mi smo se upravo vratili iz izvidnice... isli smo gledat i isprobavat skolske torbe...

probali smo scout... ne cini mi se preteska, cvrsta je... al cijena je 750 kn... znam djecu koja sutetorbenosili 4 godine i svi kazu daak hocu kvalitetu, da je to scout

vidjeli smo jos jednu...nisam upamtila firmu, nestoje malo jeftinija (650 kn) od scouta, slicnaj je scoutu, al ima puno bolje remenje, deblje i s vise mogucnosti podesavanja... meni, koja sam se nanosila teskih ruksaka, ova druga cini puno boljom jer osim tih remena jos ima i macje oci i one svjetlece trake, sto kod ovog jednog modela scouta nisam primjetila

oskar si je pak zapikirao neki crni bezvezni ruksak jer su mu sve ove "djecje" i jedva smomuobjasnili da ce takvu torbu ev. moc nosit tek kad ce imat 10 godina

jos me zanima kaj mislite o torbama sto imaju kotacice... recimo, frendica cija je knjizara veli da ovi kvalitetni proizvodjaci skolskih torbi uopce nemaju modele na kotacicima... malo mi je to cudno...

ajde cure, vi koje ste vec poslale prvascice u skolu...pomozite... mi za par mjeseci moramo kupit torbu...