaju pa to ne bih komentirala.
    Policija ništa više ne reagira niti kada muž mlati ženu - to nema nikakve veze s nekakvom policijskom netrpeljivosti prema homoseksualcima.

RozaGroza's Avatar

Možda pišem da bi pisala, ali sad više neču pisat jer ne kužite koji dio vaših postova "triggers" ovakve reakcije.

Da, da su pametnije promislile bi dva puta i ne bi vješale rainbow flag na prozor! Izgleda da ču i ja morat promislit prije nego našeg Špira obučem u rainbow hlače koje sam mu kupila, jest da če kad ih bude nosio imat 3 mjeseca, ali skinheada ima posvuda, možda če promislit da mi je sin gay pa nas kamenovat - dobro sam pogledala ovu temu, sad ču bit pametnija i odmah baciti te rainbow hlače!!!

Ovo je pitanje ljudskih prava i ljudskih sloboda. Meni je isto "bedasto" stavljat ikakve oznake igdje, ali ljudi imaju na to pravo, sve dok te oznake direktno ne pozivaju na nasilje i zločin. Te cure rade isto ono što je ona crnkinja uradila u busu, sjela i nije se htjela dignut bijelcu! A naravno da bi joj bilo pametnije da nije ni pomislila na to, ali eto nije se dala i vjerovala je da ima pravo sjest i imala je potpuno pravo.

Ako Pero Posro ima pravo okitit vrt božičnim lampicama, onda i Lezba Lezbić ima pravo stavit rainbow flag na prozor! Bedasto to nekom bilo ili ne.
    Ja se s tim apsolutno slažem. Samo se pitam tko će te cure zaštititi od ovih divljaka? Ili su one spremne podnijeti žrtvu za sve homoseksualce? Tko će ju zaštititi ako ju jedan od njih sutra dočeka negdje... Stvari idu na bolje po pitanju tolerancije i bez takvih besmislenih stradanja i "polupanih" prozora.

cvijeta73's Avatar

roza ne nerviraj se
    potpis na sve tvoje postove.
    i ja sam se prvi put na ovom topiku nanervirala. dok su homoseksualci bili nenormalni, bilo je još i zabavno.

super si ovo za špiru napisala.

Nemoj bacat hlače, ali ga nemoj niti voditi u njima na utakmicu Dinamo-Hajduk. Ili ćeš žrtvovat dijete bogu tolerancije, ko ove cure svoje prozore.

tajuska's Avatar

Ovo je katastrofa, i mislio netko da je biti homo normalno ili ne, nema opravdanja za nasilje i zlostavljanje bilo koga! A ako ćemo ič razmišljat: neču radit u životu ono što smatram da imam pravo jer bi mi netko mogao nasilnički to pravo uskratiti, onda možemo svijet nazvat koncentracionim logorom bez ikakvih ljudskih prava!

RozaGroza's Avatar

Quote Originally Posted by Ivana2
    Nemoj bacat hlače, ali ga nemoj niti voditi u njima na utakmicu Dinamo-Hajduk. Ili ćeš žrtvovat dijete bogu tolerancije, ko ove cure svoje prozore.
    Ne bi ga vodila na utakmicu Dinamo - Hajduk s rainbow gačama ili bez njih

koryanshea's Avatar

Ja se s tim apsolutno slažem. Samo se pitam tko će te cure zaštititi od ovih divljaka? Ili su one spremne podnijeti žrtvu za sve homoseksualce? Tko će ju zaštititi ako ju jedan od njih sutra dočeka negdje... Stvari idu na bolje po pitanju tolerancije i bez takvih besmislenih stradanja i "polupanih" prozora.
    policija bi ih trebala štititi. a u članku piše koliko su ozbiljno shvaćene. jer i policija isto vjeorjatno misli - "ako nećete da vam bacaju kamenje nemojte stavljat dugu!" i ne shvaća njihovu prijavu baš ozbiljno. jer ko im je kriv kad su tu glupu dugu stavile! "evo sad ćemo uhitit ovog koji je ionako napravio hrpu prekršaja ili čega već, a za ove ostale nas i nije puno briga. neka sjede pod vašim prozorom, a vi maknite tu glupu dugu ako ste pametne!"
    pa ako je ok da vi tako mislite, jel u redu da policija po takvom mišljenju POSTUPA?

uletila mi roza

icyoh's Avatar

Hoću biti partibrejker i napisati napisati što mislim i iznošenju ikakvih poruka preko djeteta?
    Eventualno one "moja mama je najbolja"

RozaGroza's Avatar

Ajme vi dvije baš ja brijem na podržavanje gay prava preko svojeg djeteta koje mi je najvažnije na svijetu! Fakat ste malo zabrijale a ne kužite ništa.

tajuska's Avatar

eh, ja svom deristu planiram nabaviti "future feminist" majicu, ali nju bi mogli prozvati lezbacom u tom slucaju (a mozda netko krene provjeravati i jel joj brijem noge)...no dobro, obzirom da bude imala ime rose luxemburg i rose parks, vec sam je valjda dovoljno "usosila" i navukla joj horde skinjara za vrat 8)

i roza, legendo, pretekla si me, moj domet je bio rainbow bodic

mogla bi i ja biti partibrejkerica i reci da je krstenje male bebe isto izrazavanje svojih vjerskih stajalista preko leda malog djeteta, ali suzdrzati cu se

RozaGroza's Avatar

Quote Originally Posted by tajuska
    mogla bi i ja biti partibrejkerica i reci da je krstenje male bebe isto izrazavanje svojih vjerskih stajalista preko leda malog djeteta, ali suzdrzati cu se
    X

icyoh's Avatar

Gle Roza, ajde ti lijepo pokušaj pročitati što sam napisala pa onda kreni u monolog "kako ja jedina podržavam ljudska prava, a zli ljudi me ne razumiju".

Nađi mi gdje sam napisala išta osim da mi je osobno bezveze iznositi vjerska, nacionalna i ostala obilježja preko prozora.
    OK, nekome je to super i lijepi svašta na zid, n meni je suvišno. Što ne znači da smatram da je kamenovanje prozora isprovocirano lijepljenjem tih znakova.

Niti želim da mi se stavljaju riječi u usta.
    I eto i tebi jedan jer ne čitaš

A svom djetetu ću pokušati usuditi vrijednosti i bez da ga koristim kao oglasnu ploču.

icyoh's Avatar

Quote Originally Posted by tajuska
    X
    Pa točno to i smatram.

RozaGroza's Avatar

Icy meni je uopče smješno i bedasto da ti misliš da ako ja Špiru obučem hlače u duginim bojama da pravim od njega oglasnu ploču! A ako ti ne kužiš zašto je to smješno, ne da mi se sad opet objašnjavat.

Ne držim ja nikakav monolog o ljudskim pravima niti sam jedina koja ovdje razumije koncept istih, zapravo mi se ćini da ima dosta cura koje razmišljaju isto kao i ja...

icyoh's Avatar

Eto, tebi je to bedasto, meni je bedasto staviti ičiju sliku na prozor.
    I bedasto mi je obući dijete u majicu čiju poruku ne razumije, bez obzira kako plemenita i hvalevrijedna bila. Da je ja nosim, u redu. No ne i moj sin od dvije godine.

A pošto nismo svi isti bedaste su nam različite stvari

No ono što mi uopće nije simpatično je nečitanje tuđih postova i stvaranje bespotrebne diskusije (a posebno da me se uvrsti u grupu "same su krive za razbijeni prozor jer su provocirale" što apsolutno nigdje nisam rekla niti mislim).

RozaGroza's Avatar

I bedasto mi je obući dijete u majicu čiju poruku ne razumije, bez obzira kako plemenita i hvalevrijedna bila. Da je ja nosim, u redu. No ne i moj sin od dvije godine.
    Ako dijete obučem u zelenu majicu dal to nužno znaći da je moje dijete musliman?
    Ako dijetetu stavim neku slatku kapicu koju sam dobila iz Pakistana jel to nužno znaći da propagiram njihova prava?
    Ako dijete obučem u hlače duginih boja dal to nužno znaći da je moje dijete oglasna ploča za homoseksualna prava?

O čemu ti pričaš???

icyoh's Avatar

O konkretnim porukama u stilu glasajte za xy, slikama pojedinih osobama (i tu ne mislim na likove iz crtića), vjerskim porukama i sl. - to meni znači stvarati oglasnu ploču od djeteta.

Ovo što si ti napisala uopće ne percipiram u tom kontekstu.

RozaGroza's Avatar

Ne kužim zašto onda govoriš uopče u tom kontekstu kad sam ja spomenula rainbow hlače za Špira

icyoh's Avatar

Zato što se uopće nije odnosilo na tvoje šarene gaće nego mi je palo na pamet (kad si ti spomenula gaće) da mi je nesimpatično iznositi konkretna politička, vjerska, nacionalna i druga uvjerenja na benkicama.

Šta sve što napišem mora biti vezano uz tebe? :shock:

(da i ja upotrijebim ova dva bedasta smajlića - pa možemo diskutirati jesu li zaista bedasti i smijem li tako misliti)

tajuska's Avatar

Ako dijete obučem u zelenu majicu dal to nužno znaći da je moje dijete musliman?
    Ako dijetetu stavim neku slatku kapicu koju sam dobila iz Pakistana jel to nužno znaći da propagiram njihova prava?
    Ako dijete obučem u hlače duginih boja dal to nužno znaći da je moje dijete oglasna ploča za homoseksualna prava?

O čemu ti pričaš???
    rekla bih da je ovo prije mene islo

kao sto cu je uciti odredenim stvarima, kupovati slikovnice koje propagiraju vrijednosti koje su mi vazne, kupiti joj najmanju gitaru koju uspijem naci (za pocetak ju samo ceka haljinica s natpisom rock queen ), tako ce dobiti i "zabavne" majice (uostalom, nasi prijatelji/ce ne ocekuju nista drugo od nas, a ostale ko sisa). a kad poodraste ce ona od svega toga izabrati ono kaj joj se svida.

nazalost, mnogima ce veca "crvena krpa" biti to kaj bude imala dva prezimena (moje i od zakonitog, takav je bio predbracni dogovor). uostalom, na neki nacin je i to izrazavanje naseg politickog stava o zenama, muskarcima, braku, obitelji, drustvu...kolka su djeca sisala na mandusevcu jer se njihove majke bore za dobru stvar? meni je to sasvim okej. naravno da je necu ugrozavati zbog svojih politickih stavova. evo, ove godine nisam isla na pride samo zato jer me bilo frka da ne bude problema s onim antiprosvjedom i nisam htjela riskirati da se nesto desi s bebom (lako za moju glavu)...

no, moguce da je ovo totalno off topic...

tajuska's Avatar

i da, tebi su "politicke benkice" slobodno nesimpaticne i bedaste....oko toga stvarno mislim da nema smisla raspravljati. moje dijete je moje, tvoje je tvoje....poanta cijele price je ta da nitko nema pravo vrsiti nasilje nad onim kaj mu nije simpaticno, a tu se slazemo.

koryanshea's Avatar

Da kretena uvijek ima, o tome ne moramo uopće ni raspravljati.
    Iako ja osobno ne kužim to sa zavjesama - što cijelo susjedstvo mora biti uključeno u moj život? OK, netko ima tu potrebu, no meni osobno je to bedasto.

Da vidim kako se susjedu vijori crni barijak ili slika Norca s balkona, ne bih bacila kamen (jer sam tolerantna jelte ) no sasvim sigurno bih izvukla neki zaključak o njima.
    "Gay" zastavu vjerojatno ne bih ni skužila, a nisam sigurna da prosječna osoba zna točno kako ona izgleda.
    pažljivo sam pročitala opet tvoj post da vidim što se tu krivo interpretiralo
    sad vidim da je cijeli post offtopic, a roza te čitala kao da si ontopic i tu je nastala cijela konfuzija

icyoh's Avatar

Eto, ovaj zadnji post definitivno mogu potpisati

icyoh's Avatar

Predzadnji, Tajuskin.
    Ako pišem post duže od minute, odmah izgubim red.

Je, nekako imam feeling da se stalno čita napreskokce

pomikaki's Avatar

Istina, svi osuđujemo, ali neki od nas dodaju poneki ali... i u tome je razlika:

Ja mislim da to nije ok itd. ali tak stvari stoje. Pametan čovjek ne stavlja gay zastavu a zna da se u parkiću skupljaju skinhedsi.
    (...) A jesu li one izazivale ili ne, to samo one znaju pa to ne bih komentirala.
    Policija ništa više ne reagira niti kada muž mlati ženu - to nema nikakve veze s nekakvom policijskom netrpeljivosti prema homoseksualcima.
    Da kretena uvijek ima, o tome ne moramo uopće ni raspravljati.
    Iako ja osobno ne kužim to sa zavjesama - što cijelo susjedstvo mora biti uključeno u moj život? OK, netko ima tu potrebu, no meni osobno je to bedasto.
    mene zanima, a čemu sva ta rasprava jesu li one izazivale i koliko je bedasto objesiti nešto na prozor?
    Kad već povlačim paralele s drugim temama, evo jedne koja ima nešto više veze s ovom. Pa da vidimo imate li i ovdje dodati koji ali i iako:

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...aa935fbfdd23d7

Hoćemo li možda pričati je li L. Ritz bio bedast što je puštao dugu kosu i furao neki alternativni stil pa takav noću šetao po kvartu od tramvaja do doma? Jesu li klinci koji su žrtve takvih likova, sami krivi što već prije puberteta ne počnu bildati i brijati glave? Tko im je kriv što provode dane za kompom pa su sitni?
    Ja znam jednog čovjeka koji je došao kao brucoš u zg i bez ikakvih primisli obukao običnu bijelu majicu s malim znakom Hajduka, pa izašao van... pojma nije imao da je taj dan utakmica Dinamo - Hajduk
    Srećom nije mu se ništa dogodilo jer je reagirala policija, tako da ga je zaustavila nakon 10 metara i potjerala ga doma. Intervenciji policije možda dugujem rođenje svog djeteta, to je bio mm, još prije nego smo se upoznali.
    Je li bitno što je on mislio?
    Koliko je bio idiot?

Ili da radije raspravljamo o tome kako stvoriti društvo u kojem nećemo misliti kakvu smo majicu obukli, koliko nam je kosa duga, a koliko minica kratka, i možemo li zbog toga stradati?
    Jer znate, zapravo su oni koji su gađali kamenom prozor s gay zastavom, isti ti koji rade i ova ostala sranja. I večeras će se šetati po zg-u i tražiti žrtvu da ubiju dosadu. Nema toliko gay zastava, možda će sad zaustaviti vaše dijete, vašeg brata ili sestru? Hoćete li razmišljati o tome jesu li oni nečim provocirali ako vas nazovu iz traumatologije?

Kory je već prije napisala poantu - policija je ta koja treba intervenirati. U ovom slučaju, mogla je uhapsiti počinitelje, a nije. I ovog jednog što ga je privela, brzo će pustiti. Kako ne bi prinosili besmislene žrtve bogu tolerancije nama je najbolje da se prilagodimo njihovom ukusu.

RozaGroza's Avatar

Potpis Pomikaki od riječi do riječi, you read my mind

Odlično pomikaki! Dac mj pojnt! Čemu izdvajati određene grupe kad apsolutno svi možemo biti meta netolerantnih ljudi? Općenito treba raditi na tome, ne samo za određene...

pomikaki's Avatar

Quote Originally Posted by Scandalous
    Odlično pomikaki! Dac mj pojnt! Čemu izdvajati određene grupe kad apsolutno svi možemo biti meta netolerantnih ljudi? Općenito treba raditi na tome, ne samo za određene...
    Drago mi je da ti se sviđa moj traktat

a odgovor na tvoje pitanje: zato što su određene grupe puno češće meta netolerantnih ljudi, a ponekad i ostali ako su taj dan slabije sreće.
    Zato treba raditi i općenito, ali i posebno za "određene".

Jap, zato ih ne treba isticati... ma baš sam tvrdoglava... mislim da je stvar u tome što ne volim da se upire prstom u bilo koga i normalno mi je normalno gledati na sve ljude...

Joe's Avatar

bravo pomikaki

koryanshea's Avatar

Quote Originally Posted by Joe
    bravo pomikaki
    x!

opet se okupila moralna vertikala LOL

Quote Originally Posted by koryanshea
    bravo pomikaki
    x!

opet se okupila moralna vertikala LOL
    Pa da dopunimo s mojim "bravo pomikaki"...svaka čast

RozaGroza's Avatar

And they all lived happily ever after!

pomikaki's Avatar

postrojavanje moralne vertikale

Quote Originally Posted by Scandalous
    Jap, zato ih ne treba isticati... ma baš sam tvrdoglava... mislim da je stvar u tome što ne volim da se upire prstom u bilo koga i normalno mi je normalno gledati na sve ljude...
    jesi tvrdoglava, ali nas je (bar) dvije
    tebi je normalno gledati normalno na sve ljude, to je baš ok evo hagić
    ali ostalima - velikoj većini - normalno je na neke ljude gledati "nenormalno"
    ta velika većina stvara atmosferu u kakvoj se gleda kroz prste onima koji zbilja maltretiraju manjine
    ne samo to... stvara i atmosferu u kojoj često dolazi do onakvih "blažih" oblika diskriminacije kao u prvom linku tajuske, da netko tko je nepoželjan ne može tako lako dobiti posao ili kad ga dobije često doživljava lakše ili teže oblike bullinga

Zbog toga je ovaj put kampanja usmjerena na tu veliku većinu, koja više pasivno diskriminira. Ta velika većina postoji, bez obzira što ti ne misliš slično.

I ako ti misliš da na to ne treba upirati prstom, ljudi koje ja poznam, a pripadaju manjinama, svakako misle da treba. Zbog njihovog iskustva kako je biti u vlastitoj koži, više vjerujem njihovoj procjeni.

Da li će ova kampanja pogoditi žicu te većine, ne znam, ali i ja evo skidam kapu zbog volontiranja.

sori RG... nije suđeno

RozaGroza's Avatar

Quote Originally Posted by pomikaki
    sori RG... nije suđeno
    whatever

ana.m's Avatar

evo, trebalo mi je par dana da mi se iskristalizira što me smetalo u postu ane.m

upotreba riječi peder, očito u pejorativnom smislu

npr, kako bi netko reagirao da ja onako pitomo kažem da mi nisu baš dragi čifuti?

gdje je granica govora mržnje?
    Ako se ne varam ja sam tu riječ stavila pod navodnike.
    A napisala sam je jer jebila na isti način spomenuta u tekstu iznad i stavila je pod navodnike baš zato da se ne pročita onako kako je to joe pročitala..

ana.m's Avatar

jedno je da nije u redu reći što se misli, a drugo je da se dozvoli na ružan način govoriti o manjinama.

za razliku od tebe, ivana2, ja bih rekla da oni koji su osjetljivi na ružne riječi upućene manjinama (ok, sad govorim o sebi) ne doživljavaju sebe kao mjerilo svijeta i svemira. nego imaju veću širinu pogleda na svijet od onih kojima pederi nisu normalni (ili pederluk) a njihovom zlatu se nitko ne smije obratiti mada se ružno ili neprikladno ponaša.

tvoja analogija sa čvrstim čuvanjem granica se meni čini skroz fulana.
    A sada mi već ideš na živce.

RozaGroza's Avatar

Joe odkad nisam čula ovu riječ čifuti
    Imala mama neku "frendicu" koja je teška ustaša, ubila bi svakog tko se ne zove Hrvoje Horvat a mi živile odmah do Sinagoge, imamo stan tamo. Svaki put kad bi došla bi rekla: Puj prljavi čifuti!!! Da ne povjeruješ!!! Naravno nakon još par debilnih komentara, više nešto nisu bile baš dobre frendice

A čifuti nas volili, i sve se mama i ja pitale zašto, čak kad je dolazio Izraelski premijer u posjetu sinagogi, bilo je policajaca u svakom stanu na svakom prozoru, samo nas ni dirnut, nisu nam čak ni pokucali na vrata, a mi živimo direktno 2 metra od sinagoge i prozori nam gledaju u glavnu prostoriju. Kad skužimo mi nakon par mjeseci, ja radila od gline neke zvijezdice, i pravila sve žute židovske bez da sam mislila o tome i vješala po prozorima, super je izgledalo kao ukras! Pukle smo od smijeha kad smo to skužile, i tako smo čifuti i mi postali prijatelji...

Anyway, nemam pojma zašto sam sve ovo napisala al ajde sad ču i postat

pomikaki's Avatar

Evo RG i ti svašta vješaš po prozoru

Šit, moram priznati da je pomikaki u pravu.... uvjerila me... uopće mi se to ne sviđa...

Možda zato jer sam neki dan na kavi doživjela nešto u tom stilu... pričala samo tome koje bih ime dala svom sinu... sastoji se od dva imena, a muž pristao na samo jedno od ta dva... zaključak je bio da sam unaprijed osudila sina da bude peder i da će imati probleme radi toga... nakon toga sam nonšalantno izjavila da ga ionako imam namjeru upisati na balet...

Poanta nije u tome da će zbog imena ili baleta biti homo, već mi nije jasno što je u toj priči toliko negativno?

Ok, nije ni meni svejedno i ja bih voljela da ima curu koju mogu maltretirati, ali neću rezat žile ak dovede dečka...

p.s. al i dalje mi je kampanja totalni promašaj... njanjanjanja

Tashunica's Avatar

pomikaki odličan post.

Tashunica's Avatar

Default Re: činjenice

Quote Originally Posted by biz
    evo da se uključim u zanimljivu raspravu s jednom činjenicom

Quote Originally Posted by ivy
    ne slažem se. mislim da kampanja nije inteligentna, ne dotiče srca, ne izaziva emocinalnu reakciju, da ne govorim o tome kako je nejasna. mi tu između ostalog raspravljamo o tome koliko je pola kampanje nepotrebno a druga polovica krivo izvedena
    meni osobno to sve zvuči kao lijepa cifrica koju je netko uspio dobiti na račun, prezentirajući svoj projekt kao "ogroman i značajan"
    agencija Bruketa&Žinić je ovu kampanju radila besplatno

jesu to biz-ovci upravo kod knjaza?

tajuska's Avatar

pomikaki

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast