Pokazuje rezultate 1 do 50 od 438

Tema: Kakvu torbu kupiti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ma ja sam sva zbunjena oko tih torbi idem 1.put u 1.razred i ne znam niš :D gledala sam malo po mulleru... ne pada mi na pamet dati 800-1000 kn za torbu, a ovo da je bolje da ju proba.... slažem se. ova mi je zapela za oko i izgleda mi nekako baš uska (sve prije koje sam gledala su sa onim đepovima sastrane tvrde i kockasste imam osjećaj da će svuda zapinjat okolo sa njom - on putuje busom u školu....)... a i on je mršavko pa gledam da mu zbilja bude torba ok...

imate kakav savjet... na što paziti kod odabira torbe.... on će ju nosit svaki dan,,, u školu iz škole u školi i u busu... :/
    Posljednje uređivanje od iva1602 : 23.06.2015. at 12:01

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa Vidi poruku
    ma ja sam sva zbunjena oko tih torbi idem 1.put u 1.razred i ne znam niš :D gledala sam malo po mulleru... ne pada mi na pamet dati 800-1000 kn za torbu, a ovo da je bolje da ju proba.... slažem se. ova mi je zapela za oko i izgleda mi nekako baš uska (sve prije koje sam gledala su sa onim đepovima sastrane tvrde i kockasste imam osjećaj da će svuda zapinjat okolo sa njom - on putuje busom u školu....)... a i on je mršavko pa gledam da mu zbilja bude torba ok...

imate kakav savjet... na što paziti kod odabira torbe.... on će ju nosit svaki dan,,, u školu iz škole u školi i u busu... :/
    Ako je treba nositi svaki dan, onda gledaj da je torba sama po sebi što laganija, i po mogućnosti čvrsta. Nama se odličnom pokazala Herlitz torba, nije bila ni nešto skupa (oko 300 kn prije 4 godine). Preživjela je 4 godine, tek se na kraju 4. razreda počela raspadati.
    I da, torba s knjigama i ostalim priborom je zaista teška Moj nije imao problema s nošenjem, jer živimo blizu škole, i jer je navikao nositi ruksak na planinarenju, ali svejedno je preteška za djecu od 20-30 kg. I u prvom i u kasnijim razredima.

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa Vidi poruku

ako će ići sam do škole, osim na anatomska leđa treba paziti da ima odgovarajući omjer reflektirajućih površina, znači na deklaraciji po DIN 58124. To nije nužno vezano za cijenu torbe, recimo LEGO školske torbe (ne znam sada da li svi modeli, ali neke koje smo mi gledali) nemaju zadovoljavajuće, a koštaju dosta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •