imam nekoliko pitanja i stvarno neznam kome vise da se obratim,prije 2 godine sam imala spontani u 13. nedjelji,posle 6 mjeseci sam opet ostala trudna ali se iskomplikovalo sve u 8 mjesecu,dijagnosticirli su mi hidrocefalus-vodena glava kod bebe,te mi je preporucen prekid trudnoce,bila sam i u zagrebu na poliklinici vili te su mi potvrdili dijagnozu,porodena sam 15 dana do termina na carski rez jer se sve iskompliciralo pored svega toga, tako da je beba umrla...sad trebam vaditi nalaze.moja doktorica mi je dala da provjerim torch, cmv,herpes simples virus,rubeolu,hlamidiju,fsh,prolaktin,progesteron, estadiol,lh,testosteron,papa,kolposkopiju,briseve i hla tipizaciju.Nijedan nalaz mi jos nije gotov,ali me zanima da li bi jos nesto trebala provjeriti,inace imam previse kilograma i tako je od 12 godine.Imam 100 kg a 160 sam visoka.Nemam neki apetit,krecem se,nikad ne mirujem ali samo se debljam...da li neko zna koje u normalne vrijednosti tih nalaza da znam kad dobijem
Inace neredovite su mi menstruacije,u 6 mjeseci sam 3 puta samo dobila... :? :? :?
ima li bilo ko da zna bilo sta o tome...