Imate li ideju - kakav materijal da kupim za novi struk za traperice... Hoće li to držati ako izrežem gornji dio i samo došijem "nešto" ...
Je li netko probao? Krojačica?
(Probala sam po pretražniku, ali ne uspijevam...)
Imate li ideju - kakav materijal da kupim za novi struk za traperice... Hoće li to držati ako izrežem gornji dio i samo došijem "nešto" ...
Je li netko probao? Krojačica?
(Probala sam po pretražniku, ali ne uspijevam...)
idi u Namu i kupi traperice naše firme (iz Varaždina, mislim) koja se zove Angels ili Two Angels...
Imaju odličnih traperica, sa jako visokim pamučnim dijelom, skroz do ispod grudi.
Cijene su totalno prihvatljive. (cca 300 kuna)
Ili prošetaj do mene, potražit ću svoje (trofrtaljke).
Angel se zove, stvarno ima ok stvari s ok cijenama. Ja imam jedne njihove, ali iz samih početaka proizvodnje. Od tada su se usavršili.apricot prvotno napisa
U Belici pored Čakovca ima tvornički dućan od Angel-a.
Mi smo otišli jedno subotnje jutro (mislim da su radili do 12) i za 400kn sam kupila sljedeće:
- traper haljinu
- traperice
- crne, "fine" hlače
- traper tregerice
Naravno, sve za trudnice! Puno, puno povoljnije nego po zagrebačkim dućanima!
E da, kako napraviti trudničke traperice? Ja sam uzela muževe samterice, otporila pasicu, zašila patentni zatvarač i gore našila gornji dio vunenih čarapa. Spašavalo me je prvo vrijeme, ali bilo bi bolje da sam uzela neki render za taj dio preko trbuha, elastičniji je.
Sretno!![]()
Najbolje bi bilo ako možeš negdje nabaviti "render"- materijal koji se u originalu najčešće šije na orukavlje ili oko vrata na trenerke i odjeću od felpe.
Imaš ih raznog sastava, a za to što ti trebaš bi ti bilo najidealnije da imaš onaj ne rebrasti već kao s malim saćama. Ne znam jel kužiš. :/ On je elastičniji i neće se tako razvući.
I traperice reži skroz nisko, najbolje ako možeš izbaciti cijeli prednji dio skupa sa zatvaračem.
Gledala sam Angels...
Zgodno, ali nema brojeva - nisam 38, ali nisam niti 48!
I tražim trofrtaljne - druge ne nosim ...
Hvala za info o renderu. Probat ću s jednim starim trapericama ...
Apri, čuvaj ih, možda će ti trebati :D
O pa, da.Jelka prvotno napisa
Traje to već neko vrijeme 8)
Evo ovdje slične teme:
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...090&highlight=
Inače, rendera svih vrsta i gumica za trudničke hlače našla sam u TKIP-u.
Eto na, kak meni stvari promaknu! Čestitam!Vrijeska prvotno napisa
A kad je termin?
Hvala ti!lucij@ prvotno napisa
Morat ću na instrukcije za "Pretražnik" ... rijetko uspijem pronaći temu koja me zanima ...
Znala sam čim sam vidjela naslov! :D
Čestitam susjeda.![]()
Meni je svekrva od starih traperica, koje više nisam nosila, napravila trudničke i super su mi. Render sam kupila u dućanu sa tekstilom u Ilici kod Britanca.