-
Smrad iz usta i... ništa drugo
Nekoliko dana (jedno tjedan) joj strašno smrdi iz usta.
Vesela je, jede relativno normalno (malo manje nego inače), spava, ništa je ne boli.
Nakapala sam joj propolisa u grlo, manje se osjeti smrad ali je još uvijek strašno. Je li itko imao ovakvu situaciju?
Nisam raspoložena za smucanje po ambulantama radi brisa grla, radije bih otišla to privatno napraviti. No, ne znam gdje (može li se u svakoj privatnoj poliklinici koja ima laringo odjel ili što već za odrasle).
-
Možeš napraviti bris u Alergoviti (www.alergovita.hr), ili Poliklinici Helena (www.poliklinika-helena.hr). Ne znam koja ti je bliže, Alergovita je u centru Zagreba, a Helena u istočnom dijelu.
-
U Rijeci sam
Dakle, nije nužno da klinika ima odjel pedijatrije? I imaju li oni uopće to? :pada_s_marsa:
-
-
-
P: s.
Nismo morali vaditi bris za to, pedica je po mirisu odmah prepoznala o čem se radi.
-
o cemu se radilo?mi isto imamo vec jako dugo zadah,i uvjeravali su me da ima onaj geografski jezik i da je to tako,da ce to proci.pa tako mi ribamo jezik peremo zube i svejedno je taj zadah jos uvijek tu.ni sama vise ne znam sta da radim...
-
prošlo je kapanjem propolisa u grlo

cucla tabletice propolisa preventivno, kad se sjetim joj dam.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma