Maxi cosi Tobi AS su na sniženju sa 1799 na 999 i u Baby Media Shop-u. Sniženje je značajno, ali meni malo čudno. Znate li što o tome? Je li moguće da je to nekakva "loša serija", osim što su dezeni od prošle godine??
Maxi cosi Tobi AS su na sniženju sa 1799 na 999 i u Baby Media Shop-u. Sniženje je značajno, ali meni malo čudno. Znate li što o tome? Je li moguće da je to nekakva "loša serija", osim što su dezeni od prošle godine??
Moguće da je pred istek roka. Loša serija vjerujem da bi bila povučena.
mislim da je nedavno izašao novi tobi.
koliko se sjećam s ovim starim modelom je bilo dosta problema sa zatezanjem (tj. otpuštanjem nakon zatezanja) remenčića.
ili se to odnosi na neku lošu seriju, ne znam više ali svakako ima ovdje na forumu nešto o tome
http://www.maxi-cosi.com/maxicosi/pr...language=nl-nl
evo tu je link, pogledajte kako izgleda kolor indikator - novi model ima oblik ravne linije, a ne kao stilizirana strijelica.
Stari model je imao problem s tim indikatorom.
hvala za linkNuktemeron prvotno napisa
odgonetnula, dvije nijanse su 2008 godište, a dvije 2009 - poboljšano izdanje :D
Ja sve što sam gledala odostraga na naljepnicama piše da su napravljene 2009. Kad sam prostudirala i otišla kupiti TL, nema više, sve se rasprodale, trebam sad šetati po dućanima i tražiti dalje. Kaže da drže samo nove modele i da stižu do srijede.
Ja sam skužila da odostraga na naljepnici piše tj/god proizvodnje. Npr :32/09
Datum proizvodnje se štampa na plastiku sjedalice.
Obično na poleđini ili dnu AS.
Izgleda ovako:
http://autosjedalice.info/cms/index....d=29&Itemid=48
mogu oni lažirati naljepnicu, ali ne mogu lažirati poboljšani indikator, koji je za 2009 u obliku ravne crte a ne strelice
imaš di kakvu sliku kak to izgleda?
zanima me![]()
Nuktemeron prvotno napisa
Nije mi bas gore uspjelo quotanje![]()
Na ovo je mislila Nuktemeron: indikatori
Sve 4 (snižene) imaju "ravan indikator" - provjereno
Kaže mm da je s tim novim indikatorom sigurno. TL ima akciju studeni, traba biti u svim njihovim dučanima, no neki su ih rasprodali pa čekaju da dođe nova roba. Nadam se da čemo upikati jedan kom dok je po ovoj cijeni.
Hajde javite ako netko dobije info ili vidi da su stigle na Žitnjaku![]()
Ja nisam iz zg, ali rekla trgovkinja kad sam bila u utorak da u velikom tl stižu do iduće srijede. Pa ako joj za vjerovati. Akcija traje cijeli studeni. Možda da ih se nazove. Ja danas šaljem mm u pohod po slavoniji.![]()
ja kupila u tl u vinkovcima taj tobi na sniženju..pitala koja je ralika između tih i novih iz 2009 kaže ona jedino u novim dezenima sve je ostalo isto. pa sad..
i ja sam danas bila u našem dubrovačkom tl i prodavačica mi je rekla da će im još dolaziti jer su dva u trgovini bila rezervirana.
mene zanima razlika između tobi i priori AS?![]()
nigdje ne mogu pronaći, kako su na testovima prošle maxi cosi tobi AS iz 2008.g.?
Ima Tobica u TL u Karlovcu. Mi smo danas kupili jednu, a dvije su još ostale. Jučer su stigle. Indikator je ravan, godina proizvodnje je 2009. Kažu da su snižene jer dobivaju nove modele.
ne testiraju se svake godine svi modeli. to bi bilo preskupo. moguće je da 2008 godine nije testiran taj model.nike prvotno napisa
MAXI COSI Tobi
težina 8,9kg
sigurnost 2,4 +
Upotreba 1,8 +
Udobnost 1,7 +
Održavanje 2,8 o
Konačna ocjena 2,1 +
Ono što se meni ne sviđa je ocjena za frontalni sudar (koji je najčešći) je samo 3,1
Napomena: manja ocjena je bolja
Daddycool hvala!!!
ovo moje je očigledno bio ovaj noviji model.
triplemama hvala.
Ja sam sam htjela da malo linkam DjeCudaddycool prvotno napisa
![]()
![]()