Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: Povratak Profesora Baltazara

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Povratak Profesora Baltazara

ovo sam dobila putem maila:

Draga djeco i odrasli
    U subotu, 7. 11. 2009. u 11h dolazim na Trg bana Josipa Jelačića u društvu mojih prijatelja slona Koka, ptice Tonija i tete Violete.

Spremamo vam zabavni program prepun iznenađenja i zato dođite, dočekajte nas i veselite se s nama.

Vaš Profesor Baltazar

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

:D :D
    Hvala na informaciji!
    Baš je danas bio crtić ujutro i mm komentira kak je prošli tjedan bio u Švedskoj na putu i na poslovnoj večeri svirao neki band "Baltazar" pa su odsvirali i špicu iz crtića i svi su se raznježili. I švedi ga vole

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

nika u zadnje vrijeme jako voli pogledati Baltazara na youtube!
    ima ih dosta i traju oko 7-8 min svaki! :D

stanam avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

bal, baltazar...
    ak ne bude kise dolazimo :D :D :D

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja dolazim i sama ako nitko od mojih neće

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mi najvjerojatnije nećemo doći, ali me veseli 'povratak' prof. Baltazara, zato da i moji mogu uživati u nečem u čem je davno uživala i njihova mama 8).
    I te pričice su mi tako normalne, jednostavne, a opet zanimljive.

Krenuo je na TV-u opet? Oh, pa to moram snimiti. Mojima je najdraže kad Baltazar leti u svojoj veš mašini 8).

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Evo na mom blogu posta o današnjoj povratničkoj fešti!

http://nepoznatizagreb.blog.hr/ (datum 07.11.2009)

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa

Hvala na fotkama, sad kad vidim kakva je bila gužva, drago mi je da ipak nismo išli!

mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

neki dan je bilo u večernjem (u petak) da se napokon baltazar brandirao
    to vam drage zagrepčanke znači da ćete u zg moći prvi imati lutke 25 cm od prof. baltazara kao i razne druge igračkice s tim likom, dok ćemo mi ostali morati pričekati do ožujka 2010.
    morat ćemo uskoro do zg-a

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Napokon povratak Baltazara :D
    MM i ja smo totalno fanovi tog crtića, sjećam se da smo prije par godina išli u KIC na projekciju Baltazara, u kinu su bile samo mame i tate s djecom i nas dvoje
    Ma Baltazar je zakon, u mnoštvu nekvalitetnih agresivnih crtića što se viđaju na TV-u, Baltazar i slični crtići su pravo osvježenje...

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    Citiraj tatek prvotno napisa

Hvala na fotkama, sad kad vidim kakva je bila gužva, drago mi je da ipak nismo išli!
    I ja mislila ići sa D sva sreča da smo u zadnji čas odustali jer je stvarno bila prevelika gužva

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo došli nešto prije 10 h i uspjeli smo u miru pogledati crtić (bili smo prvi), nacrtati slike, poigrati se s cliksima i još smo dobili poklone. Klincima je bilo super, a niti meni nije bilo loše sve dotle dok nisam kod pozornice stisnuta pazila frendičinu curicu koja je stajala na pozornici 3 m od mene, a između nas milijun ljudi :shock:. Nema veze, prošlo je i to i glavno da je malcima bilo dobro .

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mi na kraju nismo išli, ali ako je bila gužva, onda mi je još i draže da nismo.

Nego, kaj zapravo znači 'povratak' prof. Baltazara, osim kaj će se moći kupovati igračkice s njegovim likom? Pa, i prije su se vrtili njegovi crtići na HRT-u ujutro...

Šta će se sad nešto više dešavati u vezi Baltazara? Hajte, podijelite koju info ako (boga) znate .

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Vidjela sam u one2play majice prof.baltazar, ali samo sam proletila i neznam koja je cijena.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj lola_34 prvotno napisa

Nego, kaj zapravo znači 'povratak' prof. Baltazara, osim kaj će se moći kupovati igračkice s njegovim likom? Pa, i prije su se vrtili njegovi crtići na HRT-u ujutro...

Šta će se sad nešto više dešavati u vezi Baltazara? Hajte, podijelite koju info ako (boga) znate .
    Kaj to nije dio Bandićeve predizborne.... ? Uf, sviđa mi se ideja o revitalizaciji Baltazara, ali namjera mi je malo :/ ...

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa
    Citiraj lola_34 prvotno napisa

Kaj to nije dio Bandićeve predizborne.... ? Uf, sviđa mi se ideja o revitalizaciji Baltazara, ali namjera mi je malo :/ ...
    Ne, Bandić se samo last moment "ugurao" u Baltazar-priču ... a povratak profesora je zaista planiran već odavno, otkako je Brešan pokrenuo ZAgreb-film (mislim da je on najzaslužniji za taj povratak, do njegova dolaska na čelo ekipe firma se skoro ugasila).

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ahaaaa, krivo sam ja to sebi protumačila.

A mogla sam si i misliti - ne bi političarima tak nekaj palo na pamet, ali iskoristiti - to je druga priča...

Sorry društvo...

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo uletili baš u taj dio s Bandićem

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
    mi smo uletili baš u taj dio s Bandićem
    Sva sreća, nije dugo trajao - jedva 5 min ... sreća da El Bandillero mora sad cijelu Hrvatsku optrčati 15 puta tako da nema vremena biti na jednom mjestu više od tih 300 sekundi!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ipak, meni još uvijek nije jasno što znači povratak... osim brandiranih igračaka i ostalog... ne spominju se nigdje novi crtići :/

Najkonkretnije što sam uspjela naći je ovo
    Ukupno je restaurirano 59 epizoda o profesoru Baltazaru od čega ih je 39 desetominutnih i 20 petominutnih.
    ...
    Dobroćudni profesor, koji uz pomoć svojih izuma rješava probleme sugrađana u Baltazar gradu, konačno postaje pravi hrvatski brend. Naime, već od kraja ovoga tjedna na ekskluzivnim prodajnim mjestima prodavati će se ograničena serija igračaka i poklon artikala s likom Baltazara, a kroz nadolazeću zimu roditelji će djecu moći razveseliti edicijom od šest slikovnica o dobroćudnom profesoru koji obožava ljude i životinje i koji nesebično poklanja svoje vrijeme kako nitko u Baltazar gradu ne bi bio nesretan.
    http://www.klinfo.hr/detaljnije/hr/v...zara/5/4091/1/

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Istina, ali je moje dijete bilo oduševljeno vidjeti gradonačelnika uživo (ajme, koga ja to odgajam)

Obično kada su takbva događanja, uvijek je bolje doći ranije i izbjeći gužvu. Umrla sam od straha hoću li izgubiti djecu, a zbog gužve se nije niti njima dopalo (OK, dopao im se gradonačelnik )

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Ailish prvotno napisa
    Ipak, meni još uvijek nije jasno što znači povratak... osim brandiranih igračaka i ostalog... ne spominju se nigdje novi crtići :/

Najkonkretnije što sam uspjela naći je ovo
    Ukupno je restaurirano 59 epizoda o profesoru Baltazaru od čega ih je 39 desetominutnih i 20 petominutnih.
    ...
    Dobroćudni profesor, koji uz pomoć svojih izuma rješava probleme sugrađana u Baltazar gradu, konačno postaje pravi hrvatski brend. Naime, već od kraja ovoga tjedna na ekskluzivnim prodajnim mjestima prodavati će se ograničena serija igračaka i poklon artikala s likom Baltazara, a kroz nadolazeću zimu roditelji će djecu moći razveseliti edicijom od šest slikovnica o dobroćudnom profesoru koji obožava ljude i životinje i koji nesebično poklanja svoje vrijeme kako nitko u Baltazar gradu ne bi bio nesretan.
    http://www.klinfo.hr/detaljnije/hr/v...zara/5/4091/1/
    Da, bilo je govora o crtanju novih filmova - navodno su neki pilot-filmovi već pokazani u zatvorenom krugu ...

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

baš me zanima kak su ispali.

Mi imamo doma neke loše kopije

A jel netko prelistao slikovnice?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu