Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: kasnjenje menstruacije hitno!!!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno kasnjenje menstruacije hitno!!!

imam 15god i imam spolni odnos... to radimo bez kondoma ali prije nego sto ce moj decko svrsiti izvadi ga i svrsi napolju... prije prije 6dana trebala sam dobit ali nisam dali je moguce da sam zatrudnila ili je to samo kasnjenje...
    menstruacija mi je bila redovna proteklih 5-6mj...
    hvala unaprijed!!

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

marina, kupi test ili izvadi betu. mi sigurno ne mozemo znati jesi li ti trudna.

sretno!

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

svakako je moguće da si trudna, najbolje da odmah napraviš test i da se naručiš kod ginekologa, sretno

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

A u slučaju da nisi budi pametnija ubuduće i koristi kontracepciju. :/

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Seks je divna i pozitivna stvar, bitno da se ti i dragi volite i pazite i mazite. I da ste si vjerni i ovo što on svrši vani je odraz njegove nesebičnosti i brige da pazi da ne ostaneš trudna.

Najbitnije je da sačuvaš vaš odnos i ne budeš na njega ljuta. Niste ni prvi ni zadnji koji su imali ovu brigu. Budite si potpora i volite se još više.

Sigurno postoji u blizini dom zdravlja, prijavi se kod ginekologa koji će te sigurno lijepo primiti, i onda vidite.

Budi opuštena, sve se u životu lijepo posloži s vremenom, samo budi sabrana i educiraj se, nemoj se dati isprepadati ili pasti pod tuđe negativne utjecaje, budi sretna...neke žene cijeli život oplakuju što nisu rodile dijete il što su ga izgubile...

a cura koje su rodile kao tinejđerke ima podosta - nisi jedina

I javi nam kako je prošlo

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

hvala vam al ako je svaki put svrsio van mene i ja sam vidjela dali je opet moguce??? dali je moguce ako mu kapljica udje u mene tj onaj iscjedak kad je pre pre napaljen??? hvala!

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

draga marina!

koliko ja znam ovdje nama vidovitih pa nemožemo znati jesi li trudna ili nisi ali srećom na vrijeme možemo skužiti trolanje pa ću ja ovo zaključati i maknuti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •