pa s nocnim jelom cca 400-500 ml...2 puta u flasici,2 puta u kasici,nije odusevljena flasicomali voli sada sve ostalo,stalno se zahvaljujemo Bogi
vjerojatno joj se zamjerilo,jer joj je smetalo (alergija i refluks)...znala je povuci,osjeti mlijeko (npr moje) i pocne vristati...a i bolio ju je jednjak ocito
![]()

ali voli sada sve ostalo,stalno se zahvaljujemo Bogi
vjerojatno joj se zamjerilo,jer joj je smetalo (alergija i refluks)...znala je povuci,osjeti mlijeko (npr moje) i pocne vristati...a i bolio ju je jednjak ocito
Odgovori s citatom
stvarno neznam...trebat ce vam vremena da se beba oporavi i krene dobivati kilice...moja tek sada normalno napreduje!
) joj je otkrivena i escherichia coli,kazu vjerojatno je jos iz rodilista vukla,a jedva smo je otkrili (upala bila prisutna cijelo vrijeme,a nema bakterija,sumnjali i na refluks bubrega) uglavnom uspjesno izljeceno od prvog antibiotika!!!
juuupiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...
) pa mozgali šta i kako... Uglavnom, nakon prvog tjedna znao bi pojest i pola zdjelice koju mu dajem,popili bi vodice, pa bi sat vremena nakon obroka sam dao do znanja da zeli još i ciku, pa sam se i sama uvjerila u ovo o kalorijskoj vrijednosti vlastitog mlijeka.
Sjetila sam se sad da bi mu onda trebalo ponuditi i vode
A mi nemamo nikakvu bočicu, čašicu, ništa. Mogu mu dati obične prokuhane vode žlicom? Trebam li uopće prokuhavati vodu? Opet sam sve zaboravila...