Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: veliki razmaci u dojenju

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno veliki razmaci u dojenju

gledam di da se utrpam s pitanjem ali mi niti jedna tema ne paše...pa otvaram novu.

Zanima me da li može biti štetno za dijete ili majku ako dijete cica svakih npr. 3 do 5 dana ( a znalo je proći i više )? Kod svakog većeg razmaka mislim da se odvikla i zaboravila a kad ono u pol noći ona viče iz kreveta i traži cicu. Već sam razmišljala da joj i nije do cicanja nego da ju traži samo kako bi si održala mlijeko, jer ne kontam zašto peti dan želi cicu i to svaku na pol minute :? . Uglavnom, s obzirom da mlijeka vjerojatno ima u tragovima zanima me koliko takvo nacicavanje može biti štetno za npr. moje cice , predpostavljam da se mlijeko ipak nemre pokvariti .

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Pa da, nekad se smatralo, kad dojenje spadne na 1x dnevno, da ga treba prekinuti zbog opasnosti od pokvarenog mlijeka.

Zašto još uvijek doji tu i tam- pa ja pretpostavljam zato da provjeri da li joj je to još uvijek dostupno ako poželi.

Šteta ne može biti nikakva ni za jednu od vas, dapače to je baš školski prestanak, onako poštedan za obje- bez šokova za nju i bez prepunjavanja za tebe.

Meni bi mana bila samo to da mi se odgađa zatvaranje jednog životnog poglavlja ukoliko sam za to spremna. Ali, ako ti to psihološki možeš izdurati- uživajte još tu i tamo , i slikajte se svaki put jer ne znate kad je zadnje...

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Da sam slikala svaki put kad sam mislila da je zadnji bojim se da bih već popunila 2 albuma , ipak je to curka od 3 g. Nadam se samo da neće tak do 8 .

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

pa zato spremaš u digitalnom obliku, ovo ti fengshui omete

ne bude do osme, do pete-šeste je gotova...

( ne znam jesi čitala tekst o dojenje u mongoliji, ali me ovo asociralo- vidi gdje spominje frendicu 20-godišnjakinju)
    http://drmomma.blogspot.com/2009/07/...ghis-khan.html

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nda,
    ne znam dal sam krivo shvatila ( ipak nemam pojma engleski ) ta ( 20 g ) još uvijek ponekad cica ili :?

rado bih stavila nekog zgražajućeg smajlića al sad me strah da si i moja ne umisli da može cicat do penzije

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

a čuj- prilično sam sigurna da bi pred 5-10 godina stavila zgražajučeg smajlića na dojenje trogodišnjakinje

u tekstu se opisuje druga kultura, drugi pristup dojenju i mlijeku čovjeka općenito.
    ne doje samo velika djeca, potpuno je normalno da u slučaju prepunjenosti majka zamoli za pomoć bilo koga iz svoje male sredine.
    meni je članak super jer mi ovdje neke svoje granice postavljamo na 6,12, 24, 36 mjeseci; a ovo je potpuno druga dimenzija

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •