Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 89

Tema: Koji WC papir?

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Koji WC papir?

Nemojte se smijati

Mi smo već godinama vjerni Zewi. Ali mi sve više ide na živce! Jer za te novce koliko Zewa košta mislim da ne daje više dovoljno užitka Ako se dobro sjećam, prije se onaj zadnji papir na roli Zewe mogao lijepo bez problema odvojiti od kartonskog koluta, a sad ne pamtim kad sam ga zadnji put odvojila A i Zewa mi nekako nije nježna kao što je prije bila

Opet, s druge strane, nema debljeg papira- što moj svekar kaže- "Jedini je papir kroz koji ne propadnu prsti"

Kupili smo neki dan u Lidlu neki četveroslojni papir i baš sam se ponadala i jedva čekala da ga otvorim...a kad sam ga otvorila- on debel kao dvoslojni Konzumov Istina, puno je nježniji od Zewe...ali ja bih sve do sad nabrojano u jednom papiru

Koji vi koristite, kako ste zadovoljne i znate li postoji li ijedan papir da ima sve gore opisane vrline?

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

i ja sam na zewi i ne mičem se od nje. Sve jeftinije kaj sam probala mi je hila propast jer sam ionak trošila duplo više...tak da niš od uštede.
    Iako...moja sister koristi onaj Regina i veli da joj je ok...nisam ga još probala, viš, mogla bi :/

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Isto Zewa već godinama, samo mijenjam boje svako malo, jer mužu dosadi da imamo stalno iste boje ili bijeli.
    Inače poludim kad negdje van kuće dođem na WC i onda nađem neki flis papir koji maltene pada s kartonske rolice, umjesto pravog višeslojnog čini se da smo fine guze...
    I da, mislim da vrijedi te novce, jer za njih kupiš recimo 2 paketa nekog jako nekvalitetnog WC papira, pa ti se svede na isto, jer se Zewa manje troši, jer kroz njega zato "ne propadaju prsti" kako kaže svekar od Ninči.

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

vidim da me razumijete!

Joj, Nia, i meni dosadila jedna te ista boja. MM navalio na narančasti pa se ne skida s njega! A ja tako žudim za bijelim ili žutim

A za taj Regina nisam ni čula Možda će netko znati njegove karakteristike :D

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

onaj DM-ov, hoćeš troslojni, četveroslojni, peteroslojni, svi su ok

onaj peteroslojni mi je čak i predebel

a zewa

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

A taj od DM-a je li nježniji od Zewe? I skida li se lako onaj zadnji papirić? Ne škrtarim za taj zadnji papirić-da me netko krivo ne shvati Ali mi ide na živce kad recimo ostanu 2-3 papirića na roli, ostale mi role daleko, a ta se zadnja strga i ne bude mi dovoljno papira Ma valjda će me netko skužiti
    I koliko ti DM-ovi koštaju? :D

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ninči, nemam pojma, meni uvijek ostane čisti kartončić, ne ostanu 2 papirića na njemu kao tebi :?
    Ali mi već dugo nismo uzeli taj narančasti, jer mi je preintenzivan po breskvi, nego uzimamo žutog ili bijelog s plavim u zadnje vrijeme.

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

A meni taj narančasti uopće odavno nema nikakvog mirisa :shock: Inače, uvijek kupujemo u Metrou papir....možda i to ima neke veze :/

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mi isto vec odavno koristimo zewu, samo svaki put drugu boju...mozda ti ne mirisi jer ga stalno uzimas, pa vise ne osjetis, to se meni znalo desavat s omeksivacem, meni nikad dovoljno ne mirisi, al sad svaki put uzmem drugi miris i problem rijesen

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Isto Zewa, uglavnom narančasti.
    Ja sam mislila da se to meni samo čini, ali vidim da i drugi to primjećuju, fakat nije tako nježna kao prije.

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

A ne znam to za miris....stalno smo uzimali žuti Lenor i kad mi je dosadio počeo me je iritirati taj miris, ali nikad mi nije prestao imati neki miris. A narančasta Zewa mi uopće više nam mirisa :/

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

[quote="Ninči"nam mirisa :/[/quote]
    ...nema mirisa. To je trebalo pisati.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Majko mila, koje disertacije na temu wc papira

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Bolje da nisam ni ispravljala

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj dunja&vita:-))) prvotno napisa

Hajde, priznaj, koji koristiš?

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Nemam pojma, kad kupim taj neki s mirisom i slučajno ga ne mogu donijeti u stan iz auta, cijeli auto mi miriši po tom papiru i to je baš taj narančasti najintenzivniji, zato ga i ne kupujem više
    Ok, možda ja još uvijek osjećam intenzivnije mirise nakon trudnoće, jer mi još uvijek smeta i miris omekšivača na vešu, a prije sam obožavala da mi veš miriši

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Ninči prvotno napisa

Odgovorila sam već, par postova iznad.
    Ninči, ne pratiš temu, koncentriraj se

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

DM-ov petroslojni.

I mi smo prije koristili Zewu, ali onda se stvarno pokvarila i odustali smo od nje. Probali smo i DM-ov četveroslojni i nije nam dobar.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A taj od DM-a je li nježniji od Zewe? I skida li se lako onaj zadnji papirić? Ne škrtarim za taj zadnji papirić-da me netko krivo ne shvati Ali mi ide na živce kad recimo ostanu 2-3 papirića na roli, ostale mi role daleko, a ta se zadnja strga i ne bude mi dovoljno papira Ma valjda će me netko skužiti
    I koliko ti DM-ovi koštaju? :D
    Može se skinuti zadnji papirić sa rolice. Petroslojni je dosta skup, ali baš me briga, najbolji mi je. Nekih 20 kn za 6 rola, nekad 8 ako je ono posebno pakiranje sa 2 role gratis.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Peteroslojni, naravno.

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja kupujem DM-ov reciklirani i bas mi je super! Ginekologica mi je rekla da svi ti s mirisima bas nisu dobri zbog sve te kemije koje imaju na sebi a pogotovo ne za mene jer sam sklona gljivicama i slicnim napastima. Tako da ja kupujem iskljucivo taj bijeli bez ikakvog mirisa. Nije mozda bas nesto lijep za vidjeti ali je ok i skida se bez problema zadnji papiric

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Odgovorila sam već, par postova iznad.
    Ninči, ne pratiš temu, koncentriraj se
    promaklo mi Bit će da se Zewa stvarno promjenila :/

Citiraj Nia_Zg prvotno napisa
    Ok, možda ja još uvijek osjećam intenzivnije mirise nakon trudnoće
    A možda meni ne miriši baš zato što sam trudna? :/ Čudne smo mi žene

#TeddyBearz
    Taj peteroslojni mi zvuči kao ostvarenje mojih snova A zašto nisi bila zadovoljna četveroslojnim?

Sonata, a je li nježan? I koliko slojeva ima? I kolika je cijena?

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Dm cetvoroslojni,sasvim dovoljno slojevit cena povoljna

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj sonata prvotno napisa
    Ja kupujem DM-ov reciklirani i bas mi je super! Nije mozda bas nesto lijep za vidjeti ali je ok i skida se bez problema zadnji papiric
    X

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

#TeddyBearz
    Taj peteroslojni mi zvuči kao ostvarenje mojih snova A zašto nisi bila zadovoljna četveroslojnim?
    Taj nam je nekako premekan, raspada se kod korištenja, ne znam kako da to bolje objasnim. :/

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Možda ti je najbolje da kupiš paket četveroslojnog i paket peteroslojnog pa da ih isprobaš. Tako sam ja, pa sam jedva čekala da dokrajčimo taj četveroslojni. (S tim da sam ja kupila dva paketa, nikad kraja. )

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ajme koje li rasprave o WC papiru. Maltene razglabamo kao da pričamo o nekoj fensi haljini

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Teddy, moram probati i jedan i drugi :D

Nia, pa dobar wc papir je pola wc-a

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja kupujem DM-ov reciklirani i bas mi je super! Ginekologica mi je rekla da svi ti s mirisima bas nisu dobri zbog sve te kemije koje imaju na sebi a pogotovo ne za mene jer sam sklona gljivicama i slicnim napastima. Tako da ja kupujem iskljucivo taj bijeli bez ikakvog mirisa. Nije mozda bas nesto lijep za vidjeti ali je ok i skida se bez problema zadnji papiric
    Baš radi svi tih silnih kemikalija i mi nikad ne kupujemo papir s mirisom.
    A koristimo Zewu - žutu - bez mirisa. Najbolja je.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Violeta, jumbo pakiranje (24 role-22kune), dvoslojni.

nekad uzimali zewu, ali vidim da mi dupe uopće nije primjetilo razliku u vrsti papira. ali zato novčanik je.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Paloma-troslojni, uglavnom bijeli jer ima najmanje mirisa...

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa
    nekad uzimali zewu, ali vidim da mi dupe uopće nije primjetilo razliku u vrsti papira. ali zato novčanik je.

MM je mišljenja da što kvalitetniji papir, manje ga se troši pa se i više isplati. Ne znam ni ja što bih mislila jer stvarno ne pratim koliko mjesečno potrošimo papira. Možda bih stvarno trebala obratiti pažnju :/

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

MM je mišljenja da što kvalitetniji papir, manje ga se troši pa se i više isplati.
    Ja se totalno slažem sa TM, kad smo kupovali te jeftinije, više smo ih trošili. :/ I role su puno laganije i tanje.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi ga trošimo u ogromnim količinama barem mi se tako čini- od brisanja guza, noseva, stola, podova, uz male klince i njihove nezgode uvijek mi mora biti pri ruci

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ne miriše svi Zewini papiri... samo oni na kojima piše da su sa mirisom....

Kao što je Anemona napisala... ne koristimo papir sa mirisom jer mi ne trebaju tamo kemikalije....

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa
    Ja kupujem DM-ov reciklirani i bas mi je super! Nije mozda bas nesto lijep za vidjeti ali je ok i skida se bez problema zadnji papiric
    X

dobro, super je taj, ali skoro 35 kn za 8 rola :shock:
    nisam ga dugo prije toga kupovala..pa zar nije bio bar 10kn jeftiniji prije?
    inače reciklirani lidlov je sasvim ok..

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

papir mora biti ni premekan , ni pretvrd, bijeli, bez šara, da se lako trga,dobro upija i ne grebe.

a idealni wc je svijetao, s prozorom, naravno tako uređenim da me se ne vidi, ali da ja gledam van i biljkom i naravno stalkom sa kozmopolitanima..... nekad sam imala takav wc

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Perla. I baš smo zadovoljni. Jeftiniji je i tanji, a traje nam isto kao i zewa.
    Naime MM i ja imamo taj običaj kad se brišemo da namotamo puuuuuuno papira na ruku, a to sa zewom nije moguće jer bude previše. Tako da mi je ovaj tanji OK.
    A primetila sam da koji god da kupimo, od najjeftinijeg, do najskupljeg, uvek nam traje isto!!!

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

...zewa definitivno nije što je nekad bila.

Već duže vrijeme koristimo DM-ov peteroslojni i super sam zadovoljna, zapravo, imam čak osjećaj da duže traje. Nježniji je od Zewe i da, zadnji papirić se uvijek lako otkine 8)

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

dobro, super je taj, ali skoro 35 kn za 8 rola :shock:
    nisam ga dugo prije toga kupovala..pa zar nije bio bar 10kn jeftiniji prije?
    inače reciklirani lidlov je sasvim ok..[/quote]

cek cek-35 kn?

ja gal platila 16 ili 17-i jos sva sretna sto sam nasla dobar papir koji ne kosta 25 kn, jer mi je grehota toliko dati za papir!

i fakat je dugotrajan-na neku cudnu foru traje gotovo 1 mjesec

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    papir mora biti ni premekan , ni pretvrd, bijeli, bez šara, da se lako trga,dobro upija i ne grebe.

a idealni wc je svijetao, s prozorom, naravno tako uređenim da me se ne vidi, ali da ja gledam van i biljkom i naravno stalkom sa kozmopolitanima..... nekad sam imala takav wc
    Ovo ti je za riješavanje opstipacije ili?

Kupila četveroslojni u Lidl-u na akciji, skoro pa da mi je predebeo... :/

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

DM ili Muller,

Zewa i Regina kao druga opcija...sve bez mirisa i boja, i mislim troslojni, meni dovoljno

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

duuuugo smo kupovali zewu, ali sam se jednog dana pitala...zašto? i više ga nisam nikad kupila.
    Stvarno je nekad bio super ali ovo sad više nema veze s onom zewom od nekad. Pa to se raspada čim priimš u ruke. Katastrofa.

Svoj novi papir upoznali smo u dm. Zove se četveroslojni. Bila je to ljubav na prvo brisanje.

Nema mirisa, nema ljepila na kartončiću pa se skida do kraja

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Zewa-katastrofa, već dugo.

Mrzim dvoslojne. Jedva sam MM odgovorila od toga jer je kod njih dvoslojna Violeta zakon, a to kaj se potroši ekspresno...

Koristimo DM troslojni, super zadovoljna.

Najbolje mi je bilo kad mi je MM po povratku iz rodilišta "da me počasti" kupio peteroslojni papir. Kao da mi je kupio najveću Bajaderu. Zadnju rolicu, nepotrošenu, još uvijek čuvam.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

dm-ov troslojni. nije baš jeftin, zapravo je duplo skuplji od većine wc papira kod nas u radnjama, ali mi se taj trošak isplati, jer mi tih 10 rolni traaaaaju, pošto se mm ne hvata za njega tako često kao ja.
    inače, sasvim dovoljno je debeo da ne propadaju prsti i da pruži potpuni užitak brisanja. nepotrebno bi mi bilo da ima još jedan ili dva sloja. za malu nuždu mi je potrebno svega 2 listića.
    meni se inače gade svi 'mirišljavci' i obojeni papiri. nekako imam utisak /a verovatno i jeste tako/ da sve to ostaje na mojoj gospođici-gospođi i da ne razvijam dalje taj scenario. ot. ne volim ni kad kondomi mirišu i kad su obojeni. zapravo ih ne volim uopšte

a šta vi radite sa tim petoroslojnim :shock: ja valjda takvog ne bih mogla ni srolati oko dlana pa presaviti kao što to obično radim /i da ne ulazim dalje u detalje/

Ivke avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

važno mi je da je bijel i da nema mirisa jer sam naišla na istraživanje da boja i miris utječu na veću sklonost vaginalnim infekcijama

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

zewa je prije na tržištu imala dvije vrste papira moll i deluxe. moll je bio super ali ga iz nekog razloga već dugo nema nego samo deluxe koji nije ništa posebno. k-plus je imao jedan super ali i oni su tu nešto brljali pa se nisi mogao pouzdati u ono što kupuješ. zato smo kao što je bucka napisala, već dugo vjerni dm-u, recikliranom.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj vanesax prvotno napisa
    a šta vi radite sa tim petoroslojnim :shock: ja valjda takvog ne bih mogla ni srolati oko dlana pa presaviti kao što to obično radim /i da ne ulazim dalje u detalje/
    Bome ja ga ne motam oko dlana, pa ti tu stvarno ne mogu pomoći.

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Joj, super ste! :D

Imala sam šta i pročitati! Lijepo je pročitati da je netko zaljubljen u svoj wc papir kao što sam ja nekad bila u Zewu

Moram probati obavezno te dm-ove papire! :D

Btw. ni ja ne namotavam papir na ruku

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

i ja sam od onih koji namotavaju papir na ruku. Muž mi stalno govori da zbog toga potrošim 3/4 rolice papira, a on samo 1/4. Valjda mi ostala još stara navika od onih tankih kao flis papir, pa nisi mogao drugačije nego namotati na ruku da dobiješ kakvu kuglicu papira
    A da, otkad nas je susjed jednom vidio kako nosimo 2 paketa papira i konstatirao da smo se opskrbili, sad se uvijek zezamo kad furamo papir da smo opskrbljeni za neko vrijeme, jer Zewe jednostavno ne smije ponestati u kući.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •