Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Kako očistiti žvakaču gumu?????

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno Kako očistiti žvakaču gumu?????

Help,
    na oba prednja sjedala od auta imam po dvije fleke promjera 2cm od žvakače gume,
    neznam čime bih to očistila, pa molim ako netko ima kakav savjet ili iskustvo s čišćenjem žvakače, :/
    Navlake se nemogu skinuti sa sjedala, tak da mi to otežava....

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ne znam koliko ti je to moguće u autu, ali provjeren način skidanja žvakače s tekstila:

žvakaču prekriješ komadopm novinskog papira i vrućom peglom prelaziš preko toga. Izvlači garant. E,sad, gdje da peglu uštekaš...

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

na produzni kabel

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Annie prvotno napisa
    ne znam koliko ti je to moguće u autu, ali provjeren način skidanja žvakače s tekstila:

žvakaču prekriješ komadopm novinskog papira i vrućom peglom prelaziš preko toga. Izvlači garant. E,sad, gdje da peglu uštekaš...

Zašto nebi bilo moguće u autu!? :?

bum probala ovo s peglom, jer su fleke samo površinske, nije se onako udubilo u materijal (barem tako izgleda... :/ )

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Samo da znas ako ti zatreba-na isti nacin se skidaju i mrlje od voska

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Na TVu sam vidjela da se s kockicom leda kauguma rashladi i onda prstima oguli... demonstirano je skidanje s kožne torbe. Nisam sama pokušavala...

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da, ledom.
    Led kao da smrzne žvaku i ona se smrvi i sastruže. Ja sam već ekspert u tome.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ostrugala sam jedan dio tupim nožem,
    još je malo ostalo al već bolje izgleda....

mio-mao avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Sa robe sam skidala žvaku tako da bi jednu dobro sažvakala (novu naravno) i onda sa tom novom "tapkala" po toj zaljepljenoj, i ona bi se malo po malo hvatala za tu frišku, sve dok je ne bi do kraja odlijepila. Budući da veliš da je na površini... mislim da bi ovako moglo!!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mislim da je bolje sa ledom...ja sam svoju sa peglom još malo rastopila i ostala mi fleka!
    mio-mao koja ideja

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj mio-mao prvotno napisa
    Sa robe sam skidala žvaku tako da bi jednu dobro sažvakala (novu naravno) i onda sa tom novom "tapkala" po toj zaljepljenoj, i ona bi se malo po malo hvatala za tu frišku, sve dok je ne bi do kraja odlijepila. Budući da veliš da je na površini... mislim da bi ovako moglo!!

neš sam ostrugala a ono što je ostalo očistila sam samoljepljivom trakom (ono za izolaciju ili zaštitu..) i otišlo je skoro pa sve....

mio-mao avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

To ti je to! Isti princip kao sa "mojom" žvakom!!! S ljepljivim odljepljuješ zalijepljeno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •