-
curke, evo me opet malo.
kuham pa trckaram od kompa do stednjaka i tak to (valjda mi nece zagorit, dolaze mi starci na rucak, hehe; al to nije bed, vise bih se zbedirala da nam dolaze njegovi pa da neka zakekim
)
daklem, htjela sam nabrzaka prokomentirati ono da zelimo nasrg miceka jos jucer. to je kod mene, nazlost tako, mogla bih povuc paralelu s cipelama ili oblekom (iako se bebach ne moze uopce s time usporedijvati !!). ali tipa. kad nesto dugo, dugo zelim, pa si ne mogu priustit pa se iz mjeseca u mjesec gustam kk cu si to priustit iduci mjesec i kad konacno odlucim to i kupiti - ne daj Bog da toga tada nema!!! jer grizem sve po redu i "zahtjevam" da mi se taj i taj predmet nacrta u sekundi. akme kuzite. e, tko bih ja i s bebachem. cijeli sam se zivot stitila i panicarila ne zeleci prije vremena nista, a sad kad sam konacno odlucila, eh, sad se ne mogu docekati. nemojte me krivo shvatit da bebacha usporedjujem s majicom, nikako! samo vam pokusavam docarati taj osjecaj da toliko jako nesto zelim ,a totalno sam nemocna. jer, uvijek si mogu kupit drugu majicu, ak bas nema one koja mi se svidja, a ne mogu otici npr. u neki ducan i reci "hm...dajte mi ovu curicu, molim vas. ne trebate mi ju zapakirati."
joj, cure sorry. idem ja radije kuhat nego da tu torkeljam kojesta.
ali nadam se da me kuzite jer pretpostavljam da sve imate slicna razmisljanja: nikako se docekati tog sretnog dana!!!
puse svima,
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma