Stranica 8 od 9 PrviPrvi ... 6789 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 438

Tema: Kakvu torbu kupiti?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

moj muž je nosio onu malu bilježnicu koje je izvana imala omot sa "uzorkom" traperica
    jednu jedinu
    u stražnjem džepu hlača

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sve moze, ali razdrljenu kosulju ne moze

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa Vidi poruku
    Ako nekog zanima - u Varaždinu, u knjižari Baltazar imaju prekrasne Schneider torbe za oko 600 kn (redovna cijena 900 do 1200). Sadrži punu i praznu pernicu i vrećicu za tjelesni.
    http://neco-hobbyart.hr/proizvodigal...eid=419&bck=48

Na sniženju su još tokom siječnja i veljače, kasnije idu pune cijene.
    Ja sam gledala pred par dana i imaju jednu jedinu za 600 i nešto na sniženju, a sve ostale su po 800-900 kuna jer su nabili cijene na 1200 kuna (prije ovog "sniženja" nisu bile baš tolike cijene).

Naručila sam maloj u NN flexi chic leptir herlitz, drugi tjedan bi nam trebala biti dostavljena. Oko 400 kuna je neki maksimum koji bi ja dala ikad za torbu + nadam se da će izdržati bar 2 razreda.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    ja cu na ovom topiku ispratiti torbu iz prvog, treceg, petog i docekati onu za srednju skolu :8
    jel uopce nose knjige u srednju??? LOL
    nose
    cak i biljeznice

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam gledala pred par dana i imaju jednu jedinu za 600 i nešto na sniženju, a sve ostale su po 800-900 kuna jer su nabili cijene na 1200 kuna (prije ovog "sniženja" nisu bile baš tolike cijene).

Naručila sam maloj u NN flexi chic leptir herlitz, drugi tjedan bi nam trebala biti dostavljena. Oko 400 kuna je neki maksimum koji bi ja dala ikad za torbu + nadam se da će izdržati bar 2 razreda.
    Mi smo bili neki dan, imali su ih nekoliko ženskih za 600 kn, mislim 3 modela. Prekrasne ali meni preskupe.

Mi smo naručili Belmil torbu prek interneta za 230 kn + 37,5 kn poštarina.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    u moje su vrijeme neki srednjoškolci nosili samo po jedan debeli rokovnik i kemijsku u džepu raskopčane košulje .
    A u moje vrijeme nosile su se bilježnice (nekoliko) u ribičkoj ili lovačkoj torbi, a postojala je i naprava samo od remenja koja je bilježnice držala na okupu (torba bez torbe) ali to nije bilo praktično jer nisi imao gdje sakriti cigare, he he he...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

A sad ozbiljno o trajnosti torbi - ne radi se samo o torbi nego i o postupanju s torbom: mom starijem sinu torba izdrži po 2-3 sezone (čak i dulje, neke je prerastao softverski,tj. nije imalo smisla da nosi bebastu torbu u višim razredima iako se nije raspala) a mlađem sinu ni jedna torba ne izdrži dulje od polugodišta.

Ne radi se o torbi - radi se o sastavu razreda. Moj mlađi ima divljake koji torbe šutaju i bacaju, pa se raspadnu i torbe i knjige... (čula i od drugih roditelja, ne samo iz tog razreda, nego i iz drugih škola da je ritanje i nogometanje s torbama opća pojava ). Ne mogu optužiti sina da ne čuva stvari jer je ruksak za glazbenu školu u funkciji već petu godinu bez problema, dakle nije (samo) do djeteta.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

A. u trećem razredu i dalje koristi istu torbu koju smo kupili za 1., Herlitzovu. Savršeno je kvalitetna i dobro se čuva. Malo se zaprlja tijekom godine, ali sve se to da oprati, tako da i dalje izgleda kao nova.
    Sad me već pitao kakvu će torbu imati za 4. razred, a meni bedasto kupovati novu - nekako sam mislila da će novu torbu dobiti u 5. razredu, ne prije, ako mu ova bude izdržala

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

i orka je sve četiri imala istu torbu, herlitzovu
    nosila bi je i u petom, ali je u razredu netko stao na kopču, pa je pukla

kupili smo neki ruksak u merkatoru, za 200 kuna

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je totalno necovjecno da skolska torba kosta 900 kuna

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    i orka je sve četiri imala istu torbu, herlitzovu
    nosila bi je i u petom, ali je u razredu netko stao na kopču, pa je pukla

kupili smo neki ruksak u merkatoru, za 200 kuna
    Koji je model toliko izdržao?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

herlitzova
    neka ljubičasta s leptirima
    bila 199 kuna na sniženju, kupili u srpnju, prije polaska u školu

idem vidjeti postoje li još uvijek takvi modeli

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

evo, ovakva je bila, samo drugačiji dezen
    a sad je pedeset kuna!

http://e-trgovina.nn.hr/skolski-prib...be/829350.html

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

sad si baš mislim da bih zrinu mogla uzeti ovu "mušku"
    52 kune!
    nije da je ljepotica, ali imamo iskustvo da je čvrsta i da traje
    pa ako mu se i ne dopadne i ne bude htio nositi za dvije godine... lako je poklonimo nekome tko nema

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

sad si baš mislim da bih zrinu mogla uzeti ovu "mušku"
    52 kune!
    nije da je ljepotica, ali imamo iskustvo da je čvrsta i da traje
    pa ako mu se i ne dopadne i ne bude htio nositi za dvije godine... lako je poklonimo nekome tko nema
    sigurna si da je baš takva? jako mi se mala čini 34x33x14 cm, naspram smarta npr. 38x30x21cm; http://e-trgovina.nn.hr/skolski-prib...be/570088.html

čini mi se i uska i mala

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

sigurna sam
    evo mi je u ostavi, mogu je i pofotkati ako želite, pa da vidite u kakvom je stanju

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

sad je gledam... da kopča nije pukla, sigurno bi bila sasvim ok za još jedno boravkaško dijete
    žensko

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

evo, ovakva je bila, samo drugačiji dezen
    a sad je pedeset kuna!

http://e-trgovina.nn.hr/skolski-prib...be/829350.html
    Nije joj bila teška? Meni se čini da je moj stariji imao takvu, samo plavu, riješili smo je se nakon prvog razreda jer je bila preteška (ali to je subjektivno, uostalom u boravku to i nije jako bitno). Kasnije je imao neku s gusarima, udomili smo je nakon tri godine u posve ispravnom stanju jer je želio "odrasliju", a mlađi brat nije htio njegovu nego je imao svoje ideje.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

e bome mi se ne da sada knjige iz nje vaditi i vagati
    valjda negdje piše koliko je teška

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Meni se cine sa su sve te herlitz torbe cvrste.sin je imao jednu tri godine, kao nova ceka novog vlasnika
    I kceri sam kupila isto takvu, ona je prvasic pa cemo vidjeti kako ce joj se drzati

Sent from my GT-I8190N using Tapatalk

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Sad gledam moj je takvu imao. Jel ima dvije kopče za podešavanje remena?
    Ta je bila lakša od kilu, sjećam se da je bila velika naljepnica a njoj 950g.
    Moj je odgulio prvi i pola drugog s tom torbom i super je. Dobio je novu isključivo zato jel su sada sniženja, ne pada mi napamet u jesen kupovati dvije nove torbe po punim cijenama.
    A Peterlin ovo za nogomet s torbama, prestrašno.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pročitala sam cijeli topic..i sad nisam pametna...izgleda da su sad sniženja i sad bi trebalo kupiti torbu....ono što se mojoj sviđa je preogromno, kruto i rozo (što smo viđali prijašnjih godina po dućanima pa je ona stavljala na sebe)..po vašem iskustvu vjerovatno će već u 2 razredu tražiti rusak....od djeda i bake dobiti će novce za torbu, mislila sam kupiti neku do 400kn kvalitetnu mada su oni spremni dati i punooo više novaca za prvu unuku u familiji no meni to nije ni na kraj pameti pogotovo ako će ju nositi samo godinu dana...još nisam sigurna hoće li ići u boravak...što da radim?

Target, Herlitz, Scout, Diddl ili anatomski rusak? Čak sam razmišljala o onoj na kotačiće ali vidim po komentarima da vam se to ne sviđa..no ona kad jedan dan krene sama kući iz škole morati će ići uz brdo i kad gledam klince kako idu 1 korak naprijed i 2 nazad čini mi se da je ipak lakše vući onu torbu na kotačiće?

Brine me boja i dezen jer će ona htjeti neki lik iz crtića a ako to izabere sigurna sam da ju u 2. razredu neće htjeti nositi.

Onda, povoljna cijena, lijepa ženskasta torba ili rusak, marka i gdje najpovoljnije kupovati?

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Kupiš torbu koju želiš, doneseš je doma i kažeš - vidi, dušo,što si dobila na poklon, baš ono što si željela, krasno ti stoji, nosit ćeš je sve do 4.r.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam za torbu, mi smo dobili Target pernicu (Hello Kitty model) i cini mi se vrlo kvalitetna; razmisljam o tome da pernici nadodam i torbu, mozda za 3. razred (jer smo za 2. OK) - onako, materijal mi se cini bas solidan i dugotrajan.
    Apdejt :

E. je u 3. razredu imala Target torbu (Hello Kitty model) i zaista je bila solidna, medjutim povecao joj se broj knjiga/biljeznica, nije joj stalo sve unutra, i prestala ju je koristiti. Sad ju nosi na balet, dobra je, ali - za nase potrebe za OS premala.

Pa se vratila Sammies by Samsonite Princess torbi, koja je izdrzala jos, da bi joj otisao rajsferslus jer je kolicina knjiga/biljeznica zaista bila velika, nabubrila bi na "bokovima" kad bi bila puna, i - ode zip.

Tako da smo negdje na polovini 4. razreda kupili Ikein ruksak (ovaj: http://ecx.images-amazon.com/images/...DL._SY450_.jpg), E. je sad 5. razred i jos uvijek je savrsen. Sam po sebi lagan, kvalitetan materijal, anatomski, ima dosta odjeljaka (izmedju ostalog i za laptop/tablet) tako da se sve moze dobro i uredno rasporediti. Njoj je bilo dovoljno da je "barem malo roza" , a sad je zadovoljna jer ce slijedece godine u vise razrede (upravo imamo upise, off) i dovoljno joj je OK (ne-djecji) i ne zeli ga mijenjati.

Cijena je bila negdje oko 40-50 €; mislim da smo dobili i neki popust na Ikeinu karticu, ne sjecam se vise.
    Uglavnom, preporuke.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    ..po vašem iskustvu vjerovatno će već u 2 razredu tražiti rusak....

Brine me boja i dezen jer će ona htjeti neki lik iz crtića a ako to izabere sigurna sam da ju u 2. razredu neće htjeti nositi.
    može tražiti, ali ne mora i dobiti
    naše iskustvo je da je cijeli razred tek u petom kupio ruksake
    od 1. do 4. su svi nosili istu torbu (osim jednoga koji svoju baca s drugoga kata pa nije, jadna, izdržala)

a ovo što se dezena tiče... to je opet stvar hoćeš li joj ti dopustiti da se tako predomišlja
    odabrala je, neka je nosi

glasam za herlitz jer mislim da je torba preko 400 kuna - nepotrebna

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Potpis za herlitz.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Nama se herlitz flexi upravo razlijepila, tamo gdje se spajaju tkanina i plasticno dno. Nakon jednog polugodista, s tim da dijete stvarno ok postupa s torbom. Luda sam od muke...

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moj je jučer dobio ovo :D
    https://www.google.hr/search?q=viole...3%3B960%3B1200

u prvom je nosio ruksak do trećeg, u trećem je dobio novu. još je ok, al ova nam je fora i nije bila skupa :D (sad je četvrti)

mala će dobiti poluruksak kakav želi. još ne pušim target/samsonite/ anatomija spike

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Nama se herlitz flexi upravo razlijepila, tamo gdje se spajaju tkanina i plasticno dno. Nakon jednog polugodista, s tim da dijete stvarno ok postupa s torbom. Luda sam od muke...
    Jesi nosila reklamirati?

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Jesi nosila reklamirati?
    Na ebayu je kupljena.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

I sad nisam pametna - kupiti opet tu vrstu torbe ili ruksak?

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I sad nisam pametna - kupiti opet tu vrstu torbe ili ruksak?
    ne može se popraviti?

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    ne može se popraviti?
    Nosili smo ju postolaru (nemam ideju kome drugome?). Rekao je da je to napravljeno na specifičan način (tkanina zataljena između 2 sloja plastike) i da on to ne može popraviti. Jedino da pitamo drugoga.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

bez obzira što je ebay, ja bih pisalaprodavaču
    oni se jako boje loših ocjena

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

bez obzira što je ebay, ja bih pisalaprodavaču
    oni se jako boje loših ocjena
    ocjenu mu je već dala, davno

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nosili smo ju postolaru (nemam ideju kome drugome?). Rekao je da je to napravljeno na specifičan način (tkanina zataljena između 2 sloja plastike) i da on to ne može popraviti. Jedino da pitamo drugoga.
    probajte kod drugog postolara ili u onoj trgovini sa torbama pokraj pointa

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ili neko super ljepilo možda?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

mi smo prošle godine (ne sjećam se više kad) uzeli Lego torbu za prvašića.
    komplet (torba, pernica, vrećica za tjelesni, boca vode, kutija za sendvič) nas je u Roses outlet-u došao cca 600kn.
    torba je lagana (ispod 1kg) i nevjerojatno izdržljiva. nadam se da će mu potrajati do 4.r.
    preporučam !

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

600 kuna je meni suludo puno... jedino pernioca dođe cca 100 kuna, a vrećica za tjelesni, boca i kutija zajendo dođu 50 tak da o isplativosti se ne da govoriti

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ne znam, nije mi suludo puno dati 600 kuna za torbu koju će dijete nositi 4 godine.
    150 kuna po školskoj godini za torbu mi nije stavka na kojoj namjeravam štedjeti - ukoliko uopće mogu izdvojiti taj novac... ali to je druga priča.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uglavnom ju ne nose 4 godine... a i nije stvar novca i stavke nego principa. pa radije ću kupiti 100 kinder jaja i normalan ruksak, a ne da rade od mene debila uvjeravajući me kako je njohov od 1000 kuna supersoničan, podstavljen, ne znoji se, ima pernicu, alarm, mjeri tlak i otkucaje srca, a ako dodam još 500 kuna i čita lektire

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

pa kako ja ovdje čitam bome ju nose 4 godine... moja je nosila 3.
    naša prva je koštala 750 kuna, ova druga 650. ja nekako radije kupim torbu za koju mislim da je kvalitetna, nego 1000 kinder jaja.
    a unaprijed sam znala da nema budilicu, ne mjeri otkucaje srca, a bome niti lektiru ne čita.
    torba nam se svidjela (i jedna i druga) najviše od svih koje smo vidjeli i eto, kupili smo je. upravo jer sam, računajući koliko dugo imamo namjeru nositi je, ocijenila da mi nije neka godišnja stavka.
    samo stvar prioriteta. ili principa, kao kod tebe.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

naravno, uopće ne tvrdim da jeftinija i znatno jeftinija torba nije kvalitetna i da ne može izdržati jednako dugo.
    samo kažem da skuplja torba, ako je kvalitetna i ako se djetetu sviđa, nije tako pretjerana stavka kako se čini u prvi mah.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    pa kako ja ovdje čitam bome ju nose 4 godine... moja je nosila 3.
    naša prva je koštala 750 kuna, ova druga 650. ja nekako radije kupim torbu za koju mislim da je kvalitetna, nego 1000 kinder jaja.
    a unaprijed sam znala da nema budilicu, ne mjeri otkucaje srca, a bome niti lektiru ne čita.
    torba nam se svidjela (i jedna i druga) najviše od svih koje smo vidjeli i eto, kupili smo je. upravo jer sam, računajući koliko dugo imamo namjeru nositi je, ocijenila da mi nije neka godišnja stavka.
    samo stvar prioriteta. ili principa, kao kod tebe.
    Za Lego komplet je to čisto ok cijena.
    Ja sam pitala frendicu koja radi u Rosesu, ali rekla je da od muških kompleta nema ništa više nažalost.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

zato smo i dali tih 600kn s idejom da ju nosi 4 godine - iskreno se nadam da hoće.
    jedna od stvari koje mi nisu odmah upale u oko, a svakodnevno ih koristi je
    kopča preko prsa s kojom dodatno učvrsti torbu.
    nije u boravku, sve knjige nosi doma svaki dan (sam ju nosi).
    a torba na dane (pogotovo kad ima 5 sati) zna biti stvarno teška.
    i na takve dane mi je stvarno drago da ima anatomsku torbu, a ne ruksak.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mogu odlučiti dati 500 kuna za nešto što nam se objema sviđa, a nije krpeno. isto tako sam sigurna da prodaju muda pod bubrege jer je uvijek lako uvjeriti roditelje da je nešto jeftino kad je u pitanju "dobrobit" njihove djece. pa ok.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Pa ti si stvarno zapela uvjeriti nas sve koji smo kupili torbu koja je po tvojim kriterijima suludo skupa da odluku nismo donijeli mi, nego je netko odlučio umjesto nas, mi smo glupi, zavedeni, što li?
    Nisi fer. Ali nije ni važno. Tko voli nek izvoli, svatko prema svojim kriterijima.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Meni su recimo ove pretjerane: http://www.hama.hr/hr/skola_i_slobod...ke_torbe-16400
    Ali svaka roba ima kupca.
    Jedan od razloga zašto mi nemamo Haminu je težina. Moj je presitan za tu torbu.

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moji su imali Scautove torbe, bile su oko 100 e i isplatile su se svake lipe.
    Ne samo da su ih nosili 3 godine, nego su ih nosili njih trojica, tako da je bila 7 godina u opticaju.
    Nekako sumnjam da bi neka torba od 100 kn, makar imala i 100 kinder jaja u sebi, izdrzala toliko.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj ani4 prvotno napisa Vidi poruku
    Moji su imali Scautove torbe, bile su oko 100 e i isplatile su se svake lipe.
    Ne samo da su ih nosili 3 godine, nego su ih nosili njih trojica, tako da je bila 7 godina u opticaju.
    Nekako sumnjam da bi neka torba od 100 kn, makar imala i 100 kinder jaja u sebi, izdrzala toliko.
    Meni su one prenaranđaste.
    Istina je da su vrlo uočljive na cesti.

Stranica 8 od 9 PrviPrvi ... 6789 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •