Evo moj Bruno, ja i MM molimo vas za pomoć.
Bruno je u ponedjeljak jako povračao, u utorak smo završili na infuziji u bolnici, stanje mu se popravilo, uz malo povišenu tijelesnu temperaturu. U srijedu je temperatura naglo porasla ali bez povračanja, i počeo se žaliti na jaku bol u grlu. Vodili ga pedijatrici, koja nam je objasnila da je jako pao imunitet i da je u međuvremenu pobrao viozu s povišenom temp., boli u grlu i jakim kašljom te nam je prepisala klavocin sirup.
U četvrtak tj. jučer sam mu počela davati antibiotik koji je inače uz malo muke ali dosta uvjeravanja znao popiti, ali kad ga je popio javio se bol u trbuhu, pa sam mu uključila i prolife.
Sada nam se javio problem da Bruno od straha da ne bi opet povračao, i da ga ne buba trbuščič, ne želi više piti antibiotik, ni na koji način. Stvarno smo sve pokušali ali nejde.
Ja razumijem i MM da ga je jako strah, ali temp. ne pada, grlo ga još jače boli a ja više nemam metoda kako da mu dam ljekić.
Svi smo nervozni, kada nam se bliži vrijeme za popiti ga, ima suza, plača, bježanja, moli nas da mu ne dajemo antibiotik i na rubu smo svi svega.
Dajte nam bilo kakv savijet, svoja iskustva kako da ga nagovorim da popije antibiotik??? Bilo šta?