Stranica 4 od 9 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 438

Tema: Kakvu torbu kupiti?

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Da ne otvaram novu temu - evo mog nastavka:

Targetov ruksak uspješno je odradio još jednu školsku godinu, treću u njegovom životnom vijeku. I ide u četvrtu. Tako moj sin počinje šesti razred sa svojim omiljenim ruksakom, ne zato što mu mi me želimo ili ne možemo kupiti novi - već zato što je njemu i dalje lijep, a izgleda gotovo kao da je novi kupljen ovog ljeta.

Preživio je još jednom pranje u perilici, samo pažljivim zagledanjem rubova može se otkriti zanemariva pohabanost na najtvrđim dijelovima.

Zato još jednom glasam za Target. Ne kažem da možda i druge marke nisu kvalitetne, ali naše iskustvo nije nam omogućilo da isprobamo nove marke školskih torbi.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

samo info, Lego i Scout imaju sad i u Metrou. Nisam zapamatila cijene, mislim da je Scout 800 kn, a Lego manje od 300

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mi idemo sutra u kupovinu ...

MZ vidjela nekakve scooly ili nekako slicno u Mladosti tj. Librariji u Ilici i Petrinjskoj, cijena oko 300 kn, kaze da izgledaju solidno pa cemo to kupiti ukoliko prodje Vedranovu "kontrolu" (vjerojatno bude, ima nekakvih motiva sa gusarima ...). Javimo detalje kad kupimo!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

napokon je stigla naša Lego Bionicle torba kupljena preko interneta :D

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mi kupili tu scoolie torbu, 270 kn u librariji. Izgleda solidno, cvrsto i koliko-toliko udobno, jedino nas malo brine ne bas uobicajeni nacin zatvaranja pa ne znamo koliko ce potrajati kopce ...

Motiv, naravno gusari.

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mi smo prošle godine nakon dugog pregledavanja ipak kupili Scouticu s formulama i evo torba je još i sada kao nova, a ja baš se ne bih zaklela da je Lucian bio nježan prema njoj. Preživjet će i ovu godinu.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

raspametila sam se jucer, bili smo u velikoj dilemi izmedju scautice i lego vitezova...

Odabrali skauticu na svemirske brodove, i pernjak, i kabanicu i kisobran (ovaj zadnji zato sto je meni predivan ). B ce si jos izabrati torbicu za papuce na spidermana

Prevagnula je pernica, scautova je stvarno savrsena, sa vrlo kvalitetnim priborom i dovoljno praznog mjesta da djetetu mozes dodati u nju nesto sto mu bude trebalo...

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

koliko je, sama po sebi, teška skautica?

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi jučer kupili skauticu u Metrou (mislim da je tamo najjeftinija).
    Od svih tih torbi, ona joj ne izgleda preglomazno na leđima, iako P nije sitna.
    Gledali smo i Hama, ali ona je sama po sebi teška.
    Samsmoniteova isto nije teška, ali nije neki dizajn, unutra se dobije još pet dodatnih komada (velika pernica, mala pernica, novčanik, vrečića za papuče i još nešto), a jako je skupa.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mi smo kupili u TLu torbu sa Pilićem Milićem (ne znam koja je marka, ne da mi se sada ju vaditi) za 200 kn na sniženju, prije je bila 500. Izgleda solidno i ima sve što pedijatri preporučaju, čak i potvrdu nekog pedijatra da je dobra za leđa.
    Našli smo i pernicu u Narodnim Novinama za 25 kn :shock: , Eriku se jako svidjela.
    Mene zanima kakve su to vrečice za šlape i zašto je to potrebno, kaj šlape ne ostaju u školi?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    koliko je, sama po sebi, teška skautica?
    1,2

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vrecica treba jer u njoj stoje papuce u skoli

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Mi kupili torbu lego vitezovi u Metrou za 390 kn. Bambino je vidio na katalogu od Metroa i nijedna druga nije dolazila u obzir. Od dodatnog pribora ima jednu manju torbu kao za izlet, plastičnu kutijicu za hranu, flašu za vodu i mali mač :shock: za igranje. Osim šta ima nepotrebne dodatne stvari torba je dobra, lagana je i izgleda solidno. Bambino je oduševljen. Ima već sve te vitezove od lega i sad njih trpa u torbu :/ . Zar je stvarno ostalo tri tjedna do početka škole ?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj leonessa prvotno napisa
    Zar je stvarno ostalo tri tjedna do početka škole ?
    Ajme ...sad si me štrecnula...pa da još malo....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja jucer kazem ivaru da necemo kupovati novu torbu, a on meni da je ionako ovu mislio zadrzati do pocetka 4. razreda
    i zna da ce neki doci s novima i ne smeta mu to.

tako to izgleda dva tjedna prije
    a kako ce ustvari, vidjet cemo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

e, kupili smo pribor za u pernicu, nove bojice i nove flomastere i malo ravnalo jer je scoutovo puklo
    i to nas je doslo skoro ko nova scout pernica :/ ali tjesim se bar cuvamo okolis :/

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam kupila opremu na nakoj akciji u lidlu prije par tjedana. Dvije vrecetine raznoraznog pribora, hamera u boji, ljepila svih vrsta - cca. 150kn.

Cijena olovaka i bojica je bila smijesna, tipa 18 komada za 10kn.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kad sam ja vjerna staedtler bojicama i stabilo flomasterima, faber castell olovkama, stoces :/
    uvijek kazem da kad s njima bojas nebo, da mozes letjeti u njemu
    a i pridonose urednosti, sto je ivaru bitno

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja sam bila vjernik dok nisam skuzila da njemu to nista ne znaci. A ni urednost mu nije jaca strana. Tako da sad ima u pernici 3-4 vrste bojica, i meni je zapravo drago da mu to ne smeta, odnosno da mu takva vrsta stednje ne predstavlja nikakav problem.

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

je, nema gore neg bojice koje ne ostavljaju trag a špica puca čim je pogledaš
    traume iz djetinjstva

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Maja ovo što kažeš je fakat grozno. Sa tim pucanjem šica smo se lani natelili, s time da osim kvalitete veliku ulogu nosi i kontinunirano padanje olovke na pod sa stola

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa zato su trokutaste, ne rolaju se po stolu

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Andrija je imao cini mi se Maped trokutaste bojice, ni jedna mu nije pucala.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    e, kupili smo pribor za u pernicu, nove bojice i nove flomastere i malo ravnalo jer je scoutovo puklo
    i to nas je doslo skoro ko nova scout pernica :/ ali tjesim se bar cuvamo okolis :/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj marta prvotno napisa
    Andrija je imao cini mi se Maped trokutaste bojice, ni jedna mu nije pucala.
    Trobridne bojice su definitivno odlične. A što se mapeda tiče nama se pokazao super, pogotovo šiljila

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Nasi klinci vec godinama crtaju sa onim Toz debelim bojicama, nepoderive su i ostavljaju prekrasan trag na papiru ... jedino je steta sto ih je tako tesko naci u papirnicama ... no, usprkos tolikom crtanju imamo ih vec eto vise od 3 godine.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Samo da se i mi pohvalimo da smo danas obavili kupovinu svega potrebnoga za našeg školarca.
    jedan dio toga smo kupili u Metrou - pribor za likovni, šlape-tenisice,nešto bojica,flomića i sl.
    A torbu, pernicu i vrećicu za šlape smo kupili u Turbo limaču.Nemam pojma koja je firma - na njoj je malac na skate-u, plava i ima sve kaj jedna torba za prvoškolarca treba imati!
    Koštala je 200,00kn i mislim da je sasvim ok za njegove potrebe pošto idemo u boravak!!
    On je zabrijao na Ninđe,Spidermanove,i sl. čudovišne likove,ali brate mili pa to je užas od kvalitete.
    Tako da hvala Bogu da imam razumno dijete koje je shvatilo da baš nema smisla baciti 400,00kn u nešto što stvarno nije kvalitetno a i jako je upitno hoće li to čudovište i iduće godine biti aktualno!!

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

gdje ima dobar izbor skolskih torbi, dakle sada, vec skoro pred kraj polugodista
    ono sto sam gledala je jad i bijeda, po n?ekim knjizarama vise uopce nemaju torbe, kazu da ih drze samo prije pocetka skolske godine :/

dajte preporuku gdje ste ih u gradu vidjeli, pliz

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jsi gledala u znanju u frankopanskoj?
    meni se cini da ih ne skidaju s polica
    a izbor im je uvijek dobar

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pogledat cu sutra, hvala ti

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ima jedna mala super knjižara u Merkatoru u Vukovarskoj, koliko se sjećam oni ih imaju cijelu godinu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

onda?
    kako ste zadovolne sa svojim lanjskim i prekolanjskim torbama? :D
    mene trese torba-groznica a pojma nemam šta bih i di bih

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Gore spominjani Target ruksak preživio je još jednu vrtnju u perilici i kreće u sedmi razred :shock: ...

Ni u snu se tome nisam nadala, računala sam na novu torbu svake dvije godine. Al moj sin ne misli tako, on je jednostavno zavolio svoj ruksak da počinjem vjerovati da ću ga na upisu u srednju školu morati prisiliti da ovaj umirovi i krene s nečim novim.

I još uvijek izgleda jednako lijepo, boje iste, natpis jarko crven kao i prvog dana... Ukratko, Target potpisujem 1000 puta.

Sva sreća da ću imati još jednog prvašića za tri godine pa ću opet moći uživati u zajedničkom biranju školske torbe!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

jel zna netko gdje ima Target torbi u Zagrebu?

Do sada sam gledala samo Samsonite i ne sviđaju mi se iako sam inače njihov fan - preglomazne i teške :/ a još ako kažete da će u 2. razredu htjeti ruksak jer svi imaju ruksake... 800 kn je stvarno previše :/

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Kod nas se odvija drama zvana "Muke po ruksaku". Mila školarka želi Converse. Mama želi Target ili bilo što slično (čitaj: kvalitetno i zdravije za leđa). Dva i pol sata smo gledale ruksake po centru i vratile se obje ljute kući: ona zato jer nije dobila neku "viseću vreću", a ja na rubu živčanog sloma od njene face s kojom je isprobavala ruksake.
    Mame sa starijom djecom-što napraviti?? :/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja se pridruzujem mim s pitanjem
    ja zelim neki posteni ruksak, a ivar ne zeli nista sto slici torbi, dakle zeli bas ovu viisecu vrecu :/

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ponesite neku knjizurinu u kupovinu pa uvaljujte u torbe i ruksake, da i sami isprobaju razliku.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj marta prvotno napisa
    Ponesite neku knjizurinu u kupovinu pa uvaljujte u torbe i ruksake, da i sami isprobaju razliku.
    Probale smo i pod opterećenjem. Ona veli da joj je udobno .

Ivarica, imaš prekrasnih ruksaka u centru: knjižara na Trgu (kak se zove ona kod trafika ?? ) ima desetak Walkera sličnih ovom http://www.portal-usluga.hr/shop/sch...iders/za-skolu , ali nemre to zamijeniti "vreću" . Lijepih muških imaš i u Frankopanskoj.

Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Citiraj Ailish prvotno napisa
    jel zna netko gdje ima Target torbi u Zagrebu?

Do sada sam gledala samo Samsonite i ne sviđaju mi se iako sam inače njihov fan - preglomazne i teške :/ a još ako kažete da će u 2. razredu htjeti ruksak jer svi imaju ruksake... 800 kn je stvarno previše :/
    Targeta ima u Metrou i Intersparu, raznih modela.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hvala Tomica
    jučer sam ih našla u Mercatoru na križanju Zagrebačke i Zagrebačke :D

Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Ja ću sutra u Mercator. Već sam obišla Metro, Mercatone, Turbo Limač, Interspar i još nekoliko knjižara i gift shopova, no torbu nismo kupili. Naš je prvašić sitan, pa nam je većina torba, osobito ruksaka, prevelika. A kad nađemo neku manju, ne sviđa se našoj princezi jer nije dovoljno "sjajna" (nema šljokica)
    A htjeli bismo da sama izabere torbu jer se ionako previše ne veseli školi.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lego torbe imaju manje i lakše modele, bilo ih je u metrou po puno nižoj cijeni nego po knjižarama

Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Da, Lego su manje i lakše, no u Metrou smo vidjeli samo jedan "ženski" model. Cijena je oko 400 kn. Postoji i jedan po 800 kn koji sam ignorirala, a čini mi se da je razlika samo u onim popratnim sadržajima (razne vrećice i pernice).
    Mi smo na kraju kupili Targetovu torbu u Mercatoru koja je zadovoljila sve kriterije. :D

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lego torbu 5u1, koja kod nas u knjižari košta oko cca 1100 kn, u Toysu u Grazu smo platili 70 eura

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lego sam danas vidjea u Znanju za 950 kn :shock: :shock:

Znači isti model kao u metrou...

70 eura je otprilike to koliko su u metrou 439 kn

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj VIPmama prvotno napisa
    Lego sam danas vidjea u Znanju za 950 kn :shock: :shock:

Znači isti model kao u metrou...

70 eura je otprilike to koliko su u metrou 439 kn
    je, ali se ne radi o istom modelu.

Ovaj u Toysu je onaj 5 u 1 kao u knjižari (uz torbu ide velika i mala pernica, vreća za šlepe i novčanik) - torba je ona čvršća i mislim teža. U Metrou je drugi model, i mislim da je ta torba lakša. I uz nju ide još jedna manja torbica. Tako je meni izgledalo u katalogu- nisam bila u Metrou.

zgodno je to kaj su na tim torbama u knjižari ostavili i cijenu u eurima.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja se pridruzujem mim s pitanjem
    ja zelim neki posteni ruksak, a ivar ne zeli nista sto slici torbi, dakle zeli bas ovu viisecu vrecu :/
    Samo da te izvijestim: ja sam popustila .

ALI!!! Uvjet je bio da mi potpiše kako će svaki dan najmanje pola sata raditi vježbe za kralješnicu koje bi tako i tako trebala raditi. Isprintane su kao podsjetnik na vratima njene sobe skupa s potpisanim papirom na kojem lijepo piše: "U slučaju nepridržavanja dogovora pravo na MSN se oduzima na 2 dana i u upotrebu ide školska torba od prošle godine. "

Pirova pobjeda :/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi danas kupili targeticu, danas su dosle u knjizaru i danas se rasprodale
    nije cudo jer cim ju je stavio na ledja rekao je da mu je savrsena i da je uzima

jedino sto je bas ruzna, ne skaut ruzna nego bas ruzna
    na neke kosarkase, ali ivar kaze: idem u treci razred, pozeljni su sportski motivi

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo u puli pogledali herlitzove, nisu loše u TL nisam uspjela pronać meknilicu a i sve se više mislim da odgodim kupovinu dok ne krenemo da vidim kakve će nam bit stvarne potrebe

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

mi danas kupili targeticu, danas su dosle u knjizaru i danas se rasprodale
    Ček...torbu ili ruksak? I kak to da je ružna?? Pa ja stvarno nisam vidjela ništa ružno a da piše Target.

Meni su, unatoč popuštanju, i dalje favorite Walker ruksaci.

Stranica 4 od 9 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •