Results 1 to 17 of 17

Thread: sezona gripe i tate na porodu

habibi's Avatar

Default sezona gripe i tate na porodu

curke koje rađate u sezoni gripe, javite kakva je praksa u pojedinim rodilištima u vezi očeva na porodu! tnx!

Paio's Avatar

Što se tiče Vinogradske, glavna sestra me upozorila da će vrlo vjerovatno zabraniti tate na porodu, pa onda valjd i posjete.
    No to još nije finalno, ne znam...

Ja trebam roditi do kraja mjeseca i tako su mi rekli, nadam se da će ipak dozvoliti.

Anemona's Avatar

Na Sv. Duhu, trenutno još nije zabranjeno, ali postoji ta mogućnost.

sretna35's Avatar

jučer dok sam na pregleldu u Merkuru oko 14 sati stgla depeša MZSS-a zabranjeni svi posjeti u bolnicama, te naravno, i prisustvovanje očeva porodima

Kupusic's Avatar

Jel to vrijedi za sve bolnice u RH? :?

da mamicu toj svinjskoj gripi. tocno sam si mislila da ce me zakaciti tako nesto, a bas sam se pocela veseliti sto ce dragi ici sa mnom na porod, no mozda do kraja prosinca kad mi je termin stvari krenu na bolje. iako nekak sumnjam

Ninči's Avatar

Ma hajde još i nekako to prisustvovanje očeva na porodima, ali nemogućnost primanja posjeta će me doslovno ubiti! Već sad ne znam kako ću te dane bez svog drugog djeteta! Samo se molim da sve bude u redu i da izađem u rekordnom roku!

I ja baš nađem kad ću rađati! Već sam rekla mužu da ubuduće prvih pola godine apstiniramo ili se keksamo strogo sa kondomima, a samo drugih pola godine mu je široko polje!

Quote Originally Posted by Ninči
    Ma hajde još i nekako to prisustvovanje očeva na porodima, ali nemogućnost primanja posjeta će me doslovno ubiti! Već sad ne znam kako ću te dane bez svog drugog djeteta! Samo se molim da sve bude u redu i da izađem u rekordnom roku!

I ja baš nađem kad ću rađati! Već sam rekla mužu da ubuduće prvih pola godine apstiniramo ili se keksamo strogo sa kondomima, a samo drugih pola godine mu je široko polje!

ideja's Avatar

Jel netko zna kakva je momentalno situacija u Vinogradskoj? Jel su zabranili tatama bit na porodu ili nisu?

Što se tiče Varaždinskog rodilišta, tate mogu ići na porod (kaže sestra u ambulanti, da kad smo već platili....). A posjeta navodno nema. Uskoro ću vidjeti.

Quote Originally Posted by ideja
    Jel netko zna kakva je momentalno situacija u Vinogradskoj? Jel su zabranili tatama bit na porodu ili nisu?

ja bila neki dan na pregledu tamo i doktor rekao da je sve ok i da ima posjeta i tate mogu na porod. za sada

ideja's Avatar

anamix

U Merkuru ne puštaju nikog, ni na porod, ni da se vidi beba, niti da se vide mame. Seka maloprije tamo rodila.

habibi's Avatar

zna li netko kako je na sv. duhu?

rodila u petak. tate mogu na porod. posjeti ograničeni na pol sata od 3 do pol 4 ali puste i koju minutu duže

Quote Originally Posted by anamix
    rodila u petak. tate mogu na porod. posjeti ograničeni na pol sata od 3 do pol 4 ali puste i koju minutu duže

jako sam pametna. ovo je u vinogradskoj

Ninči's Avatar

Quote Originally Posted by dinosaur
    U Merkuru ne puštaju nikog, ni na porod, ni da se vidi beba, niti da se vide mame. Seka maloprije tamo rodila.
    Potpisujem!

8.12. sam rodila u Merkuru i pomalo smo se sve osjećale kao da smo u zatvoru Ako bi suprug došao navečer, mogla sam mu sama sa vrata dodati vrećicu sa prljavim vešom i uzeti od njega ono što mi je donio- uz nadgledanje sestre koja nas je dobronamjerno pustila, a nije nas smjela pustiti. To se odigravalo u doslovno 5 sekundi.

Mene je to ubilo u tih 4 dana što sam bila u bolnici.

Inače, baš su paranoični što se tiče gripe. Žena koja kihne, zakašlje ili ima temperaturu, momentalno se odvaja u izoliranu sobu u kojoj su i druge "bolesne" žene. Te žene ne smiju promoliti nosa van iz sobe i nemaju nikakvu opciju da vide svoje bebe Eto- tužno i pretužno