Stranica 6 od 9 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 438

Tema: Kakvu torbu kupiti?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    VIDLI U Muleru u CC1, dođe cca 1199,99 kn. Meni malo previše.
    naprosto se svake godine čudim našim cijenama- moj malac ima Lego torbu (5 dijelova) i platili smo je 70 eura, sada smo i curi kupili (samo Žensku varijantu), isto 5 dijelova i ista cijena.

Nama torba cijeli tjedan stoji u školi, a knjiga ima toliko da kada ju nosimo u školu i iz škole, nikada ju ne nose djeca već mi - i meni je preteška

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Susjeda je kupila malom lego torbu. Sad će je mali koristiti 3. godinu za redom. No veliki joj je nedostatak bio taj da ne može stajati sama za sebe - prevrće se :/

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

naša se ne prevrće, baš je onako čvrsta. I nama će ovo biti treća godina korištenja

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Imamo sad ovakvu http://www.rog.hr/catalog/index.php?productID=4742

A prošle godine smo imali ovakvu http://www.rog.hr/catalog/index.php?productID=6065, kupili je slučajno u Zadru za stvarno neke sitne pare i rekli koliko traje traje (ionako će je MM nositi ) . Samo taj model je izdržao jednu god jer sistem kopčanja nije dobar. Cijela torba, cijela njena težina je bila na kopčama koje su se držale s jednim malim dijelom. Tako da nam je to puklo na kraju godine. No na novijem modelu - ovaj gore - to su promijenili, i još je cijena u NN bila stvarno smiješna. Ako ćete kupovati herlitz, gledajte kakve kopče imaju - bitno je da nisu ti crveni trokuti.

Anchie76,

ako ste izabrali vatrenu...onda imaju iste. :keeeeeeeeeeeez:

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Nanoibeba, gdje ste vi kupili vaše lego torbe?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa Vidi poruku
    Anchie76,

ako ste izabrali vatrenu...onda imaju iste. :keeeeeeeeeeeez:
    Naša je sa zmajevima

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ko lovrina pernica

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja nikada ne bih dala velike novce za torbu - to nije potrebno; ima i jeftinijih torbi koje zadovoljavaju sve potrebe djeteta. Pogledala sam katalog koji je u tvom linku i shvatila da moja djeca imaju te modon ruksake koji sad već evo kreću u 3. i 4. razred, a koštaju manje od 300 kn. M. sam htjela ove godine kupiti novi ruksak, ali nije htio. Hoće samo svoje hot wheels. Cura mi ima njihov tirkizni ruksak s rozim leptirima, vrlo sličan ovom sadašnjem Butterfly dizajnu - ima je već tri godine i nosi dalje. Djeca mi nisu od onih koji čuvaju stvari, tako i to govori u prilog izdržljivosti ovih torba.

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja isto nema šanse da ću dati neke velike novce za torbu. Bolje da za 2 godine uzme novu, nego da 6 godina mora nositi istu jer je bila jako skupa.
    Ja i za ostale stvari nisam taj tip, pa ne želim ni njega učiti na to. Radije uzmem malo jeftinije(a da ima odlike kvalitetnog), pa promijenim kad mi dosadi. Vidim da je i on na mene, jer tko zna hoće mu se sviđati npr. torba sa zmajevima u 3.-4. razredu. A sada mu se sviđa.

Anchie, i F. je zapela za oko ovu koju ima i tvoj V.

Odustali od bionicla, definitivno, to je preskupo.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivancica prvotno napisa Vidi poruku
    Nanoibeba, gdje ste vi kupili vaše lego torbe?
    U Toysu u Grazu - znam da nije blizu, ali nama se potrefilo kada smo išli obući djecu u HM, torbe su bile na akciju.

Tamo je uvijek nešto od školskih torbi u ljetno vrijeme sniženo, tako da moja djeca mogu izabrati samo među onima koje su snižene jer nema šanse da školsku torbu platim 1000 kn.

Uz torbu smo dobili torbicu za šlape, koja se može pričvsrtiti na torbu, boćicu za odu, veliku pernicu i posudu za gablec, ali dodaci ovise od modela do modela

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Anchie, i F. je zapela za oko ovu koju ima i tvoj V.

Mudro dijete Još mu kupiš istu takvu pernicu (za 30 i nešto kuna ako se ne varam) i da vidiš ludila

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kupili smo torbu!!
    nakon obilaska svih trgovina,trg.centara i knjižara.već sam bila luda...shvatili smo da one anatomske ruksak torbe kakve imju svi dućeni nam ne pašu,nekako su visoke i onaj poklopac dođe nam do pola glave,a one kockaste su nekako široke, odlučile smo se za nešto između.našla sam na stranicama NN novi katalog sa torbom koja nam paše i krenuli u potragu.naravno,u zd u NN neme nikakav izbor -niti jedna torba za prvašića .i slučajno ušli u još jednu kjižaru i našli ju.Curki se nije baš svidjela ali super stoji,ima anatomske ramenice i leđa ergo sistem,boja narančasto crvena,puno pretinaca i košta 390,00kn jer je iz prošlogodišnje kolekcije(naravno da nam to ne smeta)Evo ovakava samo druga boja(ovogodišnji model je oko 550kn)http://www.herlitz.de/webkatalog/her...00#11005683000

Kad smo došli kući shvatili smo da naramenice ,tamo di se spajaju imaju i tri nivoa spuštanja i rastu s djetetom,i da ovaj plastični trokut što služi za otvaranje ima ugrađen senzor i lampice i baterijicu i kad dijete hoda po noći upali se i blinka.Njenoj sreći nije bilo kraja kad je to vidjela.Curka sad obožava torbu Ona je ustvari htjela torbu na Diddl ali su stvarno skupe 729kn,a kvaliteta je kao onih od punooo jeftinijih.jesu nekako fansi šmensi ali ne znam što se plaća u toj cijeni..dizajn ili-
    ....
    ova naša kupnja mi se stvarno činio najbolji omjer cijene i kvalitete

ima modela i za dečke i baš su lijepi
    http://www.herlitz.de/webkatalog/her...00#11005709000
    Posljednje uređivanje od Nomoget : 18.08.2010. at 22:11

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mi smo zapikirali se za street onu s crvenim autom, u Mercatoru je samo 50 kn viša nego kod nas u područnoj knjižari.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

inače moji mudrijaši baš jučer kupili torbu ( kao hitno im je ) a,od jučer do nedelje u Mercatoru je 30% sniženja na torbe, ruksake i pernice

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj ewa prvotno napisa Vidi poruku
    samo da napomenem da je ova torba...ista, u Mulleru 1299 kn, za nepovjerovati, mislim nije to razlika u 50 kn već 500
    hamina?
    baš sam gledala u mulleru, i po zagrebu i u brodu
    ne samo da košta 799 kao i drugdje, nego su imali i akciju na jedan hamin model, bio je 200 kuna jeftiniji
    Ja isto nema šanse da ću dati neke velike novce za torbu. Bolje da za 2 godine uzme novu, nego da 6 godina mora nositi istu jer je bila jako skupa.
    bar znam koga ću vijati ako mala sljedeće godine poželi drugu torbu

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ti si gledala po zagrebu? :baba:

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

pa jesam u mulleru, znaš da sam rez taj sniženi model
    ali kad sam ga jučer vidjela na hrpi haminih torbi, drago mi je da si je mogla izabrati onu koja se njoj sviđa
    torba je noćas spavala na stolcu pored kreveta, looool
    šteta što neće potrajati

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a taj muller ti je ko fol u zagrebu

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

a jest da nije
    ali u odnosu na brod može biti
    neš ti, muller je muller
    htjela sam samo reći da nisu bili bezobrazno skuplji

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

i htjela sam zahvaliti teti aleks što je djevojčici našla torbu po volji
    nakon dugog i iscrpljujućeg promišljanja

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Izvjestaj: nasa Scoutica prezivjela 3 godine bez ikakvog problema. Krecemo u 4. godinu koristenja.
    700 kn mi se cinilo jaaaako puno love ali 700/4=175 kn po skolskoj godini je vise nego OK.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Evo da samo javim pošto sam ja eto sad kupila školsku torbu (jer su sniženja), ako netko želi ugrabiti torbu u pola cijene snižene su u Mulleru.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Dani, to ste kupili u Mulleru u CC1 ili onom na Trgu?
    Baš sam gledala neki dan na Trgu, imaju Scout torbu sniženu sa 800 na 600 kn. Nekako sam u startu odredila da nećemo dati za torbu više od 500, a opet, torba se čini vrlo kvalitetna, pa sad ne znam...

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja scoot mogu samo preporuciti. super lagana, odlicna kvaliteta. ergometski je najbolje pasala na ledima. i zaista izdrzi 4 godine. korisno je pogledati web. kad smo je mi kupili imali su popust na boje proslogodisnje kolekcije. mislim da smo je platili oko 70 eura skupa sa troskovim slanja. ne znam kako je sa slanjem u hrvatsku, da li se placa carina...
    ja bih riskirala 600 kuna.
    Posljednje uređivanje od seni : 20.01.2011. at 14:53

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

A što mislite da je bolji izbor: torba na leđa ili na kotačićima.
    Moja predškolka je dosta sitna, ali i prilično smotana pa mislim
    da bi ovu na kotačiće vjerojatno nakon 5 min. izgubila.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Meni se ne sviđaju te torbe na kotačićima, imam dojam da se dijete jako krivi u stranu dok vuče takvu torbu.
    Bar tako izgledaju ova djeca koju viđam u susjedstvu.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja ne bi one na kotačiće
    a ako Andreju sviđa scoutica uzmite je
    600 k za nju nije puno
    meni je scoutica tiha patnja i žao mi je da je nismo uzeli
    ali V ju nije htjela, rekla je da joj habina bolje leži na leđima

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se ne sviđaju te torbe na kotačićima, imam dojam da se dijete jako krivi u stranu dok vuče takvu torbu.
    Ni meni se ne svidja, a osim toga cini mi se da je uvijek barem malo prljava, ti kotacici nisu nesto super-kvalitetno napravljeni, i tako... Ne bih se odlucila za nju.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Tanja, ako će Andrej ići u boravak, ne treba mu nikakva posebna torba.
    Donosimo je ponedjeljkom (mi), odnosimo petkom (opet mi).

Orka je svoju stavljala na leđa samo za slikanje.
    Dva puta.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Tanja, ako će Andrej ići u boravak, ne treba mu nikakva posebna torba.
    Donosimo je ponedjeljkom (mi), odnosimo petkom (opet mi).

Orka je svoju stavljala na leđa samo za slikanje.
    Dva puta.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ja bih rado da mu kupimo torbu koja će izdržati prva 4 razreda. Koliko dugo će ići u boravak, ne znam još, ali 4 godine sigurno neće.
    Ali kanim još malo pogledati po gradu prije nego se odlučimo, a torbu bih radije kupila sad, dok su sniženja, nego u ljeto, kad su najskuplje.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja sam zaključila da ista torba ne ispunjava uvjete koji trebaju biti za torbu u boravku i izvan nje. Torba za boravak mora biti kruta, čvrsta, nešto "kao ormarić" za knjige, po mogućnosti s nožicama, sa dovoljnim brojem pretinaca da se dijete uredno može u njoj samostalno snalaziti cijeli tjedan: dva pretinca za knjige (redovna nastava + izborni predmeti, odvojeno), pretinac za pernicu, mali pretinci bočni za sitne igračke, bocu vode i slično. Osim toga, mora izdržati cjelodnevno divljanje, nahitavanje, ritanje, bacanje i slično.

Torba koju dijete nosi na leđima (kad više nije boravkaš) mora biti mekana, fleksiblina, s podstavljenim leđima i širokim remenjem. To nije ista kategorija. Daklem, kad izađe iz boravka kupuje se nova torba.

Sve naše torbe su izdržale po 2 sezone. Ove godine mlađi sin ima torbu na kotačima, koja će možda izdržati i za slijedeću godinu. Torbe koje se mogu prati u mašini nisu iz kategorije ovih torbi koje su (po mom mišljenju) pogodne za boravak. Vidjela sam takve torbe i knjige iz njih (pune ušiju i savijene) i odustala. Čak i moj stariji koji više nije u boravku još nosi svoju staru tvrdu boravkašku torbu. Kaže da je jedini u razredu koji nije prešao na mekanu ruksakoliku torbu, ali voli svoju staru i nosit će je do kraja četvrtog razreda. Da je tražio, kupili bi mu novu, ali neće, kaže da se u ovakvoj lakše snalazi. Za peti bumo vidli...

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

tanja, hoćeš dojaviti ako negdje pronađeš prikladan (lijep, lagan i jeftin) herlitz?
    Posljednje uređivanje od ms. ivy : 21.01.2011. at 10:50

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Herlitza je navodno bilo u Narodnim novinama, danas popodne idem u potragu pa javim kad vidim što imaju!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Nije me bilo sory. Kupili smo na Trgu. A ja sam sva nabrijana zbog polaska u školu pa sam eto dala za Lego torbu 500 kn, snižena sa 1000 kn, svidjele su nam se boje i oblik. Nije sniženo sve, nažalost. Za cure ima puno ljepših, za dečke malo manje, ali da sve su to dosta skupe torbe.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Herlitza je navodno bilo u Narodnim novinama, danas popodne idem u potragu pa javim kad vidim što imaju!
    Herlotza uvijek ima u NN.

cijene, od 97 kuna do...
    te od 97 kuna su iste kao i one od 229, samo što su dizajnom "zastarjele".

one koje su nama bile najprekrasnije, koštale su cca 500, što je meni bilo previše.
    kako rekoh, ljepota torbe nam je služila samo za slikanje.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja sam htjela ovu retro

http://www.herlitz.de/produkte/schule/schulranzen.html
    i ta je bila oko 500

a na kraju smo uzeli Florentine (ljubičastu) i ona je bila 229
    i dobra joj je skroz

http://www.herlitz.de/produkte/schul...ollection.html

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Andrija je imao Herlitz torbu 4 godine. Malo se ofucala pa je ove godine, usred prvog polugodista ipak trazio novu.
    Lovri sam isto kupila Hrlitzovu na rasprodaji, ali jednostavno sam krivo procijenila njegovu velicinu i kupila preveliku torbu. Bit ce mu dobra u cetvrtom, petom razredu. Pa sam onda od Ivarice kupila Target torbu i ta je jednostavno savrsena.
    Pa sam onda i Andriji kupila malo vecu Target torbu na rasprodaji i prezadovoljni smo i mi i decki.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ova skuplja jest ljepša, ali ne dvostruko ljepša. sve mi se čini da ćemo i mi odabrati herlitz...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa Vidi poruku
    tanja, hoćeš dojaviti ako negdje pronađeš prikladan (lijep, lagan i jeftin) herlitz?
    Nisam našla ništa. U Narodnim novinama je suša, imaju dvije torbe na polici (nisu baš nešto).
    U Hami imaju popuste 20%, ali na torbe koje inače koštaju 800 kn, tako da se cijena, čak ni s popustom, ne bi mogla nazvati jeftinom.
    Mislim da ćemo s kupnjom torbe ipak pričekati dok se pojavi kakav-takav izbor u dućanima, pa neće valjda sve torbe biti skupe do neba.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tanja, jesi gledala u Mulleru?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    U Mulleru su čini mi se oko 800 kn.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Jesam. Nešto je na sniženju, većina toga nije. Sniženja su tipa s 800 na 600 kn, a pune cijene penju se i do preko 1000 kn.
    Ima ta jedna Scout torba koja je dosta povoljna, ali nisam sigurna da je to baš ono pravo. Zapravo, u startu uopće nisam računala sa Scouticama. Ova koju sam vidjela je jako šarena i slikovita, sad bi mu se vjerojatno svidjela, ali ne znam koliko bi ga taj dizajn zadovoljio na dulji period

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ovo je naša torba: http://www.herlitz.de/produkte/schul...ollection.html

Kupili smo u Mulleru, bila je 600kn. To mi je tada stvarno bilo puno, ali sada mi nije žao ni trunčice. Pregenijalna je, u svako smislu. Nije teška, ima puno pretinaca, dobiju se ekstra dodaci, anatomska je, debele su naramenice...

F. je u boravku, ali nemaju ormariće i svaki dan nose torbu kući. Jedino papuče ostavljaju u školi. Tako da je nama bilo važno da torba bude dobra i kvalitetna.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

lijepi su roza leptiri
    prvi izbor svakog dječaka

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ovo je naša torba: http://www.herlitz.de/produkte/schul...ollection.html

Kupili smo u Mulleru, bila je 600kn. To mi je tada stvarno bilo puno, ali sada mi nije žao ni trunčice. Pregenijalna je, u svako smislu. Nije teška, ima puno pretinaca, dobiju se ekstra dodaci, anatomska je, debele su naramenice...

F. je u boravku, ali nemaju ormariće i svaki dan nose torbu kući. Jedino papuče ostavljaju u školi. Tako da je nama bilo važno da torba bude dobra i kvalitetna.
    ivančice, tebe je netko ozbiljno opleo!
    em si knjige platila duplo više nego mi, em si torbu identičnu našoj, platila više nego duplo skuplje?!

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj dani1 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da samo javim pošto sam ja eto sad kupila školsku torbu (jer su sniženja), ako netko želi ugrabiti torbu u pola cijene snižene su u Mulleru.
    Cure, u kojem Muelleru ste vidjele to sniženje? Gledala sam jučer - na Trgu bana Jelačića nema nikakvog sniženja. (Treba mi cool torba za budućeg petašića).

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ma nije naša na roza leptire, povuče mi link na prvu sliku .Naša je treća, sa zmajevima. Ne mislite valjda da bi imali torbu na leptire za dječaka.

I koštala je upravo toliko. Mislim da je janoccka kupila i njenom malcu takvu, isto su je platili. Jel moguće da su skuplje u osječkom Mulleru?

A za knjige, sad bih se požderala, ali ne mogu naći račun. Pri selidbi se zagubio u nekoj od kutija koje još nisu raspakirane. Sigurna sam da ga nisam bacila. Ne bi valjda izmišljala iz gluposti.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Andrija je imao Herlitz torbu 4 godine. Malo se ofucala pa je ove godine, usred prvog polugodista ipak trazio novu.
    Lovri sam isto kupila Hrlitzovu na rasprodaji, ali jednostavno sam krivo procijenila njegovu velicinu i kupila preveliku torbu. Bit ce mu dobra u cetvrtom, petom razredu. Pa sam onda od Ivarice kupila Target torbu i ta je jednostavno savrsena.
    Pa sam onda i Andriji kupila malo vecu Target torbu na rasprodaji i prezadovoljni smo i mi i decki.

Gdje se mogu kupiti Target torbe?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam ju kupila u nasoj lokalnoj knjizari i koštala je oko 350kn, sto mi se cini povoljno.

Stranica 6 od 9 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •