naprosto se svake godine čudim našim cijenama- moj malac ima Lego torbu (5 dijelova) i platili smo je 70 eura, sada smo i curi kupili (samo Žensku varijantu), isto 5 dijelova i ista cijena.
Nama torba cijeli tjedan stoji u školi, a knjiga ima toliko da kada ju nosimo u školu i iz škole, nikada ju ne nose djeca već mi - i meni je preteška

Odgovori s citatom
) . Samo taj model je izdržao jednu god jer sistem kopčanja nije dobar. Cijela torba, cijela njena težina je bila na kopčama koje su se držale s jednim malim dijelom. Tako da nam je to puklo na kraju godine. No na novijem modelu - ovaj gore - to su promijenili, i još je cijena u NN bila stvarno smiješna. Ako ćete kupovati herlitz, gledajte kakve kopče imaju - bitno je da nisu ti crveni trokuti.

.i slučajno ušli u još jednu kjižaru i našli ju.Curki se nije baš svidjela ali super stoji,ima anatomske ramenice i leđa ergo sistem,boja narančasto crvena,puno pretinaca i košta 390,00kn jer je iz prošlogodišnje kolekcije(naravno da nam to ne smeta)Evo ovakava samo druga boja(ovogodišnji model je oko 550kn)