Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Propolis u trudnoći?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno Propolis u trudnoći?

Prije trudnoće imala sam blago peckanje dole, i čitala sam neke textove o propolisu kak je dobar za svašta, i nakapala sam par kapi na prst i namazala se, peckanje je momentalno nestalo, ponovila sam više puta u toku dana i sutra i više se nije vraćalo. Sada me interesira da li smem to isto uradit s obzirom da sam trudna, a rezultati ne pokazuju nikakvu infekciju?

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ako se radi o lokalnoj primjeni, možeš mazati. Propolis je dobar antiseptik, djeluje na gljive, viruse, bakterije...jedino pazi da nije alkoholna otopina jer bi te moglo peći na iritiranu sluznicu...

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

propolis je u svakom slučaju uvijek dobrodošao

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Super ste cure Malo sam se plašila da ga namažem, ali sam išla logikom da je bolji on od neke kemije. Nabavila sam propolis za djecu bez alkohola :D

crnkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

smiju li trudnice piti propolis? više nisam sigurna, negdje čitam može-čak se i preporučuje, a negdje ne' zna li netko?

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj crnkica prvotno napisa
    smiju li trudnice piti propolis? više nisam sigurna, negdje čitam može-čak se i preporučuje, a negdje ne' zna li netko?
    Možeš piti propolis i u trudnoći naravno Ja ga koristila kao prevenciju za grlo, da ne pokupim kakvu infekciju, pa kad me malo zagreblo, brzo je bilo špricanje u grlo i čaj od gingera

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj crnkica prvotno napisa
    tinkturu nipošto jer se radi o 70 - 75% alkoholnoj otopini !

a u tom obliku se propolis najčešće prodaje, dakle oprez.

u svim ostalim oblicima, bilo da se radi o otopini bez alkohola (za djecu) ili u prahu dapače, svaki dan tokom cijele trudnoće, još bolje uz med ili pomiješano sa medom.

propolis kao proplis je više nego preporučljiv za trudnice koje su ionako pojačano skolne raznim infekcijama zbog pada imuniteta.

samo oprez sa alkoholnim tinkturama, radi alkohola naravno, ne propolisa.

crnkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

puno hvala na brzom odgovoru! Naime ja sam ga pila, a još nisam znala da sam trudna i meni je bilo sumljivo zbog alkohola. Nadam se da neće biti ništa -prestala sam ga koristit!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •