Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Živi užas u gradu

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Živi užas u gradu

, ,

evo tako se danas osječam.

Uglavnom dođemo jutros u vrtić i D komentira kako nešto smrdi.
    Moram priznati da sam i ja osjetila ali ništa toliko strašno.
    I onda je teta izašla iz sobe.I tako ja komentiram kak je on rekao da nešto smrdi.
    E da veli ona kako su noćas huligani skoro zapalili vrtić.
    Jel vi to možetevjerovati ,
    Pa to je za nevjerovati.
    I teta nastavi priču kak su stanari u susjednim zgradama osjetili jak i neugodan miris i pozvali policiju.
    Da bi se uspostavilo da su huligani zapalilil vrtić i došli su brzo vatrogasci i sve je završilo ok.
    Da još su razbili dva prozora na sobama.
    To je živi užas.
    Onda je teta iz susjedne sobe komentirala da smo mogli doći a ono vrtić sav u pepelu.
    Jer taj vrtić nije zidani nego montažni znači od drveta.
    Veli teta moglo je sve izgoriti za 15 minuta.
    Pa to je da poludiš.
    Ja stvarno ne znam o čemu ta djeca danas razmišljaju i od kud im takv ideje.

Onda si baš razmišljam kaj bi bilo sa našom djecom di bi išli u vrtić.
    A ima tu dosta djece i grupa nekih 10-tak grupa znaći po 20-tak djece u prosjeku (negdje i više) znači sveukupno 200-tinjak.
    I onako je nestašica prostora z avrtić stvarno ne znam, bolje i ne razmišljati

:shock:

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mi smo imali sličnih problema. Riječ je o vrtiću u tzv. elitnom dijelu grada, gdje su lokalni klinci iz "finih" familija ventilirali svoje frustracije i gnjev.

Problem je riješen kad su se roditelji organizirali i, uz dogovor s ravnateljicom, naravno, nabavili opremu za video-nadzor. Otad nema problema.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovo je još gora priča od one kada su zapalili tobogan na Boćarskom.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
    ovo je još gora priča od one kada su zapalili tobogan na Boćarskom.
    Eto šta da čovjek veli :shock:

Cookie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Naš vrtić svako malo devastiraju. A ne živimo u elitnom dijelu grada, baš naprotiv.

Jednom su provalili unutra, pokidali igračke i porazbacali ih po dvorištu. Drugi put su zapalili kontejner za stari papir pred vrtićem. Bilo je toga još masu.

I nikom ništa. Policija dođe, nažvrlja nešto na komad papira i ode. I nakon toga opet sve po starom.

Moj sin se od ove godine preselio u drugi objekt tako da više ne znam što se tamo zbiva i ima li kakvih pomaka. Na bolje ili na gore.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Cookie prvotno napisa
    Naš vrtić svako malo devastiraju. A ne živimo u elitnom dijelu grada, baš naprotiv.

Jednom su provalili unutra, pokidali igračke i porazbacali ih po dvorištu. Drugi put su zapalili kontejner za stari papir pred vrtićem. Bilo je toga još masu.

I nikom ništa. Policija dođe, nažvrlja nešto na komad papira i ode. I nakon toga opet sve po starom.

Moj sin se od ove godine preselio u drugi objekt tako da više ne znam što se tamo zbiva i ima li kakvih pomaka. Na bolje ili na gore.
    Eto toliko o našoj policiji i zaštiti

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To se događa skoro u svim gradovima i mjestima u Hrvatskoj.
    Naš vrtić u kvartu pljačkan, provaljivan, razbijan barem 4-5 puta godišnje. O igralištu da ne govorim.
    I ne znam jel ikoji vrtić gražen kako treba, svi su montažni i salonit na krovu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Cookie prvotno napisa
    ja bih voljela znati što im je tada u glavama...kakve frustracije rješavaju, što misle da time dobivaju...jer ja ovo ne razumijem!!!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Kod mene u kvartu stalno devastiraju prkove, doslovno čupaju klupe sa postoljemm, razrezuju(?!) penjalice, trgaju sve do čega dođu.

Prestrašno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •