Citiraj Juroslav prvotno napisa
Citiraj gita75 prvotno napisa
Citiraj gita75 prvotno napisa
Citiraj Deaedi prvotno napisa
Ok, ti preuzimas odgovornost.

Cijeli tvoj post mi se nikako ne dopada sa aspekta sigurnosti svih sudionika u prometu- ne nositi kacigu na biciklu meni je jednako kao i nevezanje u autu ili nekoristenje sjedalice.
Ok, ni meni se neki tvoji postovi ne dopadaju, pa kaj onda. I dalje mislim da kaciga u gradskoj vožnji bicikla nije potrebna.
Da se ispravim, ne nošenje kacige na biciklu koji vozi 10 km/h i ima masu od 5 kg nije jednako ne vezanju pojasa u autu koji vozi malo brže i ima tonu. Stvarno se više neću objašnjavati, to je samo moje mišljenje. Oni što đogiraju idu brže od mene, jel i njima treba kaciga ako se spotaknu i zveknu?
a daj molim te reci što će ti pomoći tvoja brzina od 10 km/h i težina bicikla od 5 kila kad te lupi auto ili se drugi biciklist zaleti u tebe?

iskreno se nadam da nećeš doći u situaciju lupati se po glavi i pitati se "zakaj nisam nosila kacigu?"
I ja se nadam da neće.
Ovom analogijom bi mogli i pješacima dat kacige, ak ih pokupi auto ili neki sumanuti biciklist. Pa da onda odgovaraju za lakše tjelesne ozljede, a ne teške.