-
beba 8,5mj odbija dojku
imam veliki problem! bili smo tjedan dana u bolnici jer je moj sin dobio virozu koja je uključivala povračanje, temperaturu iznad 39 tri dana te proljevaste sluzave stolice! do sad je bio samo na prsima uz nadohranu 2 obroka dnevno kako ste mi preporučili i super je napredovao! Od prvog dana u bolnici su nas počeli bombardirati sa 5 obroka, na moje zaprepaštenje 2 obroka čokolina sa kravljim mlijekom a doma sam mu kpripremala svojim mlijekom! naravno da bi od svega uzeo po par žličica i okrenuo se mojoj dojci! I onda u petak kod povratka kući počeo odbijati cice i vrištati! probala sam se izdojiti i dati mu na flašicu što je on odlično popapao! al čim bi mu ponudila cicu vrištao bi!! pročitala sam sve vaše savjete kad beba odbija dojku al ništa! Dijete mi nema ni jednog zuba, dal ga možda mući izbijanje jer je gornja čeljust naotečena i crvena! Pije moje mijeko na dudu sa samo dvije rupice! jedino mu po noći ponekad uspijem utrampiti cicu ili kad spava! Zašto na jednom odbija? Do sad ništa drugo nije dobivao na flašicu osim čaja i to od rođenja i nikad nije bilo problema! inače ne podnosi nikakvo adaptirano i stvarno sam uz vaše savjete uvijek imala dovoljno mlijeka!
Što
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma