-
prvo da ispravim samu sebe glede one gore dileme oko skautice i ledja. pogrijesila sam ja, isla u mercator pomno ispipat i nije tvrda plastika. isprike svim skautomanima
al svejedno ne bi dala 800 kuna
sto se tice nase torbe, mislim da je super. lijepo lezi na ledjima, ida je rado nosi (dobro, to zbog roze boje, srceka, sljokica i srebrnih trakica
), ima par coolerica u razredu i tocno se vidi kako bolje sjede na ledjima od no-name torbi i ruksaka... nakon pocetka sk.god. u getrou se cool torba moze kupiti po 350kn. (ja platila 399)
sto se stvari tice, oni su u skoli ostavili neke radne listove, knjigu iz glazbenog i sav pribor za likovni. u torbi nose samo knjige za taj dan i biljeznice. iako se ida ljuti i stalno komentira da joj citam uvijek isti dan po rasporedu jer joj je u torbi vecinom matematika i hrvatski... ona bi valjda vec rado i biologiju, filozofiju, fiziku, malo da se sara...
mislim da joj torba nije prelagana, al mislim da sam bezveze kupila preveliku pernicu (priznajem, to sam sebi kupovala... ah, neispunjena mladosti...) onu na tri pretinca (dobro da nisam nasla neku sa pet!!!) flomasteri im uopce ne trebaju, samo bojice i 3-4 olovke...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma