-
Polly nešto pocket
Lea je u nekom katalogu vidjela nekakvu valjda polly pocket igračku - nešto neopisivo, neka plastična kućica i u njoj nekakvi mali peseki, i neke bebice, curice i sad to jako želi. Na forumu sam skužila da ima i drugih vrsta takvih igračaka - dvorac ili kuća za Littlest Pet Shop i slično, pa dajte mi molim vas recite po kojim dućanima toga ima i kakve su cijene.
Ovaj Lein Polly Pocket košta cca 300 kuna što je meni katastrofalno puno za takvu stvar, a još k tome uz sliku piše da uz to idu, ne znam, dva pesa i jedna curica (premda ih je na slici više). E da, to je njeno u Muelleru (i to još na sniženju!)
-
http://www.mueller.hr/prospekt/conte...spekt_@hr.html
evo toga znači ima u ovom katalogu, veterinarska stanica (ja sam mislila da je frizeraj za peseke
) i piše : jedna lutka i dva pesa. I sniženo je sa 400 kuna :shock: Pa bi me zapravo zanimalo ima li još kakvih vrsta igračaka da se tako mali peseki nalaze u nekakvoj kući a da nije tako skupo
-
U one2playu dvorac za peseke ili hotel za mace po 100 KN.
-
A ima li unutra nekih maca i peseka? I koje vrste?
-
-
Super, ovo za mace mi se nažalost više sviđa.
To su očito oni psići za svaki džep, to me zanimalo, jer njih imamo nešto.
Moram pokazati Lei, da vidim sviđa li joj se.
-
i Lara je uspjela užicati kompletić Polly Pocket
slatko ali mislim da neće dugo biti aktualno
dobro za vježbat prstiće
-
Lola je prošle godine dobila komplet PP, super je za vježbu, ona je dobila lutku sa odjećom pa je glumila modnog mačka
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma