Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: DOJIM,TRUDNA SAM,SLABO MLIJEKA,HELP

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno DOJIM,TRUDNA SAM,SLABO MLIJEKA,HELP

iMAM sina od 6mj.i dojen je isključivo od rođenja,međutim u međuvremenu ostala sam trudna i slabo imam mlijeka. Kako da povećam proizvodnju mlijeka???
    On naime sisa i ima mlijeka,ali negoduje pri sisanju i za 2 sata traži još,ali moje sise su prazne,tj. ima mlijeka ali jako malo.
    Ima li nade za nas,htjela bi ga dojiti još uvijek. Kako da povećam mlijeko?? Jeli koja imala iskustva kao i ja. Da li uopće smijem dojiti?

Dajte pomozite jer ja više nemam ideja. Inače krećem i sa dohranom,ali to je sve postepeno,znači treba mi mlijeka. PIJem 2 litre vode,ali slabo se te sise pune. Šta da radim???

Pomozite...

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Pročitaj ove tekstove, nadam se da ćeš naći odgovore na barem neka pitanja.
    I savjetujem ti da nazoveš SOS telefon i posavjetuješ se što i kako dalje

http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=240&Show=1487
    http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=115&Show=1851

Mingola avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Re: DOJIM,TRUDNA SAM,SLABO MLIJEKA,HELP

Citiraj TIGRICA prvotno napisa
    iMAM sina od 6mj.i dojen je isključivo od rođenja,međutim u međuvremenu ostala sam trudna i slabo imam mlijeka. Kako da povećam proizvodnju mlijeka???
    On naime sisa i ima mlijeka,ali negoduje pri sisanju i za 2 sata traži još,ali moje sise su prazne,tj. ima mlijeka ali jako malo.
    Ima li nade za nas,htjela bi ga dojiti još uvijek. Kako da povećam mlijeko?? Jeli koja imala iskustva kao i ja. Da li uopće smijem dojiti?

Dajte pomozite jer ja više nemam ideja. Inače krećem i sa dohranom,ali to je sve postepeno,znači treba mi mlijeka. PIJem 2 litre vode,ali slabo se te sise pune. Šta da radim???

Pomozite...
    molim te, recimi kako si skuzila da si trudna ?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •