Što bi rekli dečki iz Daleke obale: Al nema veze glavno da se vratila...Roooozaa....![]()
:D :D :D :D
Što bi rekli dečki iz Daleke obale: Al nema veze glavno da se vratila...Roooozaa....![]()
:D :D :D :D
A baš nas je uzrujala, cucak jedan![]()
Ajde hvala bogu sve je dobro.
Sad možeš na pregled![]()
:D
heh... dakle propada moj plan da ucviljenoj teti koja se morala rastati s tvojom Rozom, nakon što joj se uvukla pod kožu, predložim udomljavanje nekoliko slatkih psića![]()
bravoooo!! :D :D
a, ova pomikaki....![]()
pomikaki![]()
ajd hvala bogu da se vratila![]()
Pomikaki nažalost izgleda tako ali ček da dođem do Pepelane sve bum ih ja zela![]()
I evo kako dragonfly reče u Rozino ime, živ'la!
http://www.youtube.com/watch?v=neu06eLLzZ8
danas je definitivno vaš sretan dan :D![]()
to je roza izvela s predumisljajem da ti malo odvuce misli od trudnoce i kukanja kak ti je tesko lezati
sad si usprkos svemu super sretna
Baš, baš mi je drago da je priča sa Happy End-om. Baš je Roza prava ljepotica!
jesi ti iz baške?Strobery Shortcake prvotno napisa
![]()
Roza je kući...još Špiro i eto jedna sretna velika obitelj![]()
happy end se zove wc papir u srbijiJoe prvotno napisa
![]()
RozaGroza prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Nisam se dugo ovako cerila pred monitorom!!
Ajde, super, vidiš da je samo malo prošetala frajla..danas cijeli dan mislim na tebe i tvog prekrasnog psa i evo, sad sam baš sretna zbog vas!![]()
Danas samo dobre vijesti!
A i Špiro je dobroma stvarno jedan divan dan...a kako stray cat kaže, stvarno mi je malo makla crne misli o trudnoči, pregledu itd! Skroz se nisam više ni brinula za pregled
i eto sve super!
Odlično :D
:D :D eeee đukelica mala al te izvozala....
neka se ona sretno vratila domeka...
![]()
:D evo vidiš... uostalom znala sam da je Špiro superRozaGroza prvotno napisa
dobro je rekla stray, nego trebala bi Roza tako češće da ti ne bude dosadno pa da ne zamišljaš svašta... prasica, otišla u noćni život![]()
Hm sad je nikako maknut s kreveta!!! A meni krivo he he![]()
Govori Ante toliko je razmažena prasica, mogli bi mi zamjenit one plakate po gradu na kojima piše "traži se" u "poklanja se"![]()
![]()
ja pozdravljam susjedu koju je pesica pratila do Britanca!!![]()
Vidim, Roza je usprkos svom povratku ipak postala tv zvijezda.
Gledali smo je danas u Kućnim ljubimcima. Ja ne bi ni skužila, ali je Vita počela vikat "va-va, va-va"![]()
OT, javi u Ljubimce da ste ju pronašli inače će ti ponovit oglas. Oni imaju praksu da vrte mjeseca dana, ako im se ne javiš.
Šta su je ipak stavili??? A ja im pisala e-mail da smo je našli i da je ne stavljaju, a valjda prekasno stigao![]()