-
Emily, oprosti, jer ovo ne ide tebe, ali ja jednostavno puknem na ovakve izjave.
Naravno da će djeca, ako im se da opcija biranja izabrati da ne pišu zadaću, nego će radije gledati crtić, igrati se ili neznamvećšto.
Ako im učiteljica od prvog dana pod normalno stvori navike da imaju ujutro nastavu, kasnije ručak i vrijeme za igranje i nakon toga pisanje zadaće, učenje ilištoveć onda će oni to tako i prihvatiti. Ja sam išla u boravak i nikome od nas nije na pamet padalo reći učiteljici da ćemo zadaću napraviti doma jer je to nama bilo normalno i obavezno da radimo tamo. A imali smo dosta vremena i za igru i za odmor. U osnovi, svi žalimo djecu u boravku, ali po meni ona tamo odrade i trebala bi odraditi onaj posao koji djeca koja ne idu u boravak isto moraju kad tad odraditi, većina će ga odraditi popodne kad im roditelji dođu s posla i isto će već klici biti umorni.
Ovakvo nonšalantno ponašanje učiteljice je meni linija manjeg otpora i izbjegavanje obaveza s njene strane. Mislim da bi trebalo definirati što se radi u boravku.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma