-
U Znanju na Trgu su iznijeli u izlog Scoutice pa smo ih razgledali, sve je to dobro i kvalitetno izrađeno, ali je činjenica da su sve te torbe glomazne. Naveliko se radilo da se smanji opterećenje djece knjigama, a sada im kupujemo ogromne torbe. Meni se čini da je model Maxi (onaj sličniji ruksaku, neka vas ne zavara ime) još najprikladniji, u Scoutovim uputama ga reklamiraju za sitniju djecu. Mi nismo sitni, ali imamo 6.5 godina i to je dovoljno ... Daju na 6 rata, ali oprez jer u njihovom dućanu u Zvonimirovoj nude i jednu s uzorcima životinja koja je skroz pocrnila, stari model, valjda su je čuvali tko zna gdje, nemojte misliti da su joj zbog toga snizili cijenu od 779 kn.
U Profilu nam je zapela za oko Hama Step by Step torba, kockasta, koncept kao i Scout, unutra ima zaista cijela oprema, pernice, vrećica, cijena mislim više od 850 kn. Dizjan je puno bolji za razliku od Scoutica koje moraju imati ono narančasto zbog njemačkih pravila. Mi smo se brzo zaljubili u jednu, ali isto tako i odljubili do drugog posjeta, tako da zasad ništa.
Tamo smo danas razgledali i Cool torbe oko 400 kn, čine mi se malo lakše, trebalo bi provjeriti, leđa i remeni su dobri, nema baš pretinaca.
Uz njih su i Diddl torbe(600-650 kn), izvedba je slična, ali su stvarno ljepuškaste, zasad se čine najizgledniji izbor.
Zanima me samo zbog čega su ove Diddl torbe u Profilu drugačije od onih na službenom diddl siteu, jesu li to stari modeli ili ...???
Samsonite sam vidjela, neke više i od 1100 kn, svojstva kao Scout i Hama, znači glomazne, mislim da je to ipak pretjerano ...
Savjet, pogledajte siteove proizvođača, vidjet ćete zapravo sve što nude i treba li vam to. Ja sam dosad vidjela hama, samsonite i scout te diddl ...
P. S. Gdje još ima Cool i Diddl torbi ove godine?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma