gledam di da se utrpam s pitanjem ali mi niti jedna tema ne paše...pa otvaram novu.
Zanima me da li može biti štetno za dijete ili majku ako dijete cica svakih npr. 3 do 5 dana ( a znalo je proći i više)? Kod svakog većeg razmaka mislim da se odvikla i zaboravila a kad ono u pol noći ona viče iz kreveta i traži cicu. Već sam razmišljala da joj i nije do cicanja nego da ju traži samo kako bi si održala mlijeko, jer ne kontam zašto peti dan želi cicu i to svaku na pol minute :? . Uglavnom, s obzirom da mlijeka vjerojatno ima u tragovima zanima me koliko takvo nacicavanje može biti štetno za npr. moje cice
, predpostavljam da se mlijeko ipak nemre pokvariti
![]()
.

)? Kod svakog većeg razmaka mislim da se odvikla i zaboravila a kad ono u pol noći ona viče iz kreveta i traži cicu. Već sam razmišljala da joj i nije do cicanja nego da ju traži samo kako bi si održala mlijeko, jer ne kontam zašto peti dan želi cicu i to svaku na pol minute :? . Uglavnom, s obzirom da mlijeka vjerojatno ima u tragovima zanima me koliko takvo nacicavanje može biti štetno za npr. moje cice
, predpostavljam da se mlijeko ipak nemre pokvariti
.
Odgovori s citatom