Mogli bi na jednom mjestu napraviti kolekciju protokola iz raznih klinika. Cesto pocetnici - ili oni koji mozda nisu pocetnici ali po prvi put idu u novu kliniku - imaju pitanja o protokolima. Bilo bi dobro imati primjere protokola tako da znamo kakvih sve protokola ima.
Ja sam sastavila jedan prazni kalendar za protokol, u koji mozete na jednom mjestu upisivati sve podatke vezane uz protokol - npr. kad uzimati lijek koji lijek i koliku dozu, kad ici na ultrazvuke itd. Mislim da je to korisno kako za organizaciju u postupku, tako i za vasu dokumentaciju da znate kakav vam je bio odgovor na stimulaciju, jer se detalji zaborave u roku nekoliko mjeseci, a dobro ih je zapisivati. Printate prazan kalendar, a podatke mozete upisivati rucno, stavite datum itd... (naravno svi komentari za poboljsanje su dobrodosli!!!)
Prazan kalendar je ovdje: http://gradjani-protiv-mpo-zakona.go...n+kalendar.doc
Bebel i Charlie su vec ispunile kalendar za:
- kratki protokol na VV
- FET protokol na VV
- dugi protokol u Mariboru
(a dobila sam obecanja i za "blagi" protokol u Vinogradskoj, i jos jedan)
Cim dobijem odobrenje za objavljivanje napravit cu listu s linkovima na protokole.
Bilo bi dobro imati sto vise primjera, iz svih klinika, a za to ste VI neophodni! Molim vas da mi posaljete ili pp, ili ispunjeni kalendar na pino111@gmail.com.
Hvala!!!