BOK
Ja sam jedna od onih mama koja je silno željela što duže doji svoje djete i jednostvno mi to nije išlo i sad si to nemogu oprostit a neznam di sam porešila. Uglavnom ovako prvia 2 mjeseca je bilo sve ok iskljućivo sam samo dojila i dobro je napredovao i onda sam poćela primjećivat da mi je gladan poslje dojenja i da imam manje mlijeka, povećal sam broj podoja kupila ćaj za dojenje, izdajal se oslje hranjenja da pi potencirala što više mlijeka ali niša nisam se ćak ni mogla izdojit, jer nisam imala kaj. onda sam uvela adaptirano, sa svojimstarijim sinom sam imala slićan problem još u prvom mjesecu ali smo uz nadohranu s adaptiranim mlijekom uspjela održat dojenje do 7 ili 8 mjeseca imislila sam da ću tako i sad ali niša nakon par dan sam izgubila skroz mlijeko i poćeo mi je odbijat dojku, sad već tjedan dana ne dojim a moj matej ima tek 3 mjeseca i toliko mi to fali i mući me griđnja savjes, i stalno si mislim da sam bar još ovo ili ono možda bi bolje išlo, jeste li se vi isto tako osjećali kad ste stali s dojenjem