-
Premalo plodne vode
Curke, bila sam jučer na UZV (29 tt) i dr je ponovno vidio da je plodne vode premalo. Na UZV od 25 tt je bila ista situacija i rekao mi je da pijem puno tekućine, što sam i radila u sljedeća 4 tjedna, no stanje se nje poboljšalo. Kaže da nije alarmantno, tj. količina vode je još uvijek u nekim granicama (mada donjim) :/ . Naručio me na kontrolu za 3 tjedna uz napomenu da pokušam još više tekućine unositi. Beba je inače OK, svi organi su dobro razvijeni, a posebno je sada pregledao bubrege i mjehur i kaže da je sve u najboljem redu. Malena je čak i velika - ima 1400 g i duga je oko 41,5 cm (procjena prema FL).
Ono što mene zanima su vaša iskustva, tj. da li je netko imao sličnu situaciju i kako se sve skupa razvijalo.
Moram priznati da sam malo zabrinuta
-
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~
-
Joj ne znam sta bih ti rekla, ja sam imala manjak plodne vode ali u 44.tj. trudnoce sto i nije iznenadjujuce.
~~~~~~~ da se popravi stanje
-
Prijateljica mi je imala takavu dijagnozu (negdje oko 32 tj.), čak je nekoliko dana ležala na SD i nisu ništa pronašli, a na kraju se rodila zdrava curica, u terminu, normalne težine.
Možda da odeš kod nekog dobrog ultrazvučnog dijagnostičara po drugo mišljenje. S obzirom da kažeš da je količina na donjoj granici (znači još je u granicama normale), da je beba dovoljno velika i da je sve ok s bubrezima, iskreno s nadam da nije ništa zabrinjavajuće.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je sve ok. Javi se!
-
da bude sve ok
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma