mi imamo drugi izbor (baku doma) ali smo htjeli da u skoli napise zadacu, i da je doma slobodan.
ako treba, jos doma radimo (npr. ako je uciteljica ispravljala po pisanki isl.)
odluka se pokazala kao dobra vec prvi tjedan, kad sam jedan dan dosla po njega ranije, pa nije napisao zadacu. doma se to pretvorilo u natezanje, cendranje da on to ne zna, da mu treba pomoc (ofarbati sliku ) ...itd.
Mm koji je bio protiv boravka, nakon ove epizode skuzio je da sam ja u pravu

engleski i vjeronauk ne pisu u skoli (uciteljica iz boravka kaze da ona ne govori engleski i nije vjerouciteljica, iskreno za pocetak mi je to malo cudno jer sad uglavnom crtaju ili farbaju, jos nista se ne pise ili cita, ali ok, prihvacam ako je takva politika kuce)

knjige nosimo svaki dan doma, jer uciteljica zeli da roditelji budu upoznati s onim sto dijete radi u skoli. prvo mi je to bilo cudno, jer sam isto dobivala inormacije od "starijih" mama da su knjige u skoli cijeli tjedan i da je to bas super.
ali sad si ne mogu zamisliti da svaki dan ne prolistam pisanke i knjige, da ga ne pohvalim ako je nesto lijepo napravio ....

kod nas su upisana 4 prva razreda, od toga su dva u boravku.
nastava pocinje u 8, boravak je od 7. u 7,30 imaju zajutrak, u 9,30 dorucak, u 12,30 rucak. Moj sin je zadovoljan s klopom (istina, nikad nije bio problematican u tom pogledu).

koliko znam, do sada su samo jednom gledali crtice na videu, ao je lijepo nakon zadace se idu van igrati, ako je hladno ili kisa, u razredu se igraju (mogli su donijeti svaki 2 svoje najmilije igracke, imaju skolsku loptu, drustvene igre...)

za sada, ja sam zadovoljna, a i on