Trebamo postaviti rolete na jedan prozor.
Pa vas molim preporuke gdje je najeftinije ili je to više manje sve otprilike isto?
I dali uzeti aluminiske ili plastične rolete?
Trebamo postaviti rolete na jedan prozor.
Pa vas molim preporuke gdje je najeftinije ili je to više manje sve otprilike isto?
I dali uzeti aluminiske ili plastične rolete?
Ima u Krizevcima jedna firma, rade i izvan Krizevaca. Nama su ugradjivali rolete na cijelom maminom stanu, sve 5, rade i tende, venecijanere i trakaste zavjese, koje su nama postavljali u kuhinji, odlican posao su napravili. Brzi su, cisti, super, ljubazni! Mislim da su se zvali-Rolotehna...
Nemam bas nikog za preporuciti, ali svakako su bolji aluminijski profili.
Molim te da mi kažeš zbog čega ako znaš?monax prvotno napisa
Meni je rolete na jedan dupli prozor prije točno godinu postavljala firma Treptaj i zadovoljna sam .Mob: 091 113 11 33
Nisam stručnjak, ali aluminijski profili imaju čepove sa strane tj svaka druga ima čep, tako da nemogu isklizati u stranu. Punjene su s poliuretanskom pjenom i plastificirane su i trajnije.
Zato su i skuplje. Nestvaraju buku.
Mi doduše imamo samo jednu u dječjoj sobi s motorom za podizanje i spuštanje,super zadovoljni. Motor radi na prekidač s 2 tipke. Još nam se i djeca počesto igraju, vozaju je.. :/
ali svejedno nije bučna.
http://roletarstvo-ptile.com/ to je firma koliko se sjećam od jedne naše forumašice
domy jel imaš još problem s kondezacijom prozora?
Jel zbog tog ideš na rolete?
MM je mislio, ali smo se kasno sjetili, staviti još jedno staklo.Tako da budu 3.
Rolete valjda tu ne pomažu.
mi imamo alu punjene pjesnom i sve su samo ne to što si napisala: užasno su glasne, stalno zapinju i škripe, nedaju se normalno spustit. grozne su. 2 x su ih došli namještat, ali uvijek isto. imamo ih oko 3 godmonax prvotno napisa
Neki rolateri štede na tim čepovima sa strane, pa možda se pomjeraju i otud buka :/
Naša je ok, mada nije velika i u dječijoj je sobi.
Na južnoj je strani kuće pa ljeti bude dobra izolacija za spavanje.
Mi smo s kućom naslijedili i kutiju za rolete, unutra su valjak i gurtna. Nema vodilica ni roleta. Jedni roletari su nam rekli cijenu kao da rade sve novo, tj. oni imaju svoju 'tipsku' instalaciju, i oni bi sve to postojeće vadili van.
E sad, da je mm malo vičniji metru i čekiću umjesto mišu i lemilici... Pretpostavljam da to nije neki veliki kunst postaviti vodilice i samu roletu, ali treba iskustva i volje. A mi bi vrlo rado iskoristili postojeće, već i radi financijskih razloga.
Pa ako netko zna nekog majstora koji bi to bio voljan kvalitetno dovršiti, a za male nofce...![]()
Mi smo uzeli rolete kod Dodića i zadovoljni smo.
Uzeli smo aluminijske i njih preporučam.
E da Dodić roletarstvo su dobri. Nisam se mogla odmah sjetiti.Ora prvotno napisa
[quote="willow_tree"]vjerovatno ti nisu stavili eritiremonax prvotno napisa
to su tzv. plastični nastavci koji idu na svaku drugu lamelu
moguće i da ima previše lufta u vodilicama tj. da je prekratka (u širinu)
moguće da ti nisu stavili četkicu u vodilice (ukoliko su aluminijske)
ukoliko su željezne (one stare) onda se pomiri s lupanjem
Mija, ajde mi na pp daj podatke nekog dobrog roletara![]()
naše rolete isto lupkaju kad je vjetar i to me izluđuje! :/
provjeri četkice,eritire ukoliko su ALU roletebucka prvotno napisa
možda je to
ako je može se riješiti s malo love (osobito ako ti je muž spretan)
nama su radili rolete i prezadovoljni smo,
ništa ne lupa kad puše vjetar roletarstvo "Ptile"
http://roletarstvo-ptile.com/