Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Božićni poklon za dijete

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno Božićni poklon za dijete

Drage mame, trudnice i tate,
    Stižu nam blagdani i sve si razmišljam gdje kupiti poklon za pod bor našoj Lari koja je navršila 18 mjeseci. Kupila bih joj nešto što vrijedi i razvija motoriku. Ona voli plesatii voli muziku a vidjela sam dosta igračaka koje imaju i 4-5 funkcija za igru,učenje i muziku.
    U neckermannu vidjela igračku gljiva za 159 kuna al mi se čini da ona ne vrijedi toliko. Isto tako nebi dala više od 200-250 kuna za poklon zbog smanjenog kućnog budžeta. Imam kumu u zg pa mi ona može uzeti ako imate kakve savjete, ideje. Mogao bi to biti piano, gitara al prava drvena, ne mogu se sličnog sjetiti. Kocke ju baš više i ne zanimaju.
    Kažem nešto što ima više funkcija što je muzikalno, uči i igra.
    Hvala vam od

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Da se vratim na temu: teško je savjetovati što kupiti. Ono što je zabavno, meni ili mojem djetetu, tebi,... ne mora biti nimalo interesantno tvojem djetetu.
    Ja ću svojem kupiti neki set dječjeg alata. Ima krasnih bušilica, čekića,... ili vlakić i neke sitnice da upotpunimo kolekciju sa tračnicama.
    Ali, on je več stariji i to je nešto što ga baš zanima, dok je bio mlađi često sam totalno pogriješila u izboru igračke.

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

U vezi poklona, ja sam u istoj nedoumici. ali vidim da su nam djevojčice vršnjakinje pa ću ti reći što je mojoj zanimljivo.
    Za rođendan je od djeda i bake dobila set instrumenata iz TL- unutra je bubanj, razne udaraljke i truba. Košta nekih 150 kn, dakle nije preskupo, a stvarno se svakodnevno igra s tim.
    Ili možda autić-guralica, isto se nađe jeftinih.
    Jel ima psića sveznalicu?
    Slikovnice su nam također jaaaaakozanimljive. Ima 2 sa životinjama koje se usput i glasaju kad se pritisnu tipkice.

Mislim da nije potrebno inzistirat na nekom velikom poklonu, on bi trebao biti više simboličan. Moje dijete, a vjerujem da i tvoje, se najviše igra sa raznoraznim bocama, kutijicama, lii što si već sama izabere u kuhinji

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

dunja&vita))
    Pogodila si poantu ove teme.
    Žao mi je ako su pojedine majke krivo shvatile što sam napisala. Da, mi živimo na području od posebne državne skrbi ali ja i svekar ne možemo naći posao nešto sitno u sezoni a MM sam radi, svekrva je astmatičar i nikad se nismo doveli u situaciju da prosimo bilo koga niti nećemo,tako da mi je žao što sam krivo shvaćena a ako je to bila sprdnja to što ovdje nema posla ja nisam kriva i to za mene nije nikakva sprdnja
    Ja bih radila ali nisam u HDZ-u ovo je sad skroz OOF topic da me se krivo ne shvati al posao dobivaju oni koji jesu u politici što je žalosno ili ljudi iz drugih krajeva oko Plitvica koji su u kompi ili bliski ravnatelju to svi znaju pa evo da i vi znate, a to i nije javna tajna nego tako kako jest.
    Htjela sam pitati što kupiti svojoj curici pod bor jer kod nas u Robnom centru jad i bijeda i ponuda je nikakva. Blizu mi je i Bihać (Tuš, Fis, Interex), ako su vam ti trg. centri poznati pa mogu i tamo pogledati. Samo trebam ideju, Lara ima slikovnice, kocke, autiće, bebe, plišance, vlak na baterije, gumene igračke, nema psića sveznalicu jer je skup (250 kn u Konzumu),da ne nabrajam, al nešto novo jer ove u kući joj nisu baš više zanimljive zato sam pitala.
    Pišite i dalje samo me nemojte prozivati pod socijalu molim vas lijepo i hvala

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

lasada, nemaš se kaj opravdavati, pa svako malo netko otvori sličnu temu i postavi slično pitanje. Ovo je prvi put da sam pročitala ovako uvredljive komentare na jednostavno postavljeno pitanje.

Vrlo zgodnih igračaka ima u Mulleru. Možeš pogledati na webu, ponekad stave katalog, pa onda zamoliš nekoga da ti kupi. I turbo limač ima svoj web.
    Ono što mogu napisati za djecu te dobi, je da je teško pogoditi što će se njima dopasti. zato je bolje ne kupovati preskupe, jednog dana kada stvarno počnu žicati skupe igračke, onda to već ide malo teže.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

za gitaru ti je možda još premala, ali vidjela sam u Lidlu svojevremeno neke kompletiće zvečki i udaraljki, i to (premda mi je inače Lidl katastrofa) iznenađujuće kvalitetnih, od drva i metala. Moji su maloj kupili kompletić u kojem je bio ksilofon, def, i još nekoliko udaraljki. Ne sjećam se koliko je koštalo, možda mogu pitati moje, ali i pitanje je imaju li to još uvijek.

Isto mi je zgodno prošetati jad sam u Zgb-u po Dolcu, tamo ima simpatičnih drvenih frulica, jako su lijepo izrađene i obojane, i to sam tržila, nisam izdržala nikako. Ali to je za već malo veće dijete, i mojoj je još uvijek malo prenapredno. Svira mm

Za malu šapu se ne živciraj. Klikni tamo gdje joj na postu piše profil, zatim klikni na "pogledaj sve postove korisnika/ce" i ubrzo će ti sve biti jasno

Asimon avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

http://www.hasbro.com/playskool/en_U...574&src=endeca

mi smo dobili sličnu Patatu još ovog ljeta na poklon, otad je svakodnevno u upotrebi, jedini je problem što ima hrpetinu sitnih djelova koje poslije morate skupljati. Mala je obožava. Mi smo je dobili izvana i nemam pojma kako doći do nje, ali ako te ideja potakne da nađeš nešto slično, super!

druga stvar koju voli i svakodnevno se igra je play doh.

sretno s potragom!

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

obrisala sam provociajuće postove, možete nastaviti na temu.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=84994
    lasada, evo psića sveznalice za 150 kn na burzi, ako si zainteresirana požuri jer brzo odu

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

U toj dobi mojem djetetu je bio interesantan i veliki drveni vlak, koji se sastoji od drvenih dijelova koje možeš slagati na različite načine. To mi je lijep poklon i za muško i za žensko dijete, i danas se s njim igra i nije bio preskup.

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa
    U toj dobi mojem djetetu je bio interesantan i veliki drveni vlak, koji se sastoji od drvenih dijelova koje možeš slagati na različite načine. To mi je lijep poklon i za muško i za žensko dijete, i danas se s njim igra i nije bio preskup.

Gdje ima toga? Znam da sam vidjela neke slične u Muelleru.
    Na kojeg konkretno proizvođača/ trgovinu ti misliš?

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

U toj dobi mojoj maloj sam kupila onu kuhinju i sve elemente koji idu uz to,ma prekrasna je i bila je naprosto oduševljena,evo ti i slička ako će pomići a i jako je pristupačna
    http://www.buba-mara.eu/img/24460/37...ence-tefal.jpg

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moram priznati da sam poštenski zazujala kada sam pročitala lasadin post opravdavanja. Mislim si, pa kaj je toj ženi, kaj se opravdava i srećom krenem pročitati dalje.....moram priznati da me malo zbunjuje kad se brišu postovi, ispada da neki pričaju sa svemircima .

I baš me zanima kome je i što uspjelo zasmetati na ovoj temi :? ( neka skraćena verzija, plizzzz )

Što se poklona tiče ja već dugo ne kupujem ništa skupo jer to kad tad završi u smeću ( zadnje skupo što sam kupila bila je neka Dorina konzola sa igricama koju je klinac cijelu prošao u dva dana i od tad stoji na ormaru sakupljajući prašinu....a platili ju 450 kunića -srećom pa je kuma dala pola ).

Htjela sam ti staviti link sa zgodnom didaktičkom igračkom ali mi ne uspjeva . Drvena je, ima žice i na njima kuglice ili nešto slično, klinci to vole ali ne smije biti baš skroz jednostavna jer im onda brzo dosadi. Mi smo našu kupili ako se ne varam u TL za cca 150 Kn.

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Hvala Mr. Ivy na obrisanim postovima zbog drugih ljudi da ne misle da prosim
    Pomikaki vidjela sam ponudu na burzi al nisam zainteresirana VIŠE nakon što sam ga vidjela i upalila u Konzumu meni je to puno zabaciti novaca al u stvari meni ništ posebno Lara zna što je ruka, noga, gdje se papa, čime itd. Svaka čast mamama koje to kupe jer je stvarno lijepa igračka al nije to to. ona je sad u fazi za igračku koja zvoni, svira, da ona može po tome svirati. Moji roditelji su joj kupili ljetos drveni leptir sad je zaštićeni taj predmet satrala g akoliko ga je gurala i po stanu i po vani samo smo pazili da se ne nabode na dršku svi su čavlići od krila leptira ispali sad smo ga malo pospremili na neko vrijeme.
    Hvala i vama ostalim mamama znate koje ste

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

upravo ugledala u katalogu Lidl-a

http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...offerdate=7866

dječji instrumenti 70 Kn, meni djeluje zgodno

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...index_7875.htm
    e to je to što mi imamo, samo to su tri kompleta, naš je onaj gore lijevo, sa ksilofonom. Preporučam, jako dobro.

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moram i ovo linkati

http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...offerdate=7889

jel kuži netko one Disney puzzle 10 u 1 jel to 10 kom puzzli ili 10 slika puzzli po 44 Kn

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Lasada-ja sam jucer naletjela na komplet serpica, tava i raznih kuhaca u Kauflandu za 75kn i iako mi to jucer uopce nije bio plan, kupila sam to kao bozicni poklon a moja malecka je malo mladja. I stvarno lijepo izgleda, bas su zgodne serpice, ni premale ni prevelike...bas super! Ja kad zelim na miru kuhati ili prati sudje, onda joj dam svoje plasicne posude i kuhacu i to joj se svidja. A sad ce imati svoje!

Ako zelis, uslikam ti i posaljem sliku pa ako ti se svidja,kupim ti i posaljem postom a ti meni posaljes novce?

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

pomikaki-kaj si i ti škicnula na temu što kupujete u lidl-u

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj tajchi73 prvotno napisa
    moram i ovo linkati

http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...offerdate=7889

jel kuži netko one Disney puzzle 10 u 1 jel to 10 kom puzzli ili 10 slika puzzli po 44 Kn
    Pa kad otvorim tvoj link, ima slika tih puzzli i na kutiji ima 10 razlicitih slika

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Mi planiramo M za Božić kupiti slonića njihaljicu iz TL. Za probu smo je odveli tamo i kod igraonice malo isprobali svidjelo joj se... nije baš jeftino, a i zauzima puno mjesta ali čini mi se da će ju dugo zabavljati.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj dunja&vita:-))) prvotno napisa
    Citiraj Anemona prvotno napisa

Gdje ima toga? Znam da sam vidjela neke slične u Muelleru.
    Na kojeg konkretno proizvođača/ trgovinu ti misliš?
    Kupljeno je u našoj lokalnoj trgovini, nema pojma koji je proizvođač, cijena je max do 200 kn, ovisi o veličini vlaka i broju vagona. Poanta je, ako ga ima u našoj trgovini, ima ga svagdje.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Slonić je 299 kn :/ http://www.turbolimac.com/Products/T...-34780501.aspx

Zadnje što sam joj kupila i što obožava je školski autobus od pliša s djecom i vozačem
    http://www.amazon.com/Ks-Kids-96010-.../dp/B000BNJU9I
    Košta 200kn ima u Nami.
    Glumimo da djeca čekaju na stanici i ćakulaju, pa se voze (po stanu) i pjevaju i tak. Preporučam

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Najbolje mi se sviđaju oni instrumenti (zbog cijene ) iz Lidla. Prvom prilikom ovaj mjesec kad idemo u Otočac zubaru idemo u Lidl po to ako ih još bude. Jer ipak imam buduću muzičarku u obitelji :D
    Hvala mame

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •