Hvala ti MOIA ...ja sam jedva ostala trudna prirodnim putem onaj mjesec kad sam se spremala za umjetnu...bila sam neprirodno sretna i ushićena,ne želim nikog optuživati ali sam svjesna da se zapetljanje moglo vidjeti...ali u Hrvatskoj doktori brane doktore...mioja bebica je bila sitnija i 10.11 imala je dva i po kila i doktor me zamisli tek naručio 23.11 kad mi je rekao ddaa je beba umrla i da ne zna razlog...protoci su navodno bili savršeni,ma katastrofa...da ja kao stara prvorotkinja nisam bila pod većom kontrolom a usput doktori me smatraju medicinskim čudom kako sam preživjela...moja tuga vrišti u meni...cijelo svoje srce dala sam svojoj bebi...ona je moja antea...ja sam Dijana...jedino pozitivno je šta bih odmah sutra radila na drugoj trudnoći ali moram čekati 6 mjeseci...pila sam prenatal cijelu trudnoću,i dao mi doktor željezo 10.11 i kako je beba bila preživahna mislim da je željezo dodatno učinilo svoje...opet kažem nikog ne optuživam ali...
osjećam se kao najnesretnije biće na svijetu,tek ću biti sretna kad rodim ako Bog da novu bebicu živu i zdravu iako nitko neće moći zamijeniti mog
anđela....