Evo sto nam se desilo proslog cetvrtka:
Kao i svakog cetvrtka, odvela sam kcer na druzenje kod vrtickog prijatelja. Naime, svaki cetvrtak jedna od mama ugosti do cetvero vrticke djece, a ostale tri mame imaju par sati slobodno i tako u krug. I tako, ostavim ja kcer, dezurna mama pita da li ima nesto sto L ne smije jesti (lijepo od nje), ja kazem moze sve samo pazite ne puno slatkog , i ja odem. Vratim se u zakazano vrijeme, a L lice nekako rozo, zari. Ok, toplo je mislim, radi centralno. Dodjemo kuci i s vrata je doslovno skinem za kadu i imala sam sto vidjet: koza kao da je netko prolio necim vrucim, ja to u zivotu nisam vidjela. Na brzinu sam je obukla i na hitnu i da skratim pricu, jos smo jednom zavrsile na hitnu u 3 sata nocu jer se urtikarija pojacala (a nakon terapije) i pocela je teze disat.
Sta je jela? Gumene bombone oko 6pm , a urtikarija je pocela za sat vremena. I sad, lijecnici na hitnoj udri po meni zato sto je mala jela gumene bombone, i sto je vama, to je najgore smece, joj ovih roditelja.......... Nije mi se dalo branit i reci da joj ja nikad nisam dala gumeni bombon i da ih je, po meni, jela dva puta u zivotu, jednom je dala baka, a jednom je dobila na plazi, a ja nisam htjela reagirat jer su sva djeca uzela (uhhhh).
Ima li jos netko iskustva sa urtikarijom na gumene bombone i na sto bih jos trebala pazit ubuduce? Procitala sam Davorov post gdje pise od cega se rade gumeni bomboni i zlo mi je.