Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Reakcija na lijek ili ?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Reakcija na lijek ili ?

Kao i sve, i mene je uhvatila neka viroza. Mlađi sin je imao virusnu anginu, pa pretpostavljam da je i mene isto to uhvatilo jer imamo iste simptome. Nisam išla kod dr. i sama sam uzela sprej Tantum Verde. Imala sam temperaturu dva i pol dana i od toga groznicu, užasnu grlobolju i malaksalost. Sad je to sve prošlo, jučer je bio zadnji dan temp. i onda sam skužila da sam po rukama počela dobivati nešto kao bradavice, bolni crveni prištići po cijeliim rukama, najviše po jagodicama i unutarnjoj strani prstiju. Danas sam ih počela dobivati i po tabanima i nožnim prstima. Dosta peku i bole, tako da s mukom primam stvari u ruke.
    Ne znam da li je to reakcija na Tantum, ne mogu procijeniti, jer na uputama za lijek nuspojave "nisu poznate".
    Da li je već netko imao, ako ne istu, onda barem sličnu reakciju?

Palo mi je i na pamet, pošto je u pitanju virusna angina, možda je to normalna reakcija, onako kako se djeca poslije viroza ospu po tijelu, tako sam ja dobila to po rukama i stopalima, samo u jačem obliku?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

vjerojatno se radi o bolesti ruku, stopala i usta, virusnoj bolesti koja se očituje prištićma u grlu, na dlanovima i tabanima.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Sad kad sam sve pročitala, izgleda mi točno kao to što ste mi naveli.
    Da li trebam pripaziti na još nešto, osim ovoga što sam pročitala, s obzirom da imam troje male djece s kojima sam stalno u kontaktu, a da ne spominjem bebu od 6 mj., i baš i ne mogu u izolaciju.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

higijena ruku, ništa drugo posebno.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

... hvala ....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke