-
na zalost ne znam puno o testosteronu i estradiolu, mozda da pitas na pdf potpomognuta, tamo ima cura koje puno znaju.
sto se tice e. coli, tu sam magistrirala
zadnji put kad sam je dobila, nisam se uopce htjela trovati antibioticima (jer me je cekao novi ivf i svi moguci hormooni) vec sam napravila narodni lijek koji je pomogao- uspjesno sam je se rijesila u rekordnom roku.
dakle:
pola kila cesnjaka ogulis i skuhas u litri crnog vina dok se vino ne reducira na pola litre (negje oko 10-15 min na srednjoj vatri). ostavis da se ohladi pa procijedis u staklenu bocu (mozes u bocu od vina) i drzis u frizideru. pijes po 2 jusne zlice ujutro i navecer. upozoravam te da je VRLO smrdjivo, odvratno, ali zacepi nos, operi zube nakon sto popijes, prozvaci zvaku... da se izdrzati.
ima i dobar caj:
kupis (ili narucis u subana - pogledaj na suban.hr brojeve telefona) kutiju cajeva: breza list, origano list, vrijesak cvijet i majcina dusica.
promjesas ih u nekoj vecoj zdjeli, stavis u staklenku za caj i pijes litru caja dnevno prema uputama za kuhanje na kutiji.
to je odlican caj za rjesavanje e.coli i ureaplazme a mogu ga piti i trudnice.
nadam se da ce ti to pomoci ko sto je meni.
sto se tice pcos-a, pitaj u dr-a , tj. raspitaj se o gluforminu, tj. metforminu. jako pomaze pri pcos-u.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma